Agnė Jagelavičiūtė garsenybių gausiame renginyje atskleidė savo lieknumo paslaptį

Trečiadienio vakarą įvyko restorano „Prancūzai“ vasaros terasos atidarymas. Puikus oras, virtuvės šefo patiekalai ant grilio ir prie jų priderinti šalti gėrimai sukūrė puikią atmosferą.

 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (81)

Lrytas.lt

Jun 6, 2019, 7:41 AM, atnaujinta Jun 6, 2019, 12:47 PM

Į Vilniuje, Naujamiestyje, įsikūrusį prancūzų restoraną atvyko Agnė Jagealvičiūtė, Saugirdas Vaitulionis, Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, Rima ir Žydrūnas Stankai, Simona ir Jonas Nainiai, Simona Starkutė, Ugnė Galadauskaitė su Mariumi Sipariu, Kristina Kaikarienė su dukra Kriste, Monika Marija Paulauskaite, Sandra ir Darvydas Šernai, Lukas Gricius ir kiti.

Susirinkę svečiai skanavo specialiai šiam vakarui sukurtą meniu. Restorano šefas Paulius Janušas paruošė keturių patiekalų meniu. Maisto gaminimo ekspertas kepė ant grilio omarą su šparagais ir prancūzišku „Beurre Blanc“ padažu. Komplimentų sulaukė „Wagyu“ jautienos mėsainis su bri sūriu. Labiausiai išalkę įvertino kiaulienos šonkaulius su batatais ir pomidoriukais. Taip pat degustacijai laukė jautienos antrekotas su smidrais.

Žurnalo „L'Offciel“ redaktorė Agnė Jagelavičiūtė pasakojo, kad jos mityba žiemos ir vasaros metu ne itin skiriasi. Žinoma moteris teigė, kad salotos visais metų laikais yra mėgstamiausias patiekalas, o daržovės sudaro 70 procentų jos šeimos mitybos raciono. A.Jagelavičiūtė prasitarė, kad jos maitinimosi įpročiai nepasikeitė ir po plastinių operacijų. Moteris liko ištikima savo kūnui ir valgo taip, kad organizmas jaustųsi gerai.

„Aš jau daug metų maitinuosi pagal savo sistemą, kuri veikia. Po visų operacijų aš stipriai sulieknėjau. Dabar, kai mano kūnas neturi nereikalingų riebalų, labai stipriai reaguoja į taisyklingą mitybą. Vartoju mažai sunkiųjų angliavandenių, valgau daug daržovių, žuvies. Valgau ir mėsą, ji man labai patinka ir yra reikalinga. Vasarą aš nevalgyčiau troškinio, bet su malonumu suvalgau didkepsnį ar šašlyką“, – juokdamasi kalbėjo A.Jagelavičiūtė.

Apie savo lieknėjimo sistemą žinoma moteris papasakojo knygoje „Mažos nuodėmės taisyklė: kaip valgyti viską ir nestorėti“. Šioje knygoje A.Jagelavičiūtė pasakoja, kaip maitinasi. „Iki 12 val. aš valgau tiek, kiek valgo storas, didelis, aukštas vyras. Tačiau aš nevalgau nuo 16 val. iki 10 val. ryto. Esu girdėjusi, kad dabar yra dieta, kur pataria padaryti 14 val. tarpą tarp valgymų. Aš jos nesilaikau, tiesiog man natūraliai išeina tiek nevalgyti. Dar vienas dalykas: jei nebus valgyti to, kas tinkama, geriau nevalgysiu išvis. Žinoma, nesakau, kad per metus porą kartų nesuvalgau naktį picos. Koks gyvenimas be to? Tačiau tai neturėtų tapti įpročiu“, – teigė A.Jagelavičiūtė.

Restorano terasos atidaryme maisto knygų autorė ragavo ant grilio keptą omarą. Kaip tikino, omaras šokiravo gerąja prasme. „Aš valgau viską. Man nesunku pavalgyti ir paprastoje aplinkoje ar vietoje, kuri, atrodytų, niekuo ypatinga. Nekėliau reikalavimų, kad čia būtų geriausias valgytas omaras gyvenime. Tačiau taip nutiko. Su draugais, su kuriais šį vakarą sėdime prie vieno stalo, esame valgę omarus skirtingose Niujorko vietose. Ten buvo labai gerai. Bet galiu ramiai pasakyti – čia buvo geresnis. Jei restoranui pavyks išlaikyti šį lygį, bus muštynės“, – vakaro meniu gyrė A.Jagelavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?