Violeta ir Vilius Tarasovai švenčia plienines vestuves: atskleidė planus

Atlikėjas Vilius Tarasovas (39 m.) su žmona Violeta (44 m.) šiandien švenčia džiugią sukaktį – plienines vestuves. Šia proga dainininkas feisbuko paskyroje dalijosi gražiu įrašu bei nuotrauka, įamžinta prieš 11 metų.

Vilius ir Violeta Tarasovai prieš 11 metų ir dabar. <br>A. Kubaičios ir LR archyvo nuotr. 
Vilius ir Violeta Tarasovai prieš 11 metų ir dabar. <br>A. Kubaičios ir LR archyvo nuotr. 
 Nuotrauka, kuri daryta lygiai prieš 11 metų.<br> A. Kubaičio nuotr.
 Nuotrauka, kuri daryta lygiai prieš 11 metų.<br> A. Kubaičio nuotr.
 Violeta ir Vilius Tarasovai.<br> LR archyvo nuotr.
 Violeta ir Vilius Tarasovai.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 10:36 AM

„Tai buvo lygiai prieš 11 metų. Po mėnesio, rugpjūčio 31-ąją, mes tapome vyru ir žmona“, – po nuotrauka brūkštelėjo Vilius.

Šiame kadre jie gerokai jaunesni, tačiau iki šiol mažai kas pakito – jųdviejų akys vis dar spinduliuoja meile.

Su naujienų portalu lrytas.lt Vilius Tarasovas sutiko pasidalinti sukaktuvių dienos emocijomis. Vyras sako, kad jųdviejų meilė nė kiek neblėsta, o priešingai – stiprėja.

„Jaučiamės puikiai, džiaugiamės, kad mylime vienas kitą, kad turime nuostabius vaikus. Viskas klostosi gerai. Kaip prieš 11 metų vaikščiojome susikabinę rankutėmis, taip ir dabar vaikštome. Rodos, niekas nepasikeitė“, – portalui lrytas.lt pasakojo Vilius Tarasovas.

Atlikėjas neslepia, kad per 11 santuokos metų būta visko. Tačiau blogas akimirkas ir pykčius nugalėjo jųdviejų tvirti jausmai.

„Pykčių, žinoma, buvo. Tačiau džiaugiuosi, kad jie nebuvo rimti. Tiesiog ėjo ir praėjo. Manau, kad visa tai nugali meilė, kad ir kaip tai banaliai atrodytų“, – kalbėjo vyras.

Vestuvių metines Vilius ir Violeta Tarasovai mėgsta paminėti dviese. Pora pasimatymą kruopščiai suplanavo ir šįkart, tačiau planai staiga pasikeitė. 

„Jau buvome rezervavę stalelį savo mėgstamame restorane. Kasmet stengiamės tokią dieną praleisti dviese. Tačiau taip nutiko, kad šiandien draugas rengia gimtadienio šventę, į kurią esame pakviesti. Nusprendėme jos nepraleisti. O savo vakarienę atidėsime rytdienai. Juk nesame egoistai“, – su šypsena kalbėjo Vilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.