Dingusios Sandros Grafininos sutuoktinis TV ekrane demonstravo išgalvotą gyvenimą

Jau keletą savaičių paskelbta oficiali šiaulietės, buvusios „Olialia mergaitės“ Sandros Grafininos paieška neduoda jokių rezultatų. Moteris dingusi jau gerą mėnesį, o savaitgalį šešėlis netikėtai krito ir ant jos sutuoktinio – brito Nigelo West-Macaulay. Šeštadienį vyras sulaikytas 48 valandoms, o moters dingimo istorijoje atsirado žodis „nužudymas“.

 Nigelas West-Macaulay ir Sandra Grafinina.
 Nigelas West-Macaulay ir Sandra Grafinina.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2018, 12:36 PM, atnaujinta Aug 6, 2018, 1:29 PM

Visgi, daugiau nei dvejus metus televizijos laidose ir žurnalų puslapiuose Sandra ir Nigelas puikavosi nesuskaičiuojamais turtais: namais, automobiliais, kelionėmis ir investicijomis į grožį. Šiaulietė ne vienoje laidoje guodėsi, kad noras atrodyti gražiai pakišo koją ir injekcijų buvo padauginta. Tačiau dėl to ji nei kiek nesikremta. Esą jos veidą puošė naujai sudėti dantys, buvo koreguojamos lūpos, smakras, nosis, krūtinė.

Dar 2016-ųjų rugsėjį Sandra dalyvavo laidoje „KK2 penktadienis“, kur prisistatė kaip Austrijoje gyvenanti multimilijonierė. Tuomet moteris kalbėjo, kad jos ir vyro namų garaže stovi daugiau nei 100 automobilių, o naujausią jų – „Bentley“ markės, dovanų gavo kaip įprastą smulkmeną per Kalėdas.

Tais pačiais metais žurnalas „Žmonės“ aprašė jų meilės istoriją ir ją sulygino su tikra pasaka. Tuomet S.Grafinina kalbėjo, kad jos sutuoktinis – kelių Londono medicinos klinikų savininkas. Ir ne šiaip koks, o tikras multimilijonierius. Tuomet vyras gyrėsi, kad jo kūnu teka mėlynas kraujas, o kvietimų šūsnyje – ir kvietimas iš karališkosios šeimos įšventinti į serus.

Nežinia kodėl namais Austrijoje, Šveicarijoje, Didžiojoje Britanijoje ir dar nesuskaičiuojamame kiekyje valstybių besigyrusi pora nusprendė įsikurti Lietuvoje. Vėlgi, laidoje „KK2“ jiedu pravėrė Šiauliuose įsigytų namų duris ir džiaugėsi, kad juos užpildė ir keletas nepigiai atsiėjusių Pomeranijos špicų veislės augintinių.

Vos po kelių mėnesių Sandra ir Nigelas teigė, kad jie Šiauliuose buvo užpulti ir iš jų pavogti brangūs daiktai: „Rolex“ laikrodis, keletas tūkstančių grynais. Patirtą žalą jis įvertino apie 14 tūkstančių eurų.

Tačiau tuomet susisiekus su Šiaulių apskr. VPK komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Gailutė Smagriūnienė teigė, kad toks incidentas policijos suvestinėje nebuvo užfiksuotas.

Jau kitų metų pradžioje (2017-ųjų sausį – red.) Nigelas viešai prabilo, kad Lietuvoje įsivažiuoti jo verslui pernelyg sunku. Esą milijonus sąskaitoje turėjusiam vyrui mokesčiai mūsų šalyje pasirodė per dideli.

Tuo metu pranešime spaudai buvo skelbiama, kad Nigelas į Lietuvą atvyko su žmona Sandra, o vyro verslas – investicijos į akcijas, nekilnojamojo turto pirkimas. Būtent iš šio verslo, vyras tikino, kad susikrovė milijonus pelno.

„Aš investuoju, turiu porą nekilnojamų turtu grįstų fondų. Vienas iš jų skirtas investuoti Rusijoje, tačiau pati įmonė registruota Liuksemburge. Taip investuotojai gali investuoti į Rusijos rinką, tačiau išvengti rusiškos rizikos“, – tuomet laidoje kalbėjo N.West – Macaulay.

Tiek S.Grafinina, tiek N.West-Macaulay apie savo sukauptus turtus kaskart pateikdavo skirtingas versijas. Panaršius internete galima aptikti galimai tikras Nigelo verslo profilio anketas, kuriose pažymėtos ir jo darbo veiklos. Kelių jų internetiniai puslapiai neveikia, todėl galima spėti, kad įmonės neegzistuoja.

Naujienų portalo lrytas.lt šaltinių duomenimis, o ir ne kartą apkalbėtais faktais, Sandra ir Nigelas Šiauliuose gyveno nuomojamame bute.

O ir viešumoje pasaka toli gražu buvo nutolusi nuo realybės. Iki pašalinant nuotraukas, moters socialiniuose tinkluose puikavosi vaizdai iš netvarkingų patalpų, jos kūną nuolat puošė mėlynės, nesimatė prabangių kailinių ar automobilių. Pasklidus žiniai apie nėštumą, paaiškėjo, kad Sandra buvo pasiryžusi skyryboms. Galiausiai, iki šios dienos N.West-Macaulay nepripažino vos 7 mėnesių mergaitės tėvystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.