Iš viešumos dingęs ir visiškai pasikeitęs Linas Karalius nustebino originalumu

„Su pavasariu“, – pasidalijęs vasariška ir labai nuotaikinga nuotrauka rašė buvęs ŽAS narys, o vėliau ir Seimo narys Linas Karalius (45 m.). Balandžio pradžioje pranešęs apie sudegusius tėvų namus, Linas, regis, vėl šypsosi.

 Linas Karalius.<br> Asmeninio ir LR archyvo nuotr.
 Linas Karalius.<br> Asmeninio ir LR archyvo nuotr.
 Linas Karalius barzdą papuošė lauko gėlėmis.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Linas Karalius barzdą papuošė lauko gėlėmis.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Linas 2014 metais.
 Linas 2014 metais.
 Linas 2015 metais.
 Linas 2015 metais.
 Linas 2015 metais.
 Linas 2015 metais.
Linas Karalius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Linas Karalius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Linas Karalius.<br>Soc. tinklų nuotr.
Linas Karalius.<br>Soc. tinklų nuotr.
Linas Karalius.<br>P.Lileikis.
Linas Karalius.<br>P.Lileikis.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 18, 2019, 6:29 PM

O jo nuotrauka – tikrai originali. Jei nežinotumėte, jog šioje fotografijoje įamžintas L.Karalius, tikriausiai jo neatpažintumėte. 

Jau kurį laiką neatsiejama jo stiliaus detale tapo kaubojiška kepurė ir ilga barzda. O dėl nuotraukos, kurioje sekėjus jis sveikina su pavasariu, Linas į barzdą prisidėjo ir pavasariškų gėlių.

2015 metais kone perpus jaunesnę veterinarę Viktoriją Karalienę vedęs Linas kardinaliai pakeitė net savo gyvenimo būdą.

Jiedu propaguoja natūralią mediciną ir rengia įvairiausius mokymus. Štai jų sukurtoje svetainėje puikuojasi poros aprašymas.

Linas – sertifikuotas KAMBO imuniteto stiprinimo specialistas, atlieka refleksologinius masažus, dirba su RAPE ir SANANGA vaistais iš Amazonės džiunglių.

Tuo tarpu jo žmona V.Karalienė – kinų medicinos ir akupunktūros specialistė, dar studijuojanti Natūraliosios medicinos koledže Londone.

Konsultuoja sveikos mitybos klausimais, sudaro natūralaus gydymo kursą, atlieka gydomuosius masažus ir žarnyno valymo procedūras. Specializuojasi Bacho žiedų terapijoje. 

O nežinantiems, kas tai yra, L.Karalius išsamiai yra paaiškinęs.

„Kas yra KAMBO? Kambo – tai Amazonės miške gyvenančios varlės (Phyllomedusa bicolor) ant odos išsiskiriantis sekretas. Kuriame yra virš 200 aktyvių medžiagų.

Bambuko pagaliuku ant nugaros ar peties yra išdeginami taškeliai ant kurių yra dedamas vaistas. Kambo suteikia galimybę žmogaus organizmui pabusti pilnam natūraliam sveikatos potencialui ir suteikia pasitikėjimo savimi.

Amazonės indėnai dar šį vaistą vadina medžioklės magija, nes po procedūrų gerokai padidėja žmogaus ištvermė, koncentracija ir nuotaika, todėl medžiotojai geriau pataiko į grobį ir parneša daugiau maisto.

Indėnų patirtis rodo, kad Kambo gali išgydyti net labai sunkias ligas, todėl Kambo dvasia yra labai gerbiama Amazonės džiunglių gyventojų tarpe. Kambo ne tik išvalo kūną, bet suintensyvina smegenų veiklą, sumažina visus uždegiminius procesus, užkuria endokrininę sistemą kas sureguliuoja hormonų veiklą.

Taip pat ši procedūra subalansuoja žmogaus energetinį kūną ir apsaugo nuo galimų ligu. Šiuolaikinis mokslas nuodugniai ištyrė šį vaistą ir pripažįsta, kad tai yra stipriausia žinoma natūrali vakcina, kuri patekusi į žmogaus organizmą pažadina imunitetą ir per labai trumpą laiką išvalo limfos sistemą ir giluminius toksinus iš ląstelių, tulžies ir kepenų.

Pats procesas trunka apie 20-30 minuciu ir yra nelabai malonus. Savijauta tas 20 minučių būna panaši i labai stiprias pagirias, didelė tikimybė, kad patiriantis tai žmogus vems, taip pat jam gali laikinai ištinti veidas, bet vėliau pailsėjus iš karto juntama visokiariopa nauda.

12 valandų iki procedūros negalima nieko valgyti (galima tik šiek tiek tyro vandens), o prieš pat procedūrą likus 20-čiai minučių iki procedūros pradžios reikės išgerti pusantro litro vandens.

Ar tai nepavojinga? Pasiskaitykite skyrelį KONTRAINDIKACIJOS ir jeigu jūs neesate vienas iš aprašytų atvejų tuomet ši procedūra yra visiškai saugi. Na o tie kas nedrįsta susitikti su varlytėmis gali atvykti pasidaryti daug švelnesnę bet sveikatai ne mažiau naudingą procedūrą „Žarnyno valymas“, – rašė jis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.