Skandalingoji mediumė Gražina Asipauskaitė apie Sandros Grafininos dingimą: „Ji – mirusi“

Dar liepos mėnesį Lietuvos pramogų pasaulio padangę aptemdė žinia – dingo buvusi „Olialia“ mergaitė Sandra Grafinina (28 m.).

 Sandra Grafinina ir Gražina Asipauskaitė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Sandra Grafinina ir Gražina Asipauskaitė.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Soc. tinklų nuotr.
 Soc. tinklų nuotr.
 Soc. tinklų nuotr.
 Soc. tinklų nuotr.
 Soc. tinklų nuotr.
 Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-10-26 16:41, atnaujinta 2018-10-27 15:43

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S.Grafinina.

Netrukus prasidėjusios eskorte dirbusios moters paieškos tebesitęsia iki šiol.

Nemažai įtarimų pareigūnams kelia Sandros vyras – britų milijonierius Nigelis Westas-Macaulay. Praėjusiais metais naujienų portalui lrytas.lt moteris pasakojo, kad nori su juo išsiskirti. Anot Sandros, jis prieš ją smurtavo.

„Nigelas nesirūpina šeima ir man kenkia. Daugybę kartų jis yra mane sumušęs“, – tuomet teigė S. Grafinina.

Rugpjūčio 4 dieną sulaikytam M.J.Macaulay buvo pareikšti įtarimai dėl šiaulietės nužudymo.

Tuo metu rugsėjo pabaigoje pasisakė ir S. Grafininos mama Birutė. Moters teigimu, jos dukra nebėra gyva. Pasak jos, šią informaciją jai išdavė motiniška intuicija bei sapnai – Birutė sapnavo dukterį užkimšta burna.

Visai neseniai panašiais pastebėjimais pasidalijo ir Sandros drauge save pristatanti mediumė Gražina Asipauskaitė. Laidoje „Yra kaip yra“ išgarsėjusi moteris nuomonę išreiškė socialiniuose tinkluose.

„Likus keletą dienų iki dingimo mudvi su Sandra bendravome. Pokalbis vyko apie grožį, nes buvo koreguota jos nosytė. Ir dalijomės ateities planais.... Ji man buvo atvira... Ilgą laiką buvau jos išklausytoja. Teko bendrauti ir su jos buvusiu vyru, kuomet atvyko pas mane į svečius.

Tuomet jie svajojo apie kūdikį, apie kurį svajojo, bet nepavyko jo susilaukti....ir kai ji tapo mama, tapome dar labiau artimesnės. Bet šiai dienai aš manau kitaip..... Jos nebėra.... Keista, bet šiąnakt sapnavau ją sutrikusią, piktą, kūnas nuvagotas kraujosrūvomis ir purvu, o ji man verkdama guodėsi.... „Niekšas, kiek man suteikė skausmo ...“. Ir aibės keiksmažodžių....Prieš Vėlines suintensyvėja mirusieji...ir tai....nieko gero nežada....“, – feisbuke mįslingai rašė ji.

Apie moterų draugystę išduoda ir Sandros pranešimas tame pačiame socialiniame tinkle. Ten moteris dėkojo Gražinai už dukters gimimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.