Lietuviškoji Kim Kardashian susižadėjo su žinomu dainininku

Per Naujus metus pramogų pasaulio žvaigždė Justina Globienė-JustINKa pranešė, kad kitais metais jos laukia vestuvės. Jai pasipiršo LNK televizijos projektuose išgarsėjęs elegantiškasis dainininkas Vytenis Partikas. 

 Justina ir Vytenis.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Justina ir Vytenis.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Justina Globienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Justina Globienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Justina Globienė-JustINKa.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Justina Globienė-JustINKa.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 1, 2020, 12:20 PM, atnaujinta Oct 5, 2020, 2:09 PM

Apie tai Justina pranešė feisbuke.

„Aš tiesiog nežinau, ka pasakyt... Galiu pasakyt tik vieną...

Šitas žmogus mane daro beprotiškai laimingą! Esu laimingiausia... Pagaliau! Pagaliau aš būsiu visa JO...

Jo geriausia draugė, jo moteris, o, svarbiausia, jo žmona - PARTIKĖ! Justina Partikė...

Kaip tai skamba pasakiškai. Myliu tave, mano mylimasis vyre! 

Tikiuos sie nauji 2020 metai mums bus stebuklingi.. Esi mano svajones issipildymas Vytenis Alex Partikas tu esi mano laime Mano busimas VYRAS“, – rašė moteris.

Šios poros meilė įsiplieskė žaibiškai.

Vytenis tikino, kad Amūras savo strėlę į jų širdis paleido per Klaipėdos miesto šventę.

„Buvome su bendrais draugais, kai Justina mane pamatė ir pagauta impulso šūktelėjo: „Iš kur gavote tokį gražų vaikiną?“ Nesu pratęs, kad merginos man sakytų komplimentus, todėl praradau žadą ir tik žvilgtelėjau į jos pusę. Justinai pasirodė, kad esu arogantiškas ir nedraugiškas, man dingtelėjo mintis, jog ko jau ko, bet „o lia lia“ pupytės tai nenoriu.

Vis dėlto, tikriausiai kritau jai į akį, ir kai netrukus susitikome Donatos Virbalaitės šventėje užsimezgė draugystė – atradome bendrų interesų, nes ir Justina, ir aš gyvename iš darbo grožio industrijos srityje“,– sakė profesionaliu stilistu- koloristu Kaune ir Tauragėje dirbantis Vytenis.

Vytenis sakė, kad už ją yra dėkingas savo draugams – žaviajai Miai, charizmatiškajai Donatai, stilistei Ingai Bagdonaitei, projekto „Dydžio (r)evoliucija“ laimėtojai Vitalijai Jonikaitei ir kitiems, pastebėjusiems, kaip jie vienas kitam tinka ir pasistengusiems suvesti specialiai tam rengtame susitikime.

Tačiau jo išvakarėse Justina pakvietė Vytenį atvažiuoti į Klaipėdą, kur ji apsistoja grįžusi iš Londono. Vienos nakties viešnagė tapo karštų jausmų kupina savaite, po kurios apie išsiskyrimą abiem nesinorėjo net galvoti. Todėl Vytenis dviem savaitėms išsivežė Justiną į Tauragę, kur jo laukė klientės.

„Patys stebimės, kokiu greičiu vystosi mūsų santykiai. Jaučiame, kad jausmai su kiekviena diena stiprėja ir mes nebegalime vienas be kito gyventi“,– atviravo Vytenis.

Tokia pat atvira ir Justina, socialinių tinklų puslapiuose prisipažinusi, jog dėl Vytenio eina iš proto.

„Tu esi tas, dėl kurio aš einu iš proto. Tu atgaivinai mano suledėjusią širdį. Ačiū tau, mano angele, kad atskridai, esi ir, tikiuosi, dar ilgai būsi. Ačiū tau už šypseną mano veide, už aidintį juoką, ir už kantrybę. Ačiū tau, kad pamilai mane tokią, kokia esu. Šalia tavęs galiu būti savimi, galiu vėl mėgautis gražiomis akimirkomis, o svarbiausia – jausti tai, ką buvau pamiršusi – MEILĘ“, – prie atviru erotiškumu spindinčios fotografijos savo sekėjams rugsėjį rašė J. Globienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.