Paviešino vaizdo įrašą, kaip elgėsi į klubą neįleista Mia: apėjo eilę, nedėvėjo kaukės

Į Kauną persikrausčiusi dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia savaitgalį nebuvo įleista į vieną populiariausių naktinių klubų laikinojoje sostinėje.

lrytas.lt montažas.
lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2020, 2:16 PM

Paprašyta rinktis kitą vietą, atlikėja savo instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame teigė, kad šis klubas nevertas jos apsilankymo. 

Naktinio klubo atstovai pateikė savo versiją, kodėl žinoma moteris negalėjo apsilankyti pasilinksminimo vietoje, kurioje tą vakarą koncertavo santykių su buvusiu Mios vyru Neriju Antanavičiumi neslepianti grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva.

Vaizdo įrašu pasidalijęs klubo atstovas siekia apginti įstaigos vardą, kurį Mia galimai sumenkino.

Pateiktoje medžiagoje matoma, kad 00 val. 48 min. V.Pilibaitytė-Mia, ignoruodama maždaug 50 asmenų eilę, bando nelaukdama patekti į naktinį klubą.

Apsaugos darbuotojas viešnią informuoja, kad privaloma dėvėti burną ir nosį dengiančią apsauginę kaukę, o besielgiantys priešingai į erdvę neįleidžiami.

Klubo atstovo teigimu, Mia aiškino, kad jai taisyklės negalioja, o darbuotojas privalo tučtuojau ją įleisti, kitaip „jis turės nemalonumų“.

Trečiojoje vaizdo įrašo dalyje matoma, kad su V.Pilibaityte-Mia buvusi moteris siūlo kaukę užsidėti, tačiau dainininkė ją nustumia į šoną. 

Galiausiai, pagrasinusi nemalonumais, Mia su drauge palieka klubo patalpas ir įsijungia instagramą, kur paliko žinutę savo sekėjams.

Vaizdo įrašė moteris kalbėjo, kad buvo užėjusi į klubą, tačiau, įvertinusi, kad pasilinksminimo vieta jos apsilankymo neverta, išėjo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.