Tėvo dienos proga – žinomų žmonių sveikinimai ir vaikystės prisiminimai

Pirmąjį birželio sekmadienį minima Tėvo diena. Sveikinimais ir jautriais prisiminimais, archyviniais kadrais ir asmenukėmis žinomi žmonės užpildė socialinius tinklus.

Socialiniuose tinkluose – žinomų žmonių sveikinimai Tėvo dienos proga.<br>lrytas.lt montažas.
Socialiniuose tinkluose – žinomų žmonių sveikinimai Tėvo dienos proga.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2020, 1:44 PM

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės ir Krasnodaro „Lokomotiv Kuban“ žaidėjas Mindaugas Kuzminskas pasidalijo nuotrauka, kurioje jis pozuoja su broliu Sauliumi ir tėvu Vladu.

„Sveikinimai su tėvelio diena visus tėčius!

O labiausiai tą, kuris ne tik nuotraukoje, bet ir visą gyvenimą kartu su mama ant savo pečių turėjo „nešti“ tokius ne visai mažiukus“, – rašė M.Kuzminskas.

Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis pasidalijo vaikystės nuotrauka iš atostogų Šventojoje. 

„Su tėčiu turim daug nuotraukų, bet man vis tiek labiausiai patinka senelio darytos Šventojoje. Mes ten vasarodavome beveik visą mano vaikystę, kai dar net brolio nebuvo. Čia man – kokie 2.

Ir keisčiausia, kad nors iš to laiko nėra jokių spalvotų nuotraukų, puikiai pamenu net šitų tėčio marškinių spalvą ir net kur būdavo mano smėlio dėžė, į kurią mane įsodindavo su kibiriukais, bliūdais ir šituo kastuvėliu.

Čia, matyt, nešasi mane valgyti į tą stiklinę valgyklą, kuri būdavo už kampo. Tai su tėvo diena visus geriausius tėčius!“, – rašė S.Vaitulionis.

Renginių organizavimo įmonei „Pirmoji kava“ vadovaujantis Jogaila Morkūnas pasidalijo asmenuke su pirmagimiu sūnumi Adomu Morkūnu. 

Šmaikštaus sveikinimo sulaukė ir kantri muzikos atlikėjas Virgis Stakėnas.

„Su tėvo diena! Vienaip ar kitaip esi tituluojamas Country Lietuvoje tėvu“ – tokios žinutės feisbuke sulaukė V.Stakėnas.

Už Atlanto šeiminę laimę kurianti dainininkė Evelina Young pasidalijo archyviniais kadrais, kuriuose ji pozuoja su tėvu, fotografu Ričardu Anusausku. 

„Ačiū, už dainas kurias man dainavai, ačiū už žvejybą drauge, kur tau atrodė cool vaikščiot po valtį taip, kad per šonus vanduo semtųsi, ir tam, kad nenubaidyti žuvų, neleisdavai kalbėti 2 valandas“, – rašė E.Anusauskaitė-Young.

Beveik prieš du mėnesius antrąją atžalą pagimdžiusi dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė pasidalijo nuotrauka iš Rotušės aikštės.

Moteris prie fontano įamžino sutuoktinį, kikboksininką Mykolą Serdiuką, kuris ant pečių laiko jųdviejų pirmagimį.

„Kaip gera turėti tėtį... Aš savąjį praradau būdama 17-os... Branginkite tai, jei turite tėtį ir galite jį apkabinti“, – rašė B.Skurstene-Serdiukė.

Dainininkas Justinas Jarutis pasidalijo profesionalios fotosesijos kadrais, kuriuose jis pozuoja apkabinęs dukrą Adelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.