Ineta Stasiulytė gimdyti mokėsi dar filmavimo aikštelėje

Aktorei Inetai Stasiulytei vadinant paskutinį savo vaidmenį prieš gimdymą, komedijos „Tarp mūsų mergaičių“ kūrėjai pasistengė Inetos nėštumą išnaudoti maksimaliai. Ineta ne tik vadino netrukus gimdysiančią nėštukę – jos 8 mėnesio nėštumas tapo smagiausių improvizuotų filmo pokštų šaltiniu. Viena juokingiausių filmo scenų, kuria prieš oficialią filmo premjerą pasidalino filmo kūrybinė grupė – aktorės Rimantės Valiukaitės pamokos Inetos personažui.

 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 R. Valiukaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 R. Valiukaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 I. Stasiulytė.<br> LR archyvo nuotr.
 I. Stasiulytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
 Filmavimo akimirkos.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 12, 2018, 12:36 PM

Tiesa, filmo režisieriaus Kęstučio Gudavičiaus teigimu, šią šmaikščią sceną filmuoti buvo sunku.

„Filmuotis aktorėms buvo labai linksma, tačiau komedijose linksmumas neretai reiškia daug nepavykusių kadrų. Taip ir su šiuo epizodu. Darėm daug dublių, sceną kartojome kelis kartus, nes vos pradėjus filmuoti, kažkuri aktorė iš šešetuko prapliupdavo juoku. Galiausiai pavyko, bet tuo pačiu prigaminome nemažai medžiagos nepavykusių kadrų filmukui“, – linksmai pasakojo režisierius.

Rimantė Valiukaitė pasidalino savo įspūdžiais apie sceną.

„Scenoje mano kurtas personažas – rimtą draugą turinti, emancipuota ir labai reikli moteris Daiva padeda nėščiai draugei Godai. Goda yra vieniša mama, o Daiva jaučiasi viską geriau išmananti, todėl ne tik nuperka visus vaiko auginimui reikalingus daiktus, ne tik nurodinėja kaip gyventi, bet dar ir moko, kaip gimdyti. Būtent gimdymo kvėpavimo pratimų scena yra vienas juokingiausių epizodų visame filme“, – sakė aktorė R. Valiukaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.