Su žmona Rasa išsiskyręs Andrius Tapinas vienišas neliko: jau pristatė kompanioną

Žurnalistas Andrius Tapinas (41 m.) pastaruoju metu savo sekėjus stebina pokyčiais. Neseniai vyras įsigijo sportinį raudoną „Lotus“ automobilį ir galiausiai prisipažino, kad skiriasi su žmona Rasa Tapiniene (41 m.).

A.Tapinas išsiskyrė su žmona Rasa.<br> lrytas.lt montažas.
A.Tapinas išsiskyrė su žmona Rasa.<br> lrytas.lt montažas.
 A.Tapino šuo Lokis.
 A.Tapino šuo Lokis.
Andrius Tapinas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 28, 2019, 9:54 PM, atnaujinta Jun 28, 2019, 11:04 PM

„Aš jums čia viską pasakysiu tiesiai, kad taip, jau kurį laiką esu vienas, ne, antros pusės neturiu (jeigu ką turit pasiūlyt – tai PM), taip, tas raudonas sportinis Lotusas yra mano ir aiški vidurio amžiaus krizės išraiška“, – vienoje gandų programėlėje prisipažino jis.

Tačiau po skyrybų žurnalistas vienišas neliko. Dabar jam kompaniją palaiko Škotijos terjeras Lokis. Jį A.Tapinas pristatė socialiniuose tinkluose.

„Lokis – skandinavų dievas, gudrus ir klastingas. O čia Vakarų Škotijos baltasis terjeras Lokis – naivumo ir meilumo įsikūnijimas.

Pirmieji dveji metai Lokiui nelabai nusisekė – šeimoje atsiradus trečiam, tuo metu dar ne Lokis tapo nereikalingas, tėvų namuose irgi buvo nelabai reikalingas, nes kai pasiklydo, niekas labai neieškojo, o kai mano draugai jį surado ir surado šeimininkus pasirodė, kad ir iš viso nereikalingas. Taip va ir nutiko, kad draugužis atkeliavo pas mane ir tapo Lokiu.

Kol kas jis dar nėra tikras, ar jau gali atsipalaiduoti ir niekur daugiau nebebus atiduotas, bet kažkaip manau, kad kitas dešimtmetis bus mums gerokai smagesnis drauge“, – pristatė priglaustą šuniuką A.Tapinas.

Jo sekėjai puolė girti žurnalistą už gražų poelgį, o pats Andrius šmaikštavo, kad šuo bus dresuojamas, kad nuėmus automobilio stogą atsistotų ant galinių letenų, atsiremtų ir priekine letenėle mojuotų praeiviams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.