Po žinių apie kriptovaliutų „fermos“ krizę – P. Aršausko komentaras: „Nesiruošiu tylėti“

Per visą Lietuvą nuaidėjusi kriptomilijonieriaus Pauliaus Aršausko kriptovaliutų kasimo „fermos“ istorija gūžčioti pečiais privertė ne vieną.

Paulius Aršauskas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Paulius Aršauskas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Renginio akimirkos.<br>J. Stacevičiaus ir D. Umbraso nuotr.
Renginio akimirkos.<br>J. Stacevičiaus ir D. Umbraso nuotr.
Paulius Aršauskas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Paulius Aršauskas.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-08-31 15:29, atnaujinta 2019-08-31 16:00

Per tūkstantį vaizdo plokščių, iš viso 220 vadinamųjų kriptovaliutų kasimo „avilių“, ieško naujo savininko – antstoliai skelbia varžytines bendrovės „Ramigna“ turtui.

Kriptovaliutų kasimo „fermą“ valdančią bendrovę Lietuvoje anksčiau kūrė verslininkai Paulius Aršauskas ir Arminas Gužauskas, tačiau dabar joje šeimininkauja ir skolas bando atgauti plastiko perdirbėja, bendrovė „Plasta“.

Užsienyje laiką leidęs ir žiniasklaidai nekomentavęs Paulius Aršauskas nusprendė nebetylėti. Socialinio tinklo paskyroje jis išsakė savo nuomonę apie susiklosčiusią situaciją.

„Teisinasi tik kalti, bet tikrai nesiruošiu tylėti. Galiu pasakyti tik tiek apie šių dienų aktualijas. Ilgai mąsčiau, ar man verta duoti interviu apie visą situaciją.

Vienas ir vienintelis dalykas, kurį turi visi suprasti – aš neturiu savojo turto kriptovaliutų „fermoje“, visas turtas priklauso žmonėms – kuris ir turi jiems likti ir jau senai esu pasitraukęs iš šio verslo ir viską palikęs savo buvusiems partneriams.

Man yra nesuvokiama, kaip jie gali pardavinėti žmonių turtą, nors vis dar ta pati įmonė man, kaip fiziniam asmeniui, yra skolinga apytiksliai 60k eurų. Vienaip ar kitaip viskas bus išaiškinta.

Labai gaila, jog dienraščiai bei kiti naujienų portalai, kol buvau išvykęs pasidarė išvadas be mano nuomonės, nes jiems nepavyko susisiekti, šias naujienas bando traktuoti bei aiškinti, jog kaltas esu aš vienintelis. Ačiū visiems, kurie palaiko“, – socialinio tinklo paskyroje nuomonę išsakė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.