Žilvinas Žvagulis apie santykius su Irena Starošaite: „Ateina laikas, kai sprogstu“

Skelbiama, kad liepos 11 d. Palangoje vyks Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio paskutinis koncertas. Pats Žilvinas sako, kad tai nėra kažkoks reklaminis triukas, tiesiog bendru sutarimu su Irena nutarė, kad būtent po šio koncerto didžiąją laiko ir darbo dalį skirs organizuojamam Irenos jubiliejiniam koncertui, kuris vyks spalio 26 d. „Žalgirio“ arenoje.

Žilvinas Žvagulis ir Irena Staro<br>D.Umbraso nuotr.
Žilvinas Žvagulis ir Irena Staro<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2019, 4:27 PM, atnaujinta Jul 5, 2019, 5:22 PM

„Aš visą gyvenimą nebuvau „gėlytės“ Starošaitei. Turiu tą savo lengvą charakteriuką, su kuriuo man gyventi sekasi puikiai, bet Irenai nepavydžiu ir pats“, – juokiasi Žilvinas.

„Kažkiek jaučiuosi jai net skolingas, todėl po mūsų paskutinio koncerto noriu didžiausią dalį laiko skirti būtent jos dainoms, pasirodymams, scenografijai ir taip toliau. Noriu, kad jos jubiliejinis koncertas būtų toks pats įspūdingas kaip mūsų abiejų gyvenimas kartu. Negali juk viskas suktis tik aplink mane, yra charizmatiška ir talentinga Irena“, – šmaikštauja atlikėjas.

Na, o paklaustas, ką nori pasakyti savo naujausia daina, Ž.Žvagulis sakė: „Žinot, nors visiems atrodo, kad esu labai tiesmukiškas ir atviras žmogus, bet tiesa yra ta, kad kartais daug ką nutyliu, nors visada ateina laikas, kai sprogstu. Tai ši daina iš to ir atsirado. Šiaip nieko aš čia daug ir nekomentuosiu – viskas labai aiškiai sudainuota.“

Išgirskite šmaikščią Žvagulio dainą „Mieloji mano“ jau dabar:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.