Monika Šedžiuvienė atvirai: apie netikras sužadėtuves, sutryptą savivertę ir ateities planus

Verslininko, politiko Andriaus Šedžiaus (42 m.) ir jo žmonos Monikos (26 m.) skyrybos jau beveik metus aptariamos viešai. Pora svaidėsi kaltinimais vienas kitam, kalbėjo apie neištikimybę, apie savo nusivylimus ir kol kas taikiai išsiskirti jiems nepavyko. Tačiau šiandien Monika sako esanti labai laiminga moteris.

Monika Šedžiuvienė.<br>LR archyvo nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>LR archyvo nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius.<br>D.Umbraso nuotr.
Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius.<br>D.Umbraso nuotr.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė.<br>LR archyvo nuotr.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė.<br>LR archyvo nuotr.
M.Šedžiuvienė ir Oksana Pikul.
M.Šedžiuvienė ir Oksana Pikul.
Monika Šedžiuvienė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
M.Šedžiuvienė ir A.Janonis.<br>V.Aglinsko nuotr.
M.Šedžiuvienė ir A.Janonis.<br>V.Aglinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 14, 2018, 12:46 PM

„Turiu mylimą vyrą, kuris myli ir mane, ir mano vaiką. Buvo sunku pripažinti, kad tu pralaimėjai, kad nesi geriausia, pačiausia ir vienintelė. Galbūt dėl to buvo skaudžiausia ir sunkiausia pripažinti, – LNK laidoje „Nuo...Iki...“ guodėsi M.Šedžiuvienė. – Pagaliau jaučiuosi rami ir nelieju ašarų dėl iširusios santuokos.“

Monika gyvenimą pradeda nuo nulio: iš gimtųjų Šiaulių persikėlė į Vilnių, susirado darbą internetinėje loterijoje ir išsinuomojo butą.

„Aš buvau nusivylusi vyrais ir maniau, kad jie visi tokie, nes man buvo brukama mintis, jog visi vyrai eina į kairę, tad ko aš noriu. Kas norės manimi rūpintis, mane išlaikyti, mylėti? Tokių kaip aš daug, o tokių vyrų kaip jis yra vienetai. Esu girdėjusi tokią Andriaus frazę, man nepasigirdo, mano draugė tą patį tekstą girdėjo, – apatinius baltinius viešai skalbė Monika. – Esu sulaukusi tokių dalykų ir mano savivertė buvo labai žemai numesta, sutrypta. Maniau, kad gyvenime nebeturėsiu jokių santykių. Bet laikas gydo žaizdas.“

Praėjo metai, kai Monika ir Andrius nusprendė sukti skirtingais keliais, todėl apsimetinėti ir meluoti, kad jos gyvenime nėra jokio kito vyro, būtų tiesiog kvaila.

Dabartinis Monikos širdies draugas gyvena ir dirba Airijoje, tačiau nei vardo, nei ką jis veikia, Monika nenori atskleisti.

„Jis už mane pora metų vyresnis. Su šiuo žmogumi susipažinau prieš 12 metų, bet nebendravome, tik kartais pamatydavome vienas kitą, pasisveikindavome. Visai neseniai pradėjome dažniau bendrauti ir galvoti: o gal mūsų laukia bendra ateitis? Esu ne kartą išgirdusi frazę, kad myli mano vaiką kaip savo“, – džiaugėsi Monika.

Moteris tiki likimu ir mano, kad niekas nevyksta šiaip sau. Monika neranda kito paaiškinimo, kodėl bendravimas su seniai pažįstamu vaikinu atsinaujino po 12 metų, būtent tuomet, kai jos santuoka iširo.

Neseniai socialiniame tinkle ji pasidalijo nuotrauka, kurioje ant bevardžio piršto spindi žiedas.

„Man sakė, kad pasipirš tik tada, kai išsiskirsiu oficialiai. Tikėkimės, išlauks. O šio žiedo man niekas nedovanojo – pati nusipirkau už 35 eurus atėjusi susitvarkyti nagų. Toks žaidimas – taip ir žinojau, kad visi užkibs, pamanys, jog tai sužadėtuvių žiedas. Gal buvo ir šiek tiek apgalvotas žingsnis, kad atstumčiau kitus vyrus, mažiau dėmesio sulaukčiau”, – savo provokaciją su nuotrauka socialiniame tinkle atskleidė besiskirianti moteris.

Monika atvira: ji jauna, graži, žinoma, todėl vyrų dėmesio jai nestinga. Tiesa, jis anaiptol ne visada būna malonus: „Yra siūlę ir išlaikyti, ir visaip paremti, sakė, kad labai laukia mano skyrybų, nes jau seniai mane nusižiūrėjęs. Visokių žinučių ir pasisakymų yra buvę, bet jie man skamba dar kvailiau negu „Labukas, ką tu...“ Kai žmogus parašo „Labukas, ką tu...“, supranti, kad yra nuoširdus ir bandė tave užkalbinti. Bet tas, kuris rašo ilgiausią istoriją, kaip manęs laukia ir kaip nori viską duoti, stebiuosi: žmogau, tu juk realiai manęs net nematei, kaip gali sakyti, kad tau patinku? Kas tau patinka? Mano išvaizda? Tada mainai kažkokie vyks.“

Buvęs sutuoktinis A.Šedžius, pasak Monikos, nebuvo nei labai valdingas, nei pavydus, nei bandė ją kontroliuoti. Ji tvirtina, kad buvo kaip tik atvirkščiai – stokojo jo dėmesio ir rūpesčio.

„Sakyčiau, buvau apleista, nebuvo domimasi, ką aš mėgstu, ką noriu veikti, ką veikiu, kokios mano dienos problemos. Aišku, mano dienos problemos, palyginti su jo problemomis, yra niekinės, bet mes visi mėgstame būti išklausyti ir pakalbinti vakare“, – vyresnio vyro nedėmesingumu skundėsi jauna žmona.

Prieš penkerius metus Monika su Andriumi tuokėsi per jo gimtadienį vasario mėnesį. Vestuvėse netrūko žurnalistų, o kadrai su jaunavedžiais, važinėjančiais žirgų traukiamomis rogėmis, pasklido visur.

Monika neslėpė: ji norėtų dar kartą ištekėti ir susilaukti dar bent dviejų vaikų. Tiesa, antrą kartą ji labai norėtų tuoktis bažnyčioje.

„Nenoriu niekur skubėti, nenoriu žengti klaidingų žingsnių, priimti nevykusių sprendimų – viskas yra gerai, man labai patinka mano padėtis, tas lėtas plaukimas. Kartais jis pagreitėja, bet aš pristabdau. Noriu, kad viskas būtų patikrinta, užtikrinta, kad nebūtų visiškai jokių abejonių. Nors dabar tų abejonių nėra, bet maža kas gyvenime būna. Norisi apsidrausti šimtu dešimt procentų, kad vėliau nereikėtų graužtis, kodėl skubėjau“, – savo dabartinę būseną apibūdino naują mylimąjį turinti M.Šedžiuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.