M. Šedžiuvienė paviešino naujos Andriaus mylimosios su bičiule susirašinėjimą: „Protelio stoka?“

Dainininkė Monika Šedžiuvienė ir verslininkas Andrius Šedžius skiriasi labai garsiai. Pora nesutaria dėl vaiko globos, vis dar dalijasi turtą, o vienas kitam negaili aštrių komentarų.

 Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius ir nauja jo širdies draugė Erdvilė.
 Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius ir nauja jo širdies draugė Erdvilė.
 Monika Šedžiuvienė paviešino komentarus po savo paskelbtu konkursu.
 Monika Šedžiuvienė paviešino komentarus po savo paskelbtu konkursu.
 Monikos paskelbtas konkursas.
 Monikos paskelbtas konkursas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 3:20 PM, atnaujinta Oct 27, 2018, 3:48 PM

Dar liepos pabaigoje M.Šedžiuvienė atskleidė naują Andriaus mylimąją. Tuomet dainininkė pasidalijo įrašu, kuriame matyti jos ir tariamos Andriaus Šedžiaus naujos moters Erdvilės nuotraukos tose pačiose verslininko buto vietose.

„Ji, mano žiniomis, yra ne viena. Čia jau pačio Andriaus reiktų klausti, kuri čia rimtesnė. Na jei jau mūsų namuose, mūsų vaiko kambaryje fotografuojasi ir nuotraukas viešina kita mergina, Andrius galėtų nebevilkinti skyrybų proceso ir greičiau jį užbaigti. Iš tiesų, man toks Andriaus elgesys nesukelia jokių emocijų. Man tiesiog už jį gėda“, – kalbėjo Monika.

Praėjusį penktadienį ir vėl pro Monikos akis nepraslydo Andriaus ir jo širdies draugės Erdvilės elgesys. 

M.Šedžiuvienė norėdama, kad vaikas pabūtų su tėčiu, leido jiems savaitgalį praleisti drauge, Šiauliuose. Tačiau vėliau Moniką pasiekė žinia, jog jos ir Andriaus mažylis laiką leidžia ne su tėčiu, o su nauja vyro mylimąja.

„Po teismo gerasis tėvelis, labai norėjo praleisti turiningą savaitgalį su savo mylimu sūnumi. Aš kaip gera mama, žinoma, sutikau su tokiu noru. Juk vaikas ir tėtis turėtų leisti laiką kartu. Deja! Gaunu nuotraukas iš žmonių su klausimu: „Ar čia ne jūsų vaikas?“ Aš drąsiai sakau, kad taip, jis su savo tėčiu. Tačiau gaunu atsakymą, kad tėvo niekur nėra aplinkui. Tik jo nauja draugė Erdvilė.

Tai, ponas Andriau, kokio velnio pasiimi vaiką? Jeigu negali net jam laiko skirti?! O numeti vaiką jam svetimam žmogui! Kas vaiko širdelėje turi dėtis? Kur mamytė, kur tėvelis? Ir dar tu vaiko globos nori? Net poros dienų nesugebi vaikui skirti savo laiko! Vaikas galėjo visą dieną praleisti su savo mama! Jeigu toks užsiėmęs esi!

P.S. Svarbiausia, kad aš be įrodymų visą laiką tą žinojau! Kad vaikas visada yra paliktas su jam vos kelis kartus matytais žmonėmis! Žinau jo rutiną ir jis jos niekada neatsisakė. Toks jausmas, kad vaikas jam daiktas ir tik asmenukių objektas. Kad parodyti kaip leidžia laiką kartu! Nors tiesa yra tokia, kaip ši nuotrauka!“, – piktinosi Monika Šedžiuvienė.

Tačiau istorija tuo nesibaigė. M.Šedžiuvienė rugsėjo 8 dieną savo feisbuko paskyroje paskelbė konkursą. Ji kvietė merginas dalyvauti ir laimėti nemokamą jos makiažą.

„Sveikos merginos! Šis puslapis mano jau visai negyvas, bet manau pats laikas atgaivinti. Ir ta proga skelbiu konkursą! Palaikink mano šį puslapį ir po nuotrauka parašyk, kam ir kodėl norėtum makiažo dovanų! Pažadu išrinkti 5 merginoms atlikti nemokamai makiažą su kavutės pagerimu. Sėkmės visoms!“ – skelbė Monika.

Dabar Monika paskelbė nugalėtoją ir žvilgterėjo į komentarus, kuriuose pasireiškė A.Šedžiaus širdies draugė su bičiule.

Juose matyti, kad Erdvilė ironiškai pasiūlė savo bičiulei dalyvauti konkurse, o ši tėškė:

„Pati geriau pasidažau. Ačiū, nesudomino“.

Kitai komentatorei rėžus, jog elgiasi mažvaikiškai, Erdvilės bičiulė nenurimo.

„Mergyte miela, iš kokio cirko pabėgus esi? Strazdanas slėpk, kloune tu. Kiek moka už padlaižiavimą tau? (vardais neminėsiu)“, – po Monikos įrašu pasireiškė Erdvilės bičiulė.

Visa tai Monika paviešino feisbuke. 

„Tai kai vaikai sujudo! Pasirodo Erdvilė su savo draugyte Gabriele daug „šustrū morkyčių“ užvalgė. Tik man idomu, koks tikslas mane šitaip „judinti“?

Dėmesio stoka? Ar protelio? 

Norit dėmesio – va prašom! O, dar turėjau vilties GAL visgi normali mergaitė. 

Pasirodo kitaip. Ir Andriui niekaip nepavyksta jos nuraminti. Nes jau ne kartą rašiau ir sakė pakalbės su ja. (yra ir daugiau info apie šią „voro blakstienom“) . Bet manau, reikia nebebūti tokiai atlaidžiai man. Ir kalbėti jos lygio kalba“, – rašė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.