Skyrybų įkarštyje L. Janušonytė teisia M. Kuzminską: „Jau prieš vestuves jis leido sau per daug“

Krepšininko Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės santykiai – išties labai įtempti. Sausio mėnesį žiniasklaidą apskriejo žinia, jog prieš pusmetį susituokusi pora skiriasi, tačiau tiek Mindaugas, tiek Eglė atsitvėrė tylos siena. Ir ji subyrėjo tik dabar.

 Mindaugas Kuzminskas su Egle Andreikaite vestuvių dieną (kairėje) ir Laima Janušonytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas su Egle Andreikaite vestuvių dieną (kairėje) ir Laima Janušonytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Laima Janušonytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Laima Janušonytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas su Egle Andreikaite vestuvių dieną.<br> LR archyvo nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas su Egle Andreikaite vestuvių dieną.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 9:59 AM, atnaujinta Oct 24, 2018, 10:51 AM

Pirmadienio naktį M.Kuzminskas savo socialiniame tinkle prabilo apie skyrybas. Krepšininkas pareiškė, jog jis norėjo vaikų ir šeimos, o Eglė – siekti karjeros aukštumų. Vėliau įsikišo ir Eglės draugė, kuri teigė, jog jis buvo neištikimas vyras ir Eglė negalėjo su tuo susitaikyti. 

O dabar pasisakė puikiai porą pažįstanti buvusi LRT žurnalistė Laima Janušonytė-Steinhoff. Atvirame laiške ji gynė Eglę.

Mindaugas Kuzminskas.... Melagio trumpos kojos, arba vagie, kepurė dega! Dainelė iš naujo prasidėjo!

Jau balandžio pradžioje Kuzia (Mindaugas Kuzminskas; krepšininkas) pradėjo kaltinti savo žmoną Eglę, jog ji kalta dėl to, kad subyrėjo jų santuoka. Tada, priminsiu, rašiau: „Subyrėjo gražiausia 2017 metų pora: gražuolis, savimi pasitikintis krepšininkas M.Kuzminskas vos po kelių mėnesių po vedybų garsiai pareiškė, kad skiriasi, ir visi pradėjo jo gailėti!“

Ir kaip jau įprasta, ypač Lietuvoje, smerkti jo žmoną Eglę, juk ji tik šokėja, baleto šokėja ir tik moteris... 

Kuzia juk krepšininkas, o krepšinis – lietuvių antroji religija, jis juk žaidė NBA, nesvarbu, kad ten nepritapo... 

Tai aišku, kokios čia begali būti kitokios versijos: žinoma, kalta Eglė. Ji ten visokia tokia, pasiliko Niujorke, šoka balete, ištekėjo už krepšininko tik dėl pinigų, blia blia blia...O

Oi, kokia pažįstama istorija. Čia tau ne #metoo, ir iš viso – jeigu ir metoo istorijoje būtų krepšininkas, tai merginos būtų pasmerktos savaime, pačios kaltos!

Pažįstu šios poros abi puses, taip pat jų tėvus ir noriu pasakyti, kad, ponai ir ponios, – jūs apsirinkate kaltindami Kuzios žmoną Eglę.

Deja, šioje istorijoje, kalta ne ji.

Rašoma: „skyrybas išgyvenantis M.Kuzminskas...“ 

Nė velnio jis neišgyvena! Daugelį, bet tikrai ne visus žmones, šlovė ir pinigai padaro „žvaigždėmis“.

Staiga pajutę pinigų galią jie pradeda nebesiskaityti su draugais, net su šeimos nariais, leidžia sau viską, „pasikelia“ taip, kad nebeįmanoma susikalbėti.

NBA – taip pat didžiulis išbandymas tiems, kurie, matyti, neturi valios atsispirti... Čia aš vėl papasakosiu istoriją, kurią girdėjau iš kelių lūpų:

„Jau prieš vestuves „žvaigždė“ sau leido labai daug, neatmesime ir merginų... Jis jau tada privertė savo jauną gražią žmoną pasirašyti povedybinę sutartį, pagal kurią ji negaus nė vieno krepšininko cento...

Jau tada jai reikėjo susimąstyti ir tikriausiai nebetekėti už „ponaičio svajonių jaunikio“, bet meilė akla.

Iki NBA net keletą metų viskas buvo taip gerai, taip romantiška, buvo didelė meilė, merginos visada tiki, kad jis pasitaisys ir viskas bus gerai... 

