Daina Bilevičiūtė apie naują veiklą, išbandytas dietas ir vyrų dėmesį: „Dabar esu laimingesnė“

Tarp Lietuvos ir Jungtinės Karalystės gyvenanti dainininkė Daina Bilevičiūtė (56 m.) jau kurį laiką įstrigusi Londone. Dėl koronaviruso grėsmės užsivėrus šalių sienoms, teko atšaukti net kelis skrydžius ir pakeisti planus.

Daina Bilevičiūtė ir Madam Tutu.<br>LR montažas.
Daina Bilevičiūtė ir Madam Tutu.<br>LR montažas.
Daina Bilevičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė ir Madam Tutu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė ir Madam Tutu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė ir Madam Tutu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė ir Madam Tutu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daina Bilevičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 17, 2020, 7:43 PM, atnaujinta May 17, 2020, 7:48 PM

„Nors greitosios kaip švilpia, taip švilpia, tačiau žmonės džiaugiasi saulute, vaikšto ir gyvena gyvenimą. Kaukes nešioja nedaugelis, viskas tarsi paliekama šone. Aš pati labai laikausi karantino, niekur labai nevaikštau, bet, kad aplink matytųsi baimė – taip nėra.

Žinoma parduotuvės, grožio salonai restoranai ir kavinės dar nedirba, oro uostai uždaryti. Kalbama, kad visa tai, galbūt, atsidarys liepos mėnesį“, – apie situaciją Londone naujienų portalui lrytas.lt prasitarė D.Bilevičiūtė.

Su jaunimu dirbanti ir dainavimo meno juos mokanti Daina pasakojo darbus perkėlusi į virtualią erdvę. Moteris džiaugėsi, jog ją supa talentingi mokiniai.

Viena iš jų – Londone gyvenanti 13-metė, kuri pateko į „Lietuvos talentų“ pusfinalį, tačiau dėl koronaviruso ribojimų dalyvauti ten, deja, negali.

„Ji „Lietuvos talentuose“ praėjo į pusfinalį, tačiau mes turime didelę bėdą, jog negalime atskristi į Lietuvą ir ten sudalyvauti. Mūsų vertinti nuotoliniu būdu negali...

Mano talentingoji mokinė išleido jau trečią savo kūrybos dainą. Stengiamės nenukabinti nosies ir dainuoti toliau, nors širdelę labai skauda“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo D.Bilevičiūtė.

Nors pokalbį dainininkė pradėjo liūdna gaida, tačiau tikino, jog karantinas jai kelia teigiamas emocijas. Namuose laiką leisdama moteris sugalvojo dalintis nuotaikingais vaizdo įrašais ir su humoru pažvelgti į karantiną.

„Nusprendžiau grįžti prie savo pirminio prado. Juk pastaruoju metu tiek žiniasklaidoje, tiek visuomenėje vyrauja iškreipti grožio standartai, kuomet tobula figūra yra laikomos lieknos moterys. Jei žmogus yra stambus, jis – nurašytas.

Aš eilinį kartą nusprendžiau kovoti už visus tuos visuomenės nurašytus žmones ir teigiu, kad gyvenime pagrindinis prioritetas yra jaustis laimingam. Kai jautiesi laimingas, juk tu esi sveikas“ , – su šypsena pasakojo ji.

Norėdama parodyti, kad gražios yra ne tik lieknos, bet ir apkūnios moterys, Daina kartu su savo drauge Madam Tutu ėmė dalytis „Rūžavaplaukių“ vaizdo įrašais, kuriuose pasakoja kaip maitintis, sportuoti ir išsaugoti savo apvalumus.

„Viskas prasidėjo, kai aš pasimatavau draugės dukros nusipirktą rožinį peruką. Visos nusprendė, kad labai gražu ir tada su Madam Tutu pradėjome juokauti apie tą rožinę spalvą ir gimė mūsų nuotaikingi vaizdo įrašai.

Mes viską darome su humoru. Pajuokiame lupytes, pupytes ir drąstiškas dietas. Pagrindinis mūsų akcentas – moteriškumas, kurį skatiname išlaikyti. Viskas, ką mes turime yra ekologiška ir natūralu. Mūsų vaizdo įrašai skirti ne tik moteris, bet ir vyrams“, – kalbėjo ji.

Pasiteiravus, ar pačiai yra tekę laikytis alinančių dietų ir lieti prakaitą sporto salėje, moteris atsakė:

„Pirmus 50 metų viską dariau. Esu laikiusis begalės dietų, strakaliojusi sporto klubuose, bet dabar esu laimingesnė nei tada.

Tuomet mano supratimas apie gyvenimą ir pasaulį buvo kitoks, turėjau daug ko atsisakyti. Dabar aš gyvenu ir kaifuoju ir tai, kas liečia moterišką laimę, dėmesį. Esu už moters natūralumą“.

Moteris neslėpė, jog „Rūžavaplaukių“ vaizdo įrašai sulaukė ne tik pagyrų, bet ir kritikos.

„Viena moteris rašė, jog jai yra gėda už mūsų tokius kūnus. Aš noriu jai pasakyti, kad mes labai džiaugiamės, kad ji prisiėmė tą mūsų gėdą, bet savo vyrų ir meilužių jai tikrai neatiduosime“, – juokėsi Daina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.