Andrius Šedžius nerimauja dėl sūnaus: „Ji moko jį anglų kalbos ir ruošiasi išvežti į Airiją“

Antradienį, 13 val., Vilniaus apylinkės teisme dar kartą turėjo įvykti Monikos Kvietkutės-Šedžiuvienės (26 m.) ir Andriaus Šedžiaus (42 m.) skyrybų bylos nagrinėjimas.

Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Feb 26, 2019, 3:48 PM, atnaujinta Feb 26, 2019, 4:03 PM

Tačiau, kaip naujienų portalui lrytas.lt pranešė teismo atstovė spaudai, sulaukus M.Šedžiuvienės advokato prašymo posėdį atidėti, jųdviejų susitikimas neįvyko. 

Dar užpernai lapkritį prasidėjusios buvusio politiko bei verslininko skyrybos su 16 metų jaunesne dainininke bei vizažiste virto vieša drama. Nei vienas, nei kitas nevengė interviu su žiniasklaida. Anot A.Šedžiaus, viešumo iniciatorė – Monika.

Moteris jau kurį laiką įvairiose televizijos laidose liejo ašaras ir pasakojo, kokius pažeminimus, nepagarbą ir neištikimybę teko patirti santuokoje. Neva tai buvo didžiausia priežastis, kodėl ji nusprendusi nebekentėti ir skirtis. Monika teigė, kad iš vyro nereikalauja jokio turto, tik sūnaus globos, nori taikiai ir greitai išsiskirti, o šis skyrybas vilkina.

Tuo tarpu A.Šedžius tai neigė. „Tai aš norėjau taikių skyrybų, tačiau Monika nesutiko. Manau, jai reikalingas kuo ilgesnis procesas, kad kuo daugiau apie ją rašytų, kuo ilgiau būtų paklausi muzikos rinkoje“, – LNK laidoje kalbėjo buvęs politikas.

Neįvykus posėdžiui įtarimai

Antradienį neįvykus posėdžiui, Naujienų portalui lrytas.lt A.Šedžius ir vėl prasitarė, jog mano, kad byla vilkinama specialiai. Tai, kad teisininkas negalėjo pasirodyti dėl ligos, jam atrodo neįtikima. 

„Teismo sprendimas, manau, neįvyko sąmoningai. Monika tempia teismą, nes ji nori pasistiprinti savo argumentus dėl vaiko gyvenamosios vietos nustatymo.

Už 20 dienų vaikui sueis 3 metai, o jo dar net į darželį neveda, laiko kaip kokį gyvūnėlį namie uždarytą su seneliu. Vaikas net nekalba normaliai.

Aš kiekvieną kartą bandau jį socializuoti. Pasiėmęs antradieniais ir ketvirtadieniais vežu jį į vaikų kambarius, kad su kitais vaikais pabendrautų. Parsivežu į Šiaulius, kad pabendrautų su mano sesers dukra, kuri yra jo bendraamžė. Na, tiesiog, kad vaikas kažką pamatytų, lavėtų. Kadangi ji to nedaro, tai jai tikrai nebūtų į naudą.

Tad, manau, pagrindinis dalykas, ko ji dabar norėjo, tai išlošti laiko. Nes nuo kovo 1 dienos ji vaiką užrašiusi į privatų darželį.

Nors, kai prieš tai buvo teismas dėl laikinųjų saugos priemonių pakeitimo – kad vaikas daugiau laiko praleistų su manimi – tai ji pateikė sutartis, kuriose nurodoma neva vaikas jau lanko privatų darželį. Tačiau tos sutartys yra fiktyvios, suklastotos ir aš žinau, kad vaikas jokio darželio nelanko.

Net, štai, paskutinėse jos žinutėse, rašoma, kad dabar jau tikrai lankys. Tai įrodymas, kad vaikas jokio darželio nelanko. Taip pat ji sūnų perrašė pas šeimos gydytoją Vilniuje. Tiesiog akivaizdu, kad ji ruošiasi posėdžiui su stipresniais argumentais“, – įsitikinęs berniuko tėvas.

A.Šedžius baiminasi, kad žmona ruošiasi išsivežti jųdviejų atžalą iš Lietuvos, todėl moko jį anglų kalbos. 

„Vaikas kalba tik angliškai. Ji moko vaiką angliškai, nes ruošiasi išsivežti jį į Airiją. Nes jos tas draugas tik dabar grįžęs į Lietuvą, o šiaip visą gyvenimą gyvena Airijoje – jį dar vaikystėje tėvai išsivežė. Tai jis jau tikras airis, Lietuvoje jau nepritaps ir negyvens. Tad jie, matyt, apsitarė, kad važiuos gyventi ten.

Nes dabar jis iš Airijos vis atskrenda pas ją į svečius, pabūna ir vėl skrenda atgal. Gi negyvens jis kaip jūreivis, neskraidys amžinai. Tai faktas, kad ji dabar ruošiasi Gabrielių vežtis kartu į Airiją. O aš nenoriu, kad išsivežtų mano sūnų. Nenoriu aš ten lakstyti ir lankyti jo. Be to, noriu, kad jis būtų lietuvis, gyventų Lietuvoje“, – sakė A.Šedžius. 

