Netikėta Vitalijaus Cololo mirtis sukrėtė jo bendražygius: sunkiai rinko žodžius

​Pirmadienio vakarą Lietuvą sukrėtė skaudi žinia – mirė humoristas Vitalijus Cololo (1974-2019). Jaudulio neslėpė ir humoristo bendražygiai bei kolegos.

 Natalija Bunkė, Arūnas Valinskas, Inga Norkutė, Vitalijus Cololo.<br>lrytas.lt montažas.
 Natalija Bunkė, Arūnas Valinskas, Inga Norkutė, Vitalijus Cololo.<br>lrytas.lt montažas.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>V.Balkūno nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>V.Balkūno nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>V.Balkūno nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>V.Balkūno nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>V.Balkūno nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>V.Balkūno nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>AP nuotr.
Natalija Bunkė ir Vitalijus Cololo.<br>AP nuotr.
V.Cololo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Cololo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Inga Norkutė.<br> LR archyvo nuotr.
Inga Norkutė.<br> LR archyvo nuotr.
Saulius Skvernelis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Saulius Skvernelis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Dec 2, 2019, 7:54 PM, atnaujinta Dec 2, 2019, 9:38 PM

Skaudi žinia šį vakarą pasiekė ir dainininkę Nataliją Bunkę.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su atlikėja, ši prisiminė ne tik džiugias akimirkas drauge, bet ir nerimą kėlusį paskutinį jųdviejų pokalbį.

„Iš tikrųjų, tai net sunku kalbėti. Penktadienį kaip tik su juo kalbėjomės, kadangi turėjome suplanuotus gruodžio koncertus.

Aptarėme programą. Jis buvo gana silpnas ir kažkaip iš balso atrodė, kad kažkas negerai, sakė, kad yra Ispanijoje, tačiau nieko blogo neįtariau“, – naujienų portalui lrytas.lt su liūdesiu kalbėjo N.Bunkė.

Pasiteiravus, kokį ji prisimena Vitalijų, moteris atsakė:

„Jis visuomet buvo labai linksmas, šviesus. Niekuomet nebūdavo surūgęs.

Pasitaikydavo, kad aš būdavau prastos nuotaikos, tai jisai visada mokėdavo kažkaip ir pralinksminti, ir paguosti, ir išklausyti.

Mes su juo tikrai labai daug esam dirbę kartu. Mes po „Žvaigždžių duetų“ pradėjome koncertuoti kartu ir labai sėkmingai. Man tai didžiulis skausmas, kad tokio draugo nėra“.

Skaudi žinia šį vakarą pasiekė ir televizijos laidų vedėją Arūną Valinską. Naujienų portalui lrytas.lt susiekus su vyru, šis sunkiai rinko žodžius ir sakėsi, jog vis dar negali patikėti tuo, kas įvyko.

„Jis yra nesuderinamas su mirtimi. Nes jeigu tu įsivaizduoji Vitalijų, tai nėra tiesiog liūdesio. O nuoširdžiai tai pirmiausia reikėtų pareikšti užuojautą visiems jo artimiesiems, o ypač žmonai Ingai ir kitiems jo draugams, bičiuliams, bendražygiams. Kas yra blogiausia, kad tiek daug planų, ką mes turėjom, deja, bet nebetaps realybe, o jis galėjo juos realizuoti. Man net dabar balsas stringa kalbant...

Aš nemanau, kad šis žmogus turėjo taip anksti numirt ir jam nereikėjo to padaryti, tačiau kažkas nusprendė, matyt, už jį. Dėl to man yra labai gaila“, – sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo Arūnas Valinskas.

Nuostabos ir susijaudinimo neslėpė aktorė Inga Norkutė. Aktorė su Vitalijumi prasilenkdavo televizijos koridoriuose. Skaudžią žinią perskaičiusi internete, žinoma moteris iki šiol negali patikėti.

„Žinia, kaip iš giedro dangaus. Galvojau, kad kažkas juokauja. Dar kol kas man atrodo, kad čia nesąmonė, pokštas. Mūsų susitikimai būdavo tik darbiniai. Yra tekę ir komisijoje kartu sėdėti, ir kartu vesti laidą per Velykas. Vitalijus buvo nuotaikingas, linksmas, pozityvus. Visada šalia galėdavai jaustis stipriai. Visada kvepiantis, prisižiūrintis. Dabar ir gražiai sulieknėjęs buvo. Negaliu dar ir patikėti. Nesąmonė“, – naujienų portalui lrytas.lt kalbėjo Inga Norkutė.

