Katytėmis gerbėjas vadinantis stilistas Ąžuolas atvėrė širdį apie klausos sutrikimą ir plastines operacijas

Plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius (24 m.) socialiniuose tinkluose turi virš 50 tūkst. sekėjų. Instagrame vyras nuolatos dalijasi itin pozityviu turiniu ir tik ne daugelis žino, jog už linksmos jo šypsenos slepiasi sunkūs išgyvenimai.

 Ą.Misiukevičius.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Ą.Misiukevičius.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Ąžuolas ėmėsi džemperių kūrimo.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ąžuolas ėmėsi džemperių kūrimo.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius su šeima.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius su šeima.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Ą.Misiukevičius.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Dec 19, 2020, 6:59 PM, atnaujinta Dec 19, 2020, 7:11 PM

Trimis mėnesiais anksčiau gimęs Ąžuolas nuo vaikystės gyvena turėdamas klausos sutrikimą. Tačiau ir čia socialinių tinklų žvaigždė išlieka pozityvus: „Man gyvenime labai pasisekė – turiu dvi galimybes: girdėti arba negirdėti“, – juokiasi legendine fraze „Tik į priekį“ internete pagarsėjęs stilistas.

– Socialiniuose tinkluose veikiate apie penkerius metus, tačiau didžiulio žiniasklaidos dėmesio susilaukėte tik visai neseniai. Kodėl?

– Instagramo anketą turiu gan ilgai. Nuo pat anketos susikūrimo pradžios iki dabar įvyko tikrai daug pokyčių. Prieš kelerius metus, galbūt, buvo mažiau galimybių plėtoti savo veiklą.

Dabar ten yra didesnis funkcijų pasirinkimas, leidžiantis labiau komunikuoti su savo sekėjais. Mano auditorija nuolatos auga. Vis tik, didžiausias lūžis įvyko tada, kai „nulaužiau“ instagramo algoritmą. (Šypsosi.) Mano sėkmės receptas – drąsa ir optimizmas.

– Kaip atsirado jūsų legendinė frazė „Tik į priekį“?

– Mano legendinė frazė „Tik į priekį“ atsirado labai natūraliai. Tikiu, jog viskam reikia laiko. Šią frazę nuolatos kartoju kurdamas vaizdo įrašus, intagramo istorijas. Nes gyvenime yra visko – ir skausmo, ir ašarų, bet juk kitaip gyventi ir negalima, visuomet reikia judėti tik į priekį!

Kaip ir minėjau, su sekėjais stengiuosi bendrauti itin pozityviai, į juos net kreipiuosi mažybiniais žodeliais. Ir tai vyksta natūraliai. Taip pat elgiuosi ir šeimos aplinkoje, man patinka palaikyti ir mylėti kitus žmones.

– Ne kartą sakėte, jog domitės mada, pats dirbate grožio srityje. Kaip rūpinatės savo išvaizda?

– Savo išvaizda rūpinuosi kaip ir dauguma, stengiuosi neperspausti. Žinoma, didelį dėmesį skiriu odai, nes ji yra gana problemiška, neapsieinu be kremų, prausiklių. Taip pat rūpinuosi ir savo emocine būsena: investuoju į save, sportą, poilsį.

– Pažvelgus į jus nesunku pasakyti, kad išsiskiriate veido bruožais. Ar turite ne lietuviško kraujo?

– Deja, turiu tik lietuviško kraujo. Juk ir mano vardas yra tikrų tikriausiai lietuviškas. Bet smagu, kad paklausiate. (Šypsosi.)

– Ar kada ryžotės savo išvaizdą tobulinti ir plastikos chirurgų pagalba?

– Šio klausimo susilaukiu labai dažnai ir nežinau kodėl. Apskritai, mane stebina tokie dalykai, nes pats nesu daręsis jokios plastinės operacijos. Nors tikrai esu už jas – jei to žmogui tikrai reikia.

Man dabar – tik 24-eri. Ryžausi nešioti breketus, pasidaryti permanentinius antakius. Apie pastarąją procedūrą galvojau ilgai, nes antakių tikrai neturėjau, o juos pasiryškinti – pabrėžti veido bruožus – norėjosi. Dėl šio savo sprendimo esu patenkintas.

– Dirbate ne tik plaukų stilistu, darote makiažus, bet ir kuriate stilingus džemperius. Ar juos kurti norėjote visuomet, ar tai – daugiau neatsilikimas nuo naujos tendencijos? Juk džemperius kuria ir kitos socialinių tinklų žvaigždės, kaip Karolina Meschino ar Deimantė Kazėnaitė...

– Pirmiausia, man pačiam labai patinka stilius ir aš mėgstu stilingai atrodyti. Iš sekėjų sulaukiau milžiniško palaikymo, jie maldavo, kad sukurčiau savo liniją. Nesitikėjau, kad mano džemperiai bus parduodami kaip karšti pyragėliai žiemą. Ateityje planuoju išleisti tikrai ne vieną produktą.

– Buvote kalbėjęs, jog nuo vaikystės turite klausos problemų. Ar jos vis dar kiša koją šiandien, ypatingai, – asmeniniame gyvenime?

– Taip, aš nešioju klausos aparatus. Žinokit, būna, kad iki galo neišgirstu, ką nori pasakyti žmogus ir nusišneku. (Šypsosi.) Viskas labai priklauso nuo aplinkos, kurioje esu. Vis dėlto, man gyvenime labai pasisekė – turiu dvi galimybes: girdėti arba negirdėti.

Dėl klausos ir ne tik pasitaikydavo neigiamų komentarų. Anksčiau gal į juos ir sureaguodavau, bet dabar suprantu, kad visiems neįtiksi. Nėra laiko ginčytis.

– O ar pasvajojate apie šeimą ir vaikus?

– Turiu mylimą žmogų ir tikrai pasvajoju apie šeimą, vaikus. Norėčiau būti tobulas tėtis savo vaikams!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.