Eglė protinga, baigusi mokslus, graži ir talentinga mergina, tikiu, ji dar ištekės už ją mylinčio ir gerbiančio vyro, tačiau širdis bent jau dabar sudaužyta, o čia dar Lietuvos krepšinio gerbėjų apkalbos, patyčios...

Kuzia, be jokios abejonės, susiras tiek žmonų, kiek jam reikės, ir sėkmės jam (visų detalių, kurias žinau, neminėsiu...bus per daug).“

Taip rašiau balandžio pradžioje, dabar spalio pabaiga. Taigi Kuzia vėl pasireiškė instagrame, kad neva jo santuoka subyrėjo dėl to, kad Eglė nenorėjo šeimos ir vaikų, o jis to labai norėjo... 

Eglei rūpi tik karjera, o ne vaikai... Juokiausi balsu perskaičiusi šią nesąmonę socialiniuose tinkluose...

Kuzminskas, pasirodo, dabar jau skiriasi dėl to, kad jis norėjo vaikų, o ji ne... 

Na, tai jau tikrai. Nerašyčiau, jeigu nežinočiau tiesos. Eglei 25-eri, vaikams laiko dar yra ir jeigu vyras tikrai mylėtų savo žmoną, tai, kaip sakoma, geriau palaikytų liežuvį už dantų.

Kas slypi už visos tos istorijos? Kad vyrai gali viską, ypač jeigu jie yra žinomi sportininkai, moterų vieta geriausiu atveju virtuvėje ir tik jau negalvokite apie jokią karjerą, šiukštu!

Virtuvė, vaikai, vyras – tokia ideali žmona vis dar atrodo šiuolaikiniam lietuviui ir jo tėvams. Tai vat, merginos, džiaukitės, kad jums leidžiama mokytis ir daryti karjerą, nes... Jeigu tokių Kuzių bus daugiau, tai galėsite apie tai pamiršti. Laikykis ten, Mindaugas Kuzminskas! Linkėjimai!“ – rašė ji.

Primename Mindaugo laišką, kuris paskatino didelę diskusiją:

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės“, – socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė M.Kuzminskas.

E.Andreikaitė jau nenešiojo vestuvinio žiedo, buvusi pora laiką leido atskirai. Milano „Olimpia“ klube Italijoje rungtyniaujantis krepšininkas savo žinutėje netgi pareiškė, kodėl iširo santuoka.

„Labai daug gražių akimirkų kartu. Daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės, – rašė M.Kuzminskas. – Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa.

Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes“, – rašė M.Kuzminskas.

Į diskusiją įsikišo ir geriausia Eglės draugė Dovilė Urbanaitė.

„Aš Eglei neatstovauju ir nenoriu už ją kalbėti. Žinau, kad labai greitu metu ji pati tai padarys. Tiesiog labai nesmagu matyti juodinamą žmogų, nes žinau, kad daugybę metų ji visuomet rinkosi Midaugą ir tai buvo jos gyvenimo prioritetas. Įvardijama skyrybų priežastis nėra teisinga.

Aš savo žinute nesikreipiau į žurnalistus, tai buvo tiesiog mano būdas parodyti, kad labai ją palaikau. Visos draugės ją palaiko, nes mes žinome visą situaciją ir mums nesmagu matyti mylimą žmogų tokioje situacijoje. O ši situacija yra ilgai trunkanti. Eglei šis laikotarpis labai sudėtingas.  Manau, ji apie tai dar prabils pati, o aš galiu pasakyti tiek, kad visų santykių pagrindas yra lojalumas. Kai jo nebūna santykiuose, tada jie nebegali tęstis net ir norint“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė D.Urbanaitė.

Portalas lrytas.lt primena, jog Eglė ir Mindaugas susipažino Vilniuje, kai ji šoko krepšinio klube „Lietuvos rytas“.

Vilniaus universitete lietuvių filologiją ir ispanų kalbą studijavusi Eglė kuriam laikui pagal mainų programą buvo išvykusi ir į saulėtąją Ispaniją, kur tuo metu žaidė mylimasis.

O baigusi studijas susikrovė lagaminus ir pradėjo naują gyvenimo etapą. Trejus metus praleidę Ispanijoje, krepšinio sezoną praleido šurmulio pilname mieste – Niujorke. Eglė Niujorke taip pat rado veiklos – pradėjo šokti Niujorko šiuolaikinio baleto grupėje „BalletNext“.

M.Kuzminskas ir E.Andreikaitė susituokė praėjusių metų liepą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.