Mia Pilibaitytė oficialiai keičia savo vardą

Net ir patys artimiausi žmonės dainininkę Viliją Pilibaitytę kur kas dažniau vadina ne tikruoju – Vilijos vardu, o sceniniu Mios slapyvardžiu. Tad moteris nusprendė oficialiai pasikeisti savo vardą. 

Vilija Pilibaitytė-Mia.<br>J.Auskelio nuotr.
Vilija Pilibaitytė-Mia.<br>J.Auskelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2020, 4:44 PM, atnaujinta Mar 5, 2020, 5:49 PM

Tiesa, tikrojo vardo dainininkė neatsisakė. Nuo šiol jos pase bus įrašytas dvigubas vardas – Mia Vilija, praneša delfi.lt.

„Jokia paslaptis, kad manęs Vilija jau niekas nebevadina. Kai kažkas mane pavadina juo, atrodo, kad šaukia mano pavardę, o ne vardą.

Tiesiog visa tai pribrendo. Pamaniau, kad kai keisiuosi pasą, pasikeisiu ir savo vardą“, – delfi.lt sakė ji.

Apie tokius planus Mia „Lietuvos rytui“ yra kalbėjusi prieš šešerius metus. Tuomet ji sakė sugalvojusi būdą, kaip tai padaryti neįskaudinant tėvų.

Vilijos vardu kone dažniausiai vadina jos mama. 

„Tėvams šis vardas brangus, juk mane daug metų juo vadino. Šeimoje buvau jauniausia, todėl visuomet būdavau mažąja Vilyte. Dėl šios priežasties vis dar svarstau, ar visai atsisakysiu Vilijos vardo. Gal tiesiog jį paliksiu kaip antrąjį. Pirmasis vardas bus Mia, antrasis – Vilija. Nenoriu skaudinti mamos ir tėčio, pasirinksiu aukso viduriuką“, – prieš šešerius metus sakė atlikėja.

Mia prieš dvidešimtmetį rinkosi sceninį vardą. Tuomet susigalvoti jį jai reikėjo labai greitai. Išvydusi šį žodį italų kalbos žodyne, Mia pamanė, kad jis labai gražiai skamba. Be to, toks vardas yra iš tiesų. Kai sužinojo Mios vardo reikšmę, abejonės išsisklaidė – tai kaip tik jai tinkamas pseudonimas.

„Mia reiškia „sava, mana“. Scenoje visi norime būti savi, paprasti, rasti ryšį su klausytojais. Man tai labai lipo ir pasirinkau šį vardą“, – yra sakiusi moteris.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.