Po veidotyrininko prognozės – Birutės Navickaitės atsakas

Trečiadienio vakarą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ant bangos“ žymus fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas pateikė išskirtinę garsių Lietuvos pramogų pasaulio porų analizę.

 Birutė Navickaitė ir veidotyrininkas Markas.<br>LR montažas.
 Birutė Navickaitė ir veidotyrininkas Markas.<br>LR montažas.
 Birutė Navickaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Birutė Navickaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Birutė Navickaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Birutė Navickaitė.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-11-08 15:02, atnaujinta 2018-11-08 16:15

Veidotyros meistras atskleidė išties pribloškiančių šiuo metu labiausiai aptarinėjamų garsių šalies porų santykių detalių. Tarp tokių porų pateko ir politikas Petras Gražulis su dukrelės mama Birute Navickaite.

Tai, ką paminėjo veidotyrininkas, išties neįtikėtina. Jis teigė, jog Petras ir Birutė – visiškai tarpusavyje nederančios asmenybės. Birutė, anot jo, chuliganė, o Petras – išsilavinęs, mafijos bosą primenantis vyras.

„Čia yra ypatingas aristokratiškas vyras, jam būtų galima tapti mafijos vadu. Tai tikras, kilmingas mafiozas. Jeigu kine reikėtų vaidinti pagrindinį mafiozą, štai jis galėtų būti tikras krikštatėvis.

O ji chuliganė, mažvaikė, kūrybininkė, jai reikia su berniukais kieme draugauti ir daužyti jiems snukius“, – laidoje kalbėjo veidotyrininkas.

Jis tikino, jog juodu niekaip negali būti kartu. Anot Marko, Petrui Gražuliui reikia kažko tviskančio, įdomaus, gražaus, estetiško ir prabangaus, o ji, anot jo, nėra prabangi. Tuomet vyras perplėšė jųdviejų nuotrauką ir toliau dėstė nuomonę apie kiekvieną jų atskirai.

„Prieš mus įžūli, gana įžeidi, kūrybiška, nelabai stiprių smegenų, ryški, chuliganiška madam. Ji galėtų dirbti reklamos agentūroje su sportininkais, jaunimu, kur nors ką nors , bet tai ne dvarininko žmona. Atleiskite...“ – apie Birutę kalbėjo veidotyrininkas.

Tokie Marko Lučino pareiškimai papiktino ir pačią Birutę Navickaitę. Moteris socialinio tinklo paskyroje išdėstė savo nuomonę ir pareiškė, jog tai, ką pasakė Markas, – visiška netiesa.

„Garsusis Markas Lučinas televizijos laidoje išskaitė mane iš veido? Malonu, ačiū. 90 % netiesos. Prie užgauliojimų baigiu priprasti ir jau nesistebiu, kai tai liejasi iš  lūpų žinomų žmonių, kuriais kažkada žavėjausi. Labiausiai patiko mintis, kad galėčiau dirbti su sportininkais?.. Tikrai žinau, kad negalėčiau. Kūno kultūros pamokose būdavau jaunas mėnulis. Ir bėgdavau nuo sporto salės kaip velnias nuo kryžiaus. Gerbiu sportuojančius, bet pati... Ačiū... Mieliau... Pagulėsiu...“ – į veidotyrininko prognozes atsakė B.Navickaitė.

Šį moters įrašą lydėjo ir palaikantys žmonių komentarai, kurie ragino nekreipti dėmesio į tokias nepagrįstas kalbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.