Paklaustas, kokie dabar yra jo ir sūnaus santykiai, A.Šedžius tvirtina, kad jiems nepakanka laiko pabūti kartu.

„Mamytė turbūt deda visas pastangas, kad vaikas nenorėtų būti su tėvu. Tačiau vaikas kiekvieną kartą mane pamatęs krykštauja iš laimės ir kiekvieną kartą jį parvežu su ašaromis akyse, nes nenori išsiskirti. Jis vis sako – „nenoriu, nenoriu pas mamą“. Tai faktas, kad jam mažai to laiko su manimi.

Aišku, tikrai nėra taip, kad jis nemyli mamos ar jam blogai. Jis tiesiog nori kuo ilgiau pabūti su manimi ir jam, matyt, trūksta to bendravimo, pramogų, žaidimų, buvimo su vaikais, nes jis sėdi ir sėdi namie uždarytas. Kas, kad jam senelis įjungia filmukus per „Youtube“? Tai kiek jis tuos filmukus žiūrės?“ – nerimauja A.Šedžius.

Po bylos nagrinėjimo atidėjimo, posėdis numatomas lygiai už mėnesio, kovo 26 dieną.

Pykčiai dėl sūnaus

Daugiausia poros nesutarimų ir kyla dėl sūnaus Gabrieliaus globos. Vos paaiškėjus, kad pora skiriasi, A.Šedžius interviu su žiniasklaida pasakojo, neva Monika nuolat keliaujanti ir besilinksminanti su savo scenos kolegomis. O daugybė jos ir sūnaus nuotraukų instagrame – neva tik apgaulė ir noras pasirodyti. Vyras tvirtino, kad jo žmona su vaiku susitinkanti retai ir tik tam, kad pasifotografavusi vėliau galėtų skelbti nuotraukas.

Šis A.Šedžiaus interviu buvo labai skaudus vaiko mamai. Todėl paskui vyras skundėsi, kad Monika neįsileidžia jo į namus, kuriuose galėtų pamatyti Gabrielių. Vaiko mama, žinoma, tai vadino šmeižtu. 

Na, o vasario mėnesį vėl LNK televizijos laidoje pasirodęs A.Šedžius pareiškė sulaukęs iš savo žmonos žinutės, kad ši grįžtanti į namus.

„Jeigu atvirai, ji iki šios turi raktus nuo namų tiek Šiauliuose, tiek Vilniuje. Ji bet kada gali grįžti. Be to, yra žinutė praeitą savaitę, kurioje Monika rašė, kad „jeigu yra kokia nors tavo draugė, tai tegul susirenka daiktus ir čiuožia lauk, nes aš grįžtu namo“, – žmonos žinutę citavo A.Šedžius.

Nebe vieniši

Pastarasis reportažas M.Šedžiuvienę irgi nuvylė. Dainininkė teigė, kad panašių žinučių vyrui ji tikrai nėra siuntusi. Juolab, kad dabar ji socialiniame tinkle demonstruoja jausmus naujam mylimajam iš Airijos. Moteris dalijasi nuotraukomis, kuriose pozuoja su Gabrieliumi ir nauju širdies draugu.

„Ji susirado Vilniuje širdies draugą, pasakė, kad manęs nebemyli, susikrovė daiktus, pasiėmė vaiką ir išvažiavo. O dabar griebiasi viešųjų ryšių fokusų – kuria savo, kaip aukos, įvaizdį, ragina jos gailėtis. Ji iki šiol turi raktus ir nuo namų Vilniuje, ir nuo namų Šiauliuose, gali bet kada grįžti.

Net jos tėvai turi. Oficialiai tebesame vyras ir žmona. Tik ji visur reklamuoja savo naują draugą, kelia nuotraukas į interneto erdvę, kad visi matytų bučinius, apsikabinimus. Taip ji siekia dėmesio“, – dar viename interviu pasakojo A.Šedžius.

Kalbos ėjo ir apie naują A.Šedžiaus draugę. Dar liepos pabaigoje M.Šedžiuvienė atskleidė naują Andriaus mylimąją. Tuomet dainininkė pasidalijo įrašu, kuriame matyti jos ir tariamos Andriaus Šedžiaus naujos moters Erdvilės nuotraukos tose pačiose verslininko buto vietose.

„Ji, mano žiniomis, yra ne viena. Čia jau pačio Andriaus reiktų klausti, kuri čia rimtesnė. Na jei jau mūsų namuose, mūsų vaiko kambaryje fotografuojasi ir nuotraukas viešina kita mergina, Andrius galėtų nebevilkinti skyrybų proceso ir greičiau jį užbaigti. Iš tiesų, man toks Andriaus elgesys nesukelia jokių emocijų. Man tiesiog už jį gėda“, – kalbėjo Monika.

Įrodymų per visą šį laiką netrūko, tad pats A.Šedžius, paklaustas apie savo meilės nuotykius neneigė turintis naują, beje, neseniai mokyklą baigusią, mylimąją. „Tikrai nemeluosiu ir nesakysiu, kad gyvenu kaip vienuolis ir nebendrauju su moterimis. Bet savo santykių neparduodu ir viešai nedeklaruoju“, – kalbėjo A.Šedžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.