Aktorius Edgaras Bechteris su žmona Modesta tapo tėvais: vaikui išrinko graikišką vardą

Aktorius Edgaras Bechteris (31 m.) gegužės 30-ąją atšventė savo gimtadienį. Tą pačią dieną vyras sulaukė didžiausios dovanos – pirmosios atžalos. 

Modesta ir Edgaras susituokė 2018 m. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Modesta ir Edgaras susituokė 2018 m. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Edgaras ir Modesta Bechteriai tapo tėvais. <br>Asmeninio albumo nuotr.
Edgaras ir Modesta Bechteriai tapo tėvais. <br>Asmeninio albumo nuotr.
Modesta ir Edgaras susituokė 2018 m. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Modesta ir Edgaras susituokė 2018 m. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 1, 2019, 9:35 AM, atnaujinta Jun 1, 2019, 11:43 AM

Su žmona Modesta (24 m.) aktorius susilaukė dukrelės.

Tėveliai mažylei išrinko graikišką vardą – mergaitę vadins Altaja Bechter.

„Vardą išrinkome abu, bet jį sugalvojo Modesta, dar būdama 14-kos“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė Edgaras.

Socialiniame tinkle tėtis dėkojo už vakarykščius gimtadieninius sveikinimus, o tuo pačiu pranešė apie didžiausią dovaną - gegu

„Per pastaruosius keletą metų beveik galutinai praradau savyje romantiką, kuo labai džiaugiuosi, nes jaučiu, kad pradėjo rastis many kitų, anksčiau neregėtų dalykų: humoro jausmas, saviironija, planavimas, emocijų nukreipimas ne į save, o į profesiją, tikslus. Galvojau, kai gims dukra, parašysiu kokį nors ironišką dalyką, tipo:

Sakoma: „Tik stipriems vyrams gimsta mergaitės“. Buvau įsitikinęs, kad gims berniukas.

Gimė. Nesinori taip rašyti. Norisi viešai padėkoti savo žmonai, kad visi sužinotų, kodėl ji man tokia nuostabi. Mano žmona. Ačiū Tau už tavo kalbėjimo dovaną: tu mokai mane diskutuoti, reikšti savo nuomonę drąsiai.

Pasirodo, diskusija nebūtinai turi pereiti į konfliktą. Ačiū už tavo dovaną pavadinimu „feminizmas“. Pasirodo, man nebūtina amžinai įrodinėti savo vyriškumą per durų atidarymą, sąskaitos turinį, iki kaulo romantiškomis vakarienėmis.

Turėjom tikrai finansiškai labai sunkių akimirkų, bet tu, net ir nemylėdama mano profesijos, visada, tiesiogiai ir netiesiogiai, neleisdavai man mesti, pasiduoti. Pasirodo vyras nieko neturi.

Čia man didžiausiais atradimas, kuris neapsakomai išlaisvino. Vyras ir moteris turi, jeigu nori. Vyras ir moteris. Lygūs individai, padedantys vienas kitam likti ištikimiems sau. Kas keisčiausia, per tuos kelis metus, kuriuos esu su tavimi, karjeroje padariau didžiausią progresą, nors ir nesivaikiau to tipiško „vyriškumo“.

Ačiū, kad pertvarkei manyje sąvoka „vyriškumas“ į žmogiškumą. Ačiū Tau, Modesta Bechter, už šią naują gyvybę, kurią mes kartu su tavimi pasistengsime paversti išsilavinusiu, laisvu ir ištikimu sau žmogumi“, – feisbuke rašė aktorius.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Edgaras ir Modesta susituokė 2018 m. rugsėjo 8 dieną. Vestuves pora iškėlė prie Šventosios senojo molo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.