Kairėnų vasaros festivalyje – dešimtas „Humoro klubo“ gimtadienis

2008 metų rugpjūtį viename Vilniaus barų prasidėję stand-up komedijos vakarai išaugo į pirmą ir kol kas vienintelę Lietuvoje profesionalią stand-up komedijos grupę „Humoro klubas“, kurioje savo karjerą pradėjo ne vienas, šiuo metu gerai žinomas Lietuvos pramogų pasaulio veidas. Per dešimt metų susiformavo ištikimų gerbėjų ratas, scenoje pasirodė dešimtys šnekančiųjų, „Humoro klubas“ tapo reiškiniu.

 Kairėnų vasaros festivalyje – dešimtas „Humoro klubo“ gimtadienis.
 Kairėnų vasaros festivalyje – dešimtas „Humoro klubo“ gimtadienis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-09 09:24

2018 metų rugpjūčio 12 dieną, 19:00 „Humoro klubas“ kviečia kartu atšvęsti savo dešimtąjį gimtadienį ir visus susitikti ypatingame renginyje Vilniaus universiteto Botanikos sode Kairėnuose. Tai bus baigiamasis Kairėnų vasaros festivalio renginys. Sekmadienio vakarą į sceną lips „Humoro klubo“ nariai Paulius Ambrazevičius, Mantas Bartuševičius, Dominykas Klajumas ir Vaidotas Šiožinis, o vienam renginiui prisijungs savo karjerą šioje grupėje pradėję garsūs Lietuvos komikai Mantas Stonkus, Justinas Jankevičius ir Mantas Katleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.