Dingęs projekto „Lietuvos balsas“ dalyvio brolis prieš tai atsisveikino

Fotografas Mantas Ruzveltas socialiniuose tinkluose prašo žmonių pagalbos – sekmadienio vakarą dingo jo brolis Giedrius.

 Mantas Ruzveltas socialiniuose tinkluose prašo žmonių pagalbos – sekmadienio vakarą dingo jo brolis Giedrius.
 Mantas Ruzveltas socialiniuose tinkluose prašo žmonių pagalbos – sekmadienio vakarą dingo jo brolis Giedrius.
 Giedrius Ruzveltas.
 Giedrius Ruzveltas.
 Giedriaus motociklas.
 Giedriaus motociklas.
 Mantas Ruzveltas.
 Mantas Ruzveltas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 17, 2019, 1:45 PM, atnaujinta Jun 17, 2019, 2:22 PM

„Draugai, reikia pagalbos. Dingo brolis Giedrius Ruzveltas. Šilutės, Žemaičių Naumiesčio, Ramučių rajonuose. Buvo apsirengęs juoda odine striuke, vilkėjo mėlynus džinsus ir tamsiai mėlinus batus su baltais padais.

Prašome jūsų pagalbos, jei kas matėt ar girdėjote ką nors, ar matėte motociklą ar brolį parašykite arba paskambinkite“, – prašė fotografas ir muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis.

Turinčius informacijos raginama kreiptis į policiją.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su dingusiojo broliu, šis sakė išsamesnės informacijos suteiksiantis po kelių valandų. 

„Esame pakeliui į Šilutę, tad kol kas dar daug informacijos neturime. Jis tiesiog buvo pas draugą, atsistojo ir dingo kaip į vandenį. Prieš tai dar parašė atsisveikinimo laišką ir dingo“, – naujienų portalui lrytas.lt komentavo M.Ruzveltas.

Paklausus, kur vaikinas paliko laišką, dingusiojo brolis patikino kol kas nežinantis, nes komunikuoti su policija sekasi sudėtingai. „Tiksliau sužinosime nuvykę“.

Draugas, pas kurį prieš tai viešėjo Giedrius, apie bičiulio dingimą iš pradžių pranešė policijai, o tik paskui artimiesiems.

„Giedrius tą laišką (atsisveikinimo, red.) parašė kažkam – gal draugei. Bet pusbroliui dar taip pat nusiuntė savo nuotrauką ir parašė – „Laikykis, gero gyvenimo“ ir t.t.“, – komentavo M.Ruzveltas.

Brolis sakė, kad jokių rimtų psichologinių bėdų Giedrius neturėjo. „Su mergaite pykosi, bet niekada nebuvo kažko rimčiau. Ir dingęs niekada nebuvo. O jeigu jau keliautų, tai... Tiesiog, jis atsijungęs nuo visų socialinių tinklų, telefonas išjungtas“, – pasakojo brolis.

Antrą pusę vaikinas, anot Manto, turėjo neilgai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.