Skandalingas buvęs Simo Jasaičio advokatas Albertas Bandžius pateikė staigmeną

Nors advokato duoną Albertas Bandžius valgo jau seniai, labiausiai vyrą išgarsino Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul-Jasaitienės skyrybų drama, kai vyras aktyviai gynė krepšininko teises. Pats tris kartus išsiskyręs A.Bandžius įvairiomis priemonėmis stengėsi apsaugoti savo klientą.

 Albertas Bandžius.<br> T.Bauro nuotr.
 Albertas Bandžius.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2018, 10:57 AM, atnaujinta Nov 10, 2018, 10:58 AM

Visgi, penktadienio vakarą pats pateikė išties nemenką staigmeną – socialiniame tinkle vyras pasidalijo nauju statusi ir paskelbė, kad susižadėjo.

A.Bandžiaus mylimoji – Sigutė iki šiol advokato kompanijoje nebuvo pastebėta, nors ir pats vyras neretai privengia viešų renginių.

Tačiau Alberto praeitis – ganėtinai spalvota. Kovo mėnesį LNK televizija transliavo laidą „valanda su Rūta“, kur R.Mikelkevičiūtės pokalbių laidoje sėdėjo ir pats A.Bandžius. Nors tuo metu Lietuvai labiausiai rūpėjo Jasaičių santykių drama, Rūta įsigilino ir į advokato gyvenimo peripetijas.

Visai neseniai buvusi jo žmona Aistė savo karčią nuomonę apie advokatą parašė feisbuke. Savo įraše ji prakalbo apie sunkias skyrybas, nesibaigiančius konfliktus ir piktnaudžiavimą profesine padėtimi.

„Jūs tris kartus buvote vedęs, kaip suprantu, dabar esate laisvas. Kas yra su tomis žmonomis? Kiek žinau, konfliktai nesibaigia. Ką jūs darote?“ – klausė Rūta.

„Nieko nedarau. Mane didžiąją gyvenimo dalį augino mama, kuri buvo per daug švelni ir naivi. Ji mane mokė, kad moterį reikia gerbti, kad jos yra geros, švelnios. Bet kai susiduri su moterimi, kuri visai ne to siekia... Taip ir išeina“, – komentavo jis.

Per laidos filmavimą Rūta paskambino buvusiai A.Bandžiaus žmonai.

„Kai pamačiau, kad mano buvęs sutuoktinis advokatas Albertas Bandžius ėmėsi atstovauti garsiam krepšininkui Simui Jasaičiui smurto byloje, nusprendžiau nebetylėti. Jis yra advokatas, kuris pats tiek mūsų šeimoje, tiek kitoje santuokoje smurtavo. Adovokatas A.Bandžius pats buvo išvežtas į areštinę dėl smurto. Pats buvo policijoje apklausiamas ir mūsų skyrybų metu tiesiog nenorėjau bylinėtis, neturėjau nei jėgų, nei pinigų... Maži vaikai, nesinorėjo viešumo. Taip ir liko visas tas klausimas“, – pasakojo buvusi žmona.

„Žinot, nemalonu. Tai nemalonu, nes tai, kas teigiama jos, yra gryniausias melas. Buvau išvežtas į policijos areštinę, todėl man Simo situacija labai artima. Tik ji užmiršo paminėti, kad tą vakarą norėjo praleisti naktį pas meilužį. Dieną mes buvom su juo susitikę ir ji norėjo. Aš žinojau, kad kažkas vyksta, ir jai grįžtant iš kelionės į Egiptą, kadangi kaip tik mokėjau už telefoną, pamačiau vakarais besikartojantį vieną telefono numerį.

Taip, ji vėliau prisipažino, kad tai yra žmogus, su kuriuo ji ketina sieti santykius“, – atkirto advokatas. Jis pridūrė, kad buvusi sutuoktinė pareiškė nenorinti su juo gyventi.

„Aš buvau susitikęs su tuo kitu vyru tiesiog norėdamas paaiškinti, kad jei iš tikrųjų jų santykiai rimti, tai aš neketinu trukdyti. Ir žmogus tiesiog pasakė, kad tai buvo susižavėjimas. Ji niekada neminėjo, kad turi vyrą, vadinasi, jam tai buvo didelė staigmena. Ji norėjo išvažiuoti pas jį. Žinoma, aš neprieštaravau, bet pasakiau, kad mūsų šeimos automobiliu negalės pasinaudoti. Tuomet ji išprovokavo konfliktą, pradėjo daužyti į nugarą...“ – situaciją aiškino A.Bandžius.

R.Mikelkevičiūtė priminė, kad policija išsivežė ne moterį, bet būtent jį.

„Na, žinote, tai rodo, kad moterys sugeba manipuliuoti. Tada ji išsikvietė policiją, prie policijos pareigūnų pradėjo verkti... Aš jau ėjau miegoti, o pas mus buvo 4 metų vyresnysis berniukas ir mažesnysis. Tai pasakiau: norite, pasiimkite ją ir vežkite pas meilužį. Gal policijos pareigūnams nepatiko pakankamai tvirtas mano tonas, tai jie ėmė ir išvežė mane. Policijos komisariate jokių apklausų nebuvo. Tiesiog patikrino, kaip ir Simui, girtumą. Buvau lengvai išgėręs. Ir mane paleido“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.