Koronavirusu persirgusi Justina Ragauskaitė ėmėsi savanoriavimo ligoninėje: „Būna, kad akyse užtemsta“

Kovo mėnesį viena pirmųjų su klastingu koronavirusu susidūrusi prodiuserė Justina Ragauskaitė (35 m.) pradėjo savanorišką tarnybą Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje. 

Justina Ragauskaitė.<br>lrytas.lt montažas.
Justina Ragauskaitė.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2020, 10:59 AM

Publikavusi nuotrauką, kurioje ji įamžinta vilkinti apsauginius drabužius, moteris rašė dar labiau suprantanti kaip jaučiasi su virusu kovojantys medikai.

„Kovo mėnesį buvau ne tik viena pirmųjų sergančių, bet ir pirmoji, kėlusi nuotraukas iš palatos bei su dideliu gailesčiu rašiusi apie gydytojų rasojančius akinius, žliaugiančias slaugytojas.

Reikėjo priprasti prie apspitusių „žmogeliukų“ baugiuose skafandruose. Tuomet nė nesapnavau, jog šiuos vilkėsiu ir pati...

O gailėjau ne be reikalo. Nuo šutimo ir žvėriško troškulio būna, kad akyse užtemsta“, – socialiniame tinkle rašė J.Ragauskaitė.

Savanoriauti ligoninėje pradėjo ir šaulys, grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

„Kaip ir daugelis sąmoningų žmonių prašau Jūsų – jokia prekybcentry ar kitose miesto kamšatyse isigyta dovana neatpirks tos „dovanos“, kurią didžiulė tikimybė parnešti namo.

O tada gailėtis, kad nekantra, neatsakingumas ir numota ranka iš jūsų atims brangiausius“, – į sekėjus kreipėsi savanorystę pradėjęs vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.