Erika Vitulskienė, Simona Nainė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė sujungė jėgas į bendrą projektą

Nuo birželio 9 dienos visą vasarą kiekvieną antradienį startuoja specialiai moterims subalansuota, bet tinkanti ir vyrams laida – „Aš ikona“.

Simona Nainė, Erika Vitulskienė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė.<br>lrytas.lt montažas.
Simona Nainė, Erika Vitulskienė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė.<br>lrytas.lt montažas.
Simona Nainė ir Erika Vitulskienė.<br>Laidos kūrėjų nuotr.
Simona Nainė ir Erika Vitulskienė.<br>Laidos kūrėjų nuotr.
Asta Stašaitytė-Masalskienė.<br>E.Blaževič nuotr.
Asta Stašaitytė-Masalskienė.<br>E.Blaževič nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 9, 2020, 11:57 AM

Naujojoje laidoje, kurią ves net trys žavios ir drąsios TV laidų vedėjos – Erika Vitulskienė, Simona Nainė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė, svečiuosis ir psichologai, kurie sieks padėti išspręsti daugeliui rūpimas aktualias problemas bei gyvenimiškas situacijas.

TV laidos vedėjos – žinomos, žavios, ambicijomis degančios, žodžio kišenėje neieškančios, nebijančios užduoti nepatogių klausimų bei tiesiog vietoje nenustygstančios Lietuvos moterys su skirtingomis patirtimis, išgyvenusios ir skaudžių, ir smagių akimirkų, apie viską kalbės nuoširdžiai, atvirai: kartais – linksmai, kartais – su nuryta ašara.

Šios naujosios laidos tikslas – rimtai, tačiau kartu – įdomiai išnagrinėti daugeliui rūpimas problemas, gyvenimiškas situacijas, bėdas, apie kurias turbūt dažnas nedrįsta kalbėti: kaip žinoti, ar vyras jums neištikimas; kaip išgyventi po skyrybų; ar su vyru verta dirbti viename darbe; kokias moteris myli vyrai; kokius vyrus myli moterys; kaip per nėštumą neišeiti iš proto; kaip su buvusiu vyru išlikti gerais draugais; kaip išsirinkti geriausią auklę; kokį vaikų darželį pasirinkti; ar nuo amžiaus priklauso seksualinis gyvenimas ir begalę kitų aktualių temų.

„Aš ikona“ – ne paprasta pokalbių, o naudingų patarimų laida.

Kiekvienoje dalyvaus ne tik laidos viešnios arba svečiai, bet ir psichologė ar psichologas, profesionaliai atsakinėsiantis į klausimus ir pateiksiantis naudingų patarimų arba konkrečių atsakymų, problemų sprendimų būdų.

Kiekvieną vasaros antradienį laidą ves viena iš trijų vedėjų: S.Nainė, E.Vitulskienė ir A.Stašaitytė-Masalskienė.

Pirmojoje laidoje S,Nainė atskleis savo sėkmingos santuokos paslaptis – jaunystės svajas ir lūkesčius, išsiskyrimo peripetijas, susitaikymo saldumą, kasdienio gyvenimo akimirkas.

Laidoje svečiuosis ir sėkminga santuoka besidžiaugianti E.Vitulskienė bei dar viena netikėta viešnia – dainininkė Mia, su kuria Simona ir Erika kalbės apie santuokos sėkmes ir nesėkmes. Visą vasarą įdomius pokalbius žiūrėkite kiekvieną antradienį nuo 20 val. 30 min. per televizijos kanalą Delfi TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.