Karolina Meschino su mylimuoju ir kitos žvaigždės mėgavosi nostalgiškais patiekalais

Trečiadienio vakarą įvyko oficialus restorano „Kiškio kopūstai“ atidarymas. Pasak naujosios vietos įkūrėjų, šis restoranas išsiskiria iš kitų jaukumu, paprastumu ir nostalgiškais patiekalais, primenančiais mamos virtuvę.

Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Restorano atidarymas.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (43)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 11:11 PM

Susirinkusių svečių laukė tikra vaikystės skonių ir jaukių patiekalų fiesta. Pakviestieji skanavo silkės užkandį, lietuviškus sūrius ir mėsas, keptą varškės sūrį su medaus karamele, pikantiškas salotas, marinuotas ir raugintas daržoves, šaltibarščius, baltą mišrainę, želę, kąstinio kremą ir kepenėlių paštetą. Labiausiai išalkusių laukė cepelinai su mėsa ar varške ir švilpikai. Desertas – karšti žagarėliai su karamele – sukėlė tikrą nostalgiško skonio bangą.

Restorano atidarymo šventėje apsilankė viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis, dizainerė Sandra Šernė su vaikais, tinklaraštininkė Inga Žuolytė, drabužių kūrėja Gabrielė Gineikaitė, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, TV laidų vėdėja Justė Žičkutė su sese, dizaineris Robertas Kalinkinas, dainininkė Dileta Meškaitė-Kisielienė, vizažistė Jurga Kartu, TV laidų vedėja Eglė Kernagytė-Dambrauskė su sūnumi, modeliai Justina Ieva Steponavičiūtė, Simona Starkutė, radijo laidų vedėjas Petras Daunys ir kiti.

Modelis Solveiga Mykolaitytė į renginį atvyko su širdies draugu, kikboksininku Mantu Rimdeiku. Gražuolė pasakojo, kad šio restorano patiekalai jai ypač primena namus. Būtent tokius patiekalus švenčių metu gamina Solveigos mama. „Mano tėtis labai mėgsta gaminti cepelinus. Todėl nenustebinsiu pasakydama, kad atvykus aplankyti tėvų laukia tikra cepelinų puota“, – juokėsi žinoma moteris.

Renginio nepraleido ir socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Ją atlydėjo mylimasis, reperis Remigijus Daškevičius. Karolina pasakojo, kad šeimos švenčių metu mama gamina „mamiškus“ patiekalus, tačiau ant stalo netrūksta ir itališkų maistų. Mergina juokėsi, kad pirmą kartą cepelinų paragavo sulaukusi 16 metų ir dabar yra jos cepelinų era.

„Mano tėčio mėgstamiausias lietuviškas patiekalas yra bulviniai blynai. Pastebėjau, kad visiems italams šis patiekalas patinka labiausiai. Aš pati labai mėgstu įvairiai paruoštas bulves. Na, o vaikystė man asocijuojasi su makaronais. Juos valgydavau kiekvieną dieną – tai vienintelis dalykas, be ko negaliu gyventi net ir laikydamasi dietų“, – pasakojo K. Meschino.

Pasiteiravus, kokiuose restoranuose pora mėgsta lankytis labiausiai, R. Daškevičius sakė, kad svarbiausia yra maisto kokybė. Jei patiekalas prastas, brangiu interjeru vaikino nepapirksi. „Su Karolina labai mėgstame lankytis maisto turguose, kur gali paskanauti skirtingų patiekalų“, – sakė atlikėjas. „Remis labai skaniai gamina, todėl mes labai dažnai valgome namie“, – pridūrė K. Meschino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.