Užuojautą dėl humoristo mirties išreiškė ir Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis

„V. Cololo sukūrė ir įkūnijo daug įsimintinų personažų ir liks atmintyje kaip vienas gabiausių pramogų pasaulio atstovų, teikusiu savo gerbėjams pačias geriausias emocijas. Nuoširdžiai užjaučiu šeimos narius, artimuosius ir draugus dėl šios talentingos asmenybės netekties“, – sakoma premjero S. Skvernelio užuojautoje.

Socialinio tinklo paskyroje užuojauta ir prisiminimais dalijosi žinomas Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis.

„Vitalijau, tu buvai pats nuostabiausias mano draugas, įkvėpėjas.. Kodėl taip greitai tau likimas toks buvo negailestingas... Kodėl?“, – šalia jųdviejų nuotraukos liūdesio neslėpė Vidas Blekaitis.

Jautriais žodžiais socialinio tinklo paskyroje dalijosi ir kartu su humoristu dirbusi Vaida Skaisgirė

„Labai sunku parinkti žodžius. Vitalijus buvo žmogus su dideliu talentu ir dar didesne širdimi. Su geru sąmoju, net kai liūdna, su išmintingom įžvalgom, net kai pavargęs... Nesitiki, jog reikia tarti – Vitalijau, ilsėkis ramybėje... Bet tenka... Užuojauta šeimai iš visos širdies...“, – šalia nuotaikingos akimirkos su Vitalijumi rašė ji.

Ši žinia sukrėtė ir kartu su Vitalijumi dirbusią TV laidų vedėją Gerdą Žemaitę.

„Skaudu žinoti, kad daugiau niekada neišvysim tavęs. Ilsėkis ramybėje. Nuoširdžiausia užuojauta šeimai“, – šalia jųdviejų fotografijos brūkštelėjo G.Žemaitė.

Širdį veriančiais žodžius Anapilin išėjusiam V.Cololo skyrė ir komunikacijos specialistė Jurga Klimaite-Riebling.

„Bam ir įgriuvo dangus. Didžiausia užuojauta Cololo šeimai, ir visiems, kam jis buvo broliu. O tokių yra labai daug, nes nepaminėčiau greitai kito žmogaus, kuris bendravo šitaip šiltai, smagiai, nesavanaudiškai ir atlapa širdimi, kaip Vitalijus. Mielas bičiuli, ilsėkis ramybėje. Čia labai tavęs trūks“, – liūdesio neslėpė moteris.

Šiltai humoristą prisiminė bei jo mirtimi patikėti negalėjo ir dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Jai žinią apie Vitalijaus Cololo netektį pranešė į kambarį įbėgęs sūnus.

„Kodėl? Kodėl taip anksti? Šį vakarą ruošiausi puošti eglutę, kai sūnus atėjo į kambarį ir pasakė: „Vitalijus Cololo mirė“. Nepatikėjau... Nuoširdžiai nepatikėjau, juk dar visai neseniai smagiai plepėjom apie gyvenimą, meilę ir svajones... Puoliau ieškoti antraščių internete... Mano nors ir mažytė viltis, kad tai pokštas,sudužo į šipulius..

Aš negaliu apsakyti ką jaučiu... Jis buvo žmogus iš didžiosios raidės!! Turintis nerealų talentą, humorą, niekada neieškantis žodžio kišenėj ir pataikantis tiesiai į dešimtuką... Jis buvo tas , kurį pamačius scenoje būdavo ramu... Ilsėkis ramybėje, mielas bičiuli , Tu visada liksi mūsų širdyse, tebūnie lengvas Tau kelias į ten!

Nuoširdi užuojauta šeimai! P.s. Visus savo draugus , bučiulius ir artimus, stipriai apkabinu ir noriu pasakyti , kad labai jus myliu ir visų pasiilgau!“, – socialinio tinklo paskyroje dalijosi jautriais žodžiais dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.