Asta Stašaitytė prabilo apie skyrybas su Giedriumi Masalskiu: gailisi, kad problemas slėpė nuo vaikų

Prieš trejus metus televizijos laidų vedėjų pora Asta Stašaitytė (49 m.) ir Giedrius Masalskis (48 m.) paskelbė, kad jiedu suka skirtingais keliais. Po 16 metų santuokos pora teisme oficialiai buvo išskirta abipusiu sutarimu.

Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis.
Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis.
Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis.
Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis.
A.Stašaitytė.
A.Stašaitytė.
A.Stašaitytė.
A.Stašaitytė.
A.Stašaitytė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Stašaitytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 20, 2020, 1:48 PM

Tuomet du sūnus auginantys Masalskiai paviešino tą pačią žinutę.

„Brangūs draugai ir visi, kam tai gali būti įdomu. Mes su Giedriumi nusprendėme skirtis. Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila. Bet juk patyrėme daugybę neįkainojamų gyvenimo akimirkų drauge ir auginame du nuostabius sūnus.

Labai prašome, padėkite mums patiems visa tai išgyventi ramybėje, neskaudindami komentarais ir užuojautomis, netrukdydami skambučiais ir klausimais. Verčiau palaikykite mus, radusius drąsos ieškoti sprendimų, harmonijos sau ir vaikams. Ačiū“, – rašė jie.

Tai buvo paskutiniai žodžiai, kuriuos apie asmeninį gyvenimą ištarė Asta. Tuo pat metu Giedrius buvo kiek atviresnis – jis prisipažino, kad tai buvo emociškai sunkus metas.

„Tai buvo sunkus sprendimas. Sunkiausia buvo dėl vaikų, kurie ir taip kovoja su visa krūva paauglystės problemų. Tačiau mes pasirinkome mažesnę blogybę, nes didesnė blogybė yra sėdėti ir vienas kitą engti“, – LNK laidoje „Bus visko“ yra atviravęs Giedrius Masalskis.

Ilgai tylėjusi A.Stašaitytė papuošė balandžio mėnesio žurnalo „Laimė“ viršelį. Ji kalbėjo, kad dabar gyvena lėtesniu tempu, kuris privertė save pažinti iš naujo.

„Visi tarp eilučių sakė: „Asta, nebūk tobulybė.“ Bet aš didžiuodavausi, kad man viskas taip puikiai pavyksta. [...] Abu su Giedriumi daug dirbome ir vienas kito nestabdėme“, – žurnalui „Laimė“ sakė Asta.

Vienintelis dalykas, kurio gailisi, kad nuo vaikų labai ilgai slėpė, jog šeimoje nebėra gerai.

„Mes sąžiningai nepasikalbėjome su vaikais, atrodė, kad jie per maži. O jie juk gyveno kartu, matė ir juto mūsų nekalbadienius“, – žurnalui prisipažino A.Stašaitytė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.