Į laisvę paleistas Airinas Arutiunianas veda naujus mokymus – „Kaip tapti bebaimiu kalėjime“

Išžaginimu ir santykiavimu su nepilnamečiu asmeniu įtariamas, visiems „alfa vyro“ pravarde gerai žinomas Airinas Arutiunianas jau mėnesį džiaugiasi laisve. 

Airinas. <br>Stop kadras. 
Airinas. <br>Stop kadras. 
 Airinas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Airinas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 21, 2019, 12:01 PM, atnaujinta Jan 21, 2019, 12:07 PM

Palankaus teisėjo sprendimo Airinas sulaukė ir į laisvę išėjo dar gruodžio mėnesio viduryje. Pasirodo, jog įtarimai Airinui nebuvo panaikinti – teismas tik sušvelnino kardomąsias priemones.

Išėjęs į laisvę kaltinamasis Airinas negali nurimti. Socialiniuose tinkluose sparčiai plinta naujasis vyro vaizdo įrašas, kuriame jis pristato naują mokymų vyrams produktą – kompaktinį diską su seminaru, kuriame jis moko, kaip nebijoti ir kaip neatsidurti kalėjime. Pasak vyro, šių mokymų be paliovos prašė jo gerbėjai.

„Daug žmonių nori sustiprėti teisėje, sustiprėti kaip dirba kriminalistai, policija. Kaip tu jautiesi išėjęs ir kalėjimo, kaip nepatekti į kalėjimą, kaip nebijoti kalėjimo, kaip dar labiau pasitikėti savimi. Aš sukūriau naują produktą tau, po kurio tu sustiprėsi teisiškai“, – tokiais žodžiais su šypsena veide vaizdo įrašą pradėjo Airinas.

Vyras DVD esančiuose mokymuose žada atskleisti kaip jį sulaikė, kaip jis tuomet jautėsi, kokius daiktus paėmė kratos metu ir kokių nuostolių tuomet jam padarė pareigūnai. Taip pat pažadėjo atskleisti ir keletą sukrečiančių kalinių istorijų.

Primename, jog A.Arutiunianas buvo suimtas praėjusių metų liepą, kai pareigūnams kilo įtarimų, kad viliokliu save vadinantis vyras merginas į lovą įsitempdavo prieš jų valią.

Tyrimą dėl išžaginimo sostinės policija pradėjo gavusi vienos merginos pareiškimą.

Siūlė erotiškus apatinius

Fotografu Dovydu pasivadinęs A.Arutiunianas modelių ieškodavo internete. Jis merginoms meluodavo, kad bendradarbiauja su garsiomis pasaulio modelių agentūromis, ir žadėjo joms stulbinančią karjerą.

Nors fotografas merginų prašydavo į fotosesiją atsinešti įvairių spalvų apatinių, trumpų sijonų ir aukštakulnių, pats joms pasiūlydavo daug atviresnių apdarų.

Jis gyrėsi bendradarbiaujantis su garsiomis agentūromis, bet neturėjo net savo fotostudijos, o merginas vesdavosi į butą Vilniuje, Kalvarijų gatvėje.

Įrašai atsidurdavo viešumoje

Pirmoji fotosesija būdavo nemokama, o už vėlesnes Dovydas jau prašydavo pinigų – esą tarptautiniai modelių katalogai nemokamai nuotraukų nespausdina.

Jo bute fotografuotų merginų nuotraukos į katalogus nepakliūdavo, tačiau ne viena jų atsidūrė internete.

Neatmetama, kad nuotraukas ir įrašus A.Arutiunianas vėliau galėjo naudoti šantažuodamas savo aukas.

Dėl to teisme jis aiškinosi dar 2014 metais. Tuomet interneto svetainėje „YouTube“ vyras paskelbė vaizdo įrašą, kuriame su mergina imitavo sekso scenas.

Įrašas buvo išplatintas be merginos leidimo, todėl A.Arutiunianas jai turėjo sumokėti 3 tūkst. eurų.

Už internete išplatintus pornografinio turinio įrašus jis buvo baustas ir prieš dvejus metus. Pareigūnams tuomet nepavyko nustatyti merginos, kurios sekso scenos buvo paviešintos internete, bet

A.Arutiunianui buvo paskirta 301 euro bauda.

Internete – tik atmatos

Manoma, kad A.Arutiunianas galėjo fotografuoti ir nepilnametes. „Ieškau 13–23 metų merginų, norinčių dirbti fotomodeliais“, – buvo teigiama jo skelbimuose. Tačiau sulaukęs žurnalistų susidomėjimo skelbimą jis pakoregavo – jame nebeliko merginų amžiaus.

A.Arutiuniano nuomone, moterų grožis pradeda blėsti joms sulaukus 23 metų. Šias tiesas jis internete dėstė liepos 5-ąją, praėjus dienai po to, kai Vilniaus policija dėl galimo išžaginimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Apie tai dar nieko nežinodamas A.Arutiunianas tądien išplatintame vaizdo įraše dalijo patarimus, kaip susirasti merginą ar žmoną internetu.

Vyrams jis patarė būti atsargiems, nes „internete likusios tik atmatos. Atmata yra moteris arba mergina, kuri negauna dėmesio realybėje ir tada lenda į internetą“.

A.Arutiunianas įspėjo vyrus, kad moterys gali jais pasinaudoti, nes tokia jau jų prigimtis: „Tai darė mano mama, mano sesuo, tai daro visos moterys. Čia nėra ko pykti, jei nežinai jų prigimties, gali tik pykti ant savęs.“

Galbūt todėl, kad moterys nepasinaudotų jo turtu, A.Arutiunianas buvo nuteistas už nusikalstamą bankrotą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.