Po skausmo ašarų dėl skyrybų – Eglės Andreikaitės šypsena naktiniame klube

Praėjusių metų liepą atšoktos išraiškingos krepšininko Mindaugo Kuzminsko ir šokėjos Eglės Andreikaitės vestuvės pastarąsias savaites vainikuojamos skyrybų detalėmis. Nors gandai apie griūvančius santykius sklandė jau kurį laiką, tik spalio pabaigoje juos ryžosi patvirtinti pats Italijoje rungtyniaujantis krepšininkas.

 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.<br> LNK, instagramo ir LR archyvo nuotr.
 Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė.<br> LNK, instagramo ir LR archyvo nuotr.
 Eglė Andreikaitė.<br> LNK laidos stopkadras.
 Eglė Andreikaitė.<br> LNK laidos stopkadras.
 Eglės Andreikaitės ir Mindaugo Kuzminsko vestuvių diena.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Eglės Andreikaitės ir Mindaugo Kuzminsko vestuvių diena.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Nuotraukoje šalia vaikino užfiksuota Eglė Andreikaitė.<br> Instagramo nuotr.
 Nuotraukoje šalia vaikino užfiksuota Eglė Andreikaitė.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 2, 2018, 3:30 PM, atnaujinta Nov 2, 2018, 3:58 PM

Mindaugo paskelbta žinutė įsuko skyrybų dramą, o pati Eglė atgal kirto rimtais kaltinimais.

Spalio 25d. LNK televizijos laidoje KK2 E.Andreikaitė pirmą kartą nutraukė tylą ir pasisakė apie skyrybomis pasibaigusią santuoką. Žurnalisto kalbinama moteris nelengvai rinko žodžius, sunkiai tvardė emocijas, nesutramdė ašarų. 

Nepraėjus nei savaitei nuo parodytos laidos, E.Andreikaitė buvo pastebėta besilinksminanti Helovino nakties vakarėlyje, kur smagiai laiką leido su bičiulėmis, tarp kurių – ir Aušrinė Sabonytė. Tačiau akis užkliuvo už vienos paviešintos nuotraukos, kur merginų draugijoje kadrui įsimaišė ir išvaizdus vaikinas. Būtent jį Eglė laiko apglėbusi ranka.

E.Andreikaitė Lietuvoje vieši jau keletą mėnesių, tačiau viešuose renginiuose lankosi itin retai. Nepažįstamas vaikinas, šalia kurio prisiglaudusi Eglė – taip pat nėra žinomas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad spalio 23-iąją M.Kuzminskas instagramo paskyroje paviešino žinutę, kurioje išdėstė ir galimas skyrybų priežastis.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu. Daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės, – rašė M.Kuzminskas. – Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes“, – skambėjo krepšininko žinutė.

LNK laidai prakalbusi Eglė pateikė kiek kitokią versiją, kurioje teigiama, kad Mindaugas buvo neištikimas, o jiedu atskirai apsigyveno praėjus vos dviem savaitėms po vestuvių.

„Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi, ir tai nutarė realiai dar prieš vestuves. Jo žodžiai ir jo veiksmai neturi jokio ryšio. Jei žmogus nori šeimos ir vaikų, gal ir norėjo, bet ne su manimi, tai jis elgiasi visiškai kitaip. Aš turėjau šeimos pavyzdį – savo tėvus, todėl žinau, kokia turi būti šeima. Kaip skyrybų priežastį įvardija tai, kad aš norėjau karjeros, o ne šeimos. Tai tiesiog nesuvokiama“, – sunkiai kalbėjo E.Andreikaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę