Mia Pilibaitytė prakalbo apie meilę: „Geriau būti vienam nei su bet kuo“

„Vieni šią dieną sureikšmina, o kiti – ignoruoja. Yra tikinančių, kad būtina pažymėti visas reikšmingesnes datas arba tvirtinančių, jog meilę artimiesiems reikia rodyti kasdien, o ne tik vasario 14 – ąją. Yra tokių, kas laukia stebuklo, ir tokių, kuriems raudona spalva ir širdelės gali sukelti visiško nusivylimo savimi jausmą. Ši diena kontraversiška. Bet jos neįmanoma nepastebėti“, – įsitikinęs televizijos projektų prodiuseris Gediminas Juodeika.

Mia Pilibaitytė.<br>LR archyvo nuotr.
Mia Pilibaitytė.<br>LR archyvo nuotr.
 Saulius Skambimas su mylimąja.
 Saulius Skambimas su mylimąja.
 Saulius Skambinas su mylimąja ir atžalomis.
 Saulius Skambinas su mylimąja ir atžalomis.
 Rita ir Marius Sekmonai.
 Rita ir Marius Sekmonai.
 Neringa Norbutaitė Mažeikienė.
 Neringa Norbutaitė Mažeikienė.
 Nicholas Kin.
 Nicholas Kin.
 Neringa Norbutaitė Mažeikienė.
 Neringa Norbutaitė Mažeikienė.
 Mia Pilibaitytė.
 Mia Pilibaitytė.
 Laura ir Gediminas Kaminskai.
 Laura ir Gediminas Kaminskai.
 Mino.
 Mino.
 Karolis Murauskas.
 Karolis Murauskas.
 Kristina Rimienė.
 Kristina Rimienė.
 Inga Budrienė.
 Inga Budrienė.
 Inga Bagdonaitė.
 Inga Bagdonaitė.
 Eglė Straleckaitė.
 Eglė Straleckaitė.
 Gediminas Juodeika.
 Gediminas Juodeika.
 Eglė Straleckaitė.
 Eglė Straleckaitė.
 Akvilė Žirgulytė.
 Akvilė Žirgulytė.
 Desertai.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Desertai.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (20)

Lrytas.lt

Feb 14, 2021, 12:07 PM, atnaujinta Feb 14, 2021, 12:08 PM

Jam pritarė ir televizijos gelbėtoja, aktorė ir modelis Neringa Norbutaitė Mažeikienė. Tiesa, ji yra iš tų, kurie tiki Šv. Valentino dienos magija.

„Šią vasarą su vyru švęsim 20 – ties metų vedybų sukaktį. Jei dar vis lauki grįžtant, nori apsikabinti, paimti už rankos, kartu keliauti, daug bendrauti, ar tiesiog kartu pasėdėti ir patylėti, tai man yra Meilė.

Nors ir sakau, mylėti reikia kasdien, Valentino dieną švenčiam visada! Kodėl vienos dienos metuose nepaskyrus Meilei – gražiausiam ir galingiausiam jausmui?!

Sako gyvenime nieko nereikia lyginti, o ypač Meilės – jos nei pasversi, nei pamatuosi, ir taisyklių čia nėra. Ir mane įkvepia tiesiog mūsų Meilės istorija, tai, kad nuo vaikystės vienas kitu susižavėjome: man buvo vos 10 metų, kai „krito į akį“ būtent jis, ir vis dar „neiškrito“, – su šypsena sakė pašnekovė, šįryt mylimiesiems parengusi staigmeną – saldžius pusryčius.

Raudonos spalvos desertukai Meilės dienos rytą puikavosi ir švenčių planuotojos Ingos Budrienės, šokėjo Sauliaus Skambino, aktorės Akvilės Žirgulytės, TV laidų vedėjos Kristinos Rimienės, mentalisto Nicholo Kin, dainininko Mindaugo Mickevičiaus – Mino, plaukų stilisto Karolio Murausko, aktorių Ritos ir Mariaus Sekmokų, televizijos realybės šou dalyvės Lauros Kaminskienės, šokėjos Eglės Straleckaitės, daugkartinio bušido čempiono Jordano Poškaičio, plaukų stilistės Ingos Bagdonaitės ir dainininkės Mios namuose.

„Man labai svarbu dėmesys ir staigmenos. Turiu išsaugojusi visus meilės raštelius, kokius tik kada esu gavusi. Ir paauglišką dienoraštį. Labai įdomu jį kartais pavartyti, nes mintys jame – gražios bei visai nevaikiškos“, – pasakojo E. Straleckaitė.

Jai meilė – itin gilus jausmas, kuris vis pasipildo kitais „akcentais“ – supratimu, noru kartu pabūti tyloje, bendrais siekiais, pokalbiais, palaikymu.

„Man visada reikia polėkio, o meilė ir įsimylėjimas jį ir padovanoja“, – įsitikinusi pašnekovė.

I.Budrienei meilė – noras būti dviese ir sėkmė rasti tikrąją savo antrąją pusę.

„Su metais meilė kinta ir vis stiprėja. Nori savąjį žmogų apkabinti, lepinti, žinai, kas jį džiugina ar skaudina. Ir tai labai svarbu“, – neabejojo švenčių planuotoja.

Šv.Valentino dieną visada mini televizijos laidų vedėja K. Rimienė. Ji užsiminė, kad vasario 14 – oji jos šeimoje yra skirta romantikai bei pabuvimui kartu. Šįmet ji su vyru vasarą minės ir dar vieną svarbią jiems datą – buvimo drauge dvidešimt penkmetį.

„Mus suvedė šparagų laukas“, – apie pažintį su vyru studentiškais laikais, kuomet abiem teko padirbti Londono ūkyje, su šypsena pasakojo pašnekovė.

Meilės diena daugkartiniam Lietuvos bušido čempionui Jordanui Poškaičiui irgi yra svarbi ne tik dėl savo reikšmės – jis jos išvakarėse švenčia savo gimtadienį. O šįmet jis kovotojui jubiliejinis – 50 – asis.

„Jei nepamilsime savęs, negalėsime pilnavertiškai mylėti kitų. Gera knyga, filmas, taurė mėgstamo gėrimo, pasilepinimas putų pilnoje vonioje – tai gali irgi tapti puikiais Meilės dienos atributais“, – įsitikinusi aktorė A. Žirgulytė.

Jai gražiausia meilė tuomet, kai, nusprendusi skirtingais keliais pasukti pora, sugeba išsaugoti pagarbų bendravimą.

„Juk jei kartą į širdį įsileidai žmogų, jis iš ten vis tiek niekuomet nepasitraukia“, – sakė A. Žirgulytė.

Audringiausi jausmai, pasak mentalisto Nicholo Kin, visų viduje dažniausiai siaučia paauglystėje.

„O tie mokykliniai įsimylėjimai, rašteliai, paslaptys palieka pėdsaką visam gyvenimui...“, – įsitikinęs jis.

Nicholas žino ne vieną atvejį, kai, norėdami švelnumo ir dėmesio, paaugliai per Šv. Valentino dieną meilės raštelius atsiunčia patys sau.

„Ir aš esu sau tokį rašęs“, – atvirai ir su šypsena prisipažino mentalistas.

Šokėjas Saulius Skambinas pasakojo esąs įsitikinęs, jog kiekvieni santykiai turi savo galiojimo laiką.

„Tiesa, jis gali būti ir keli mėnesiai, ir pusė šimto metų! O čia jau kaip pasiseks“, – sakė pašnekovas.

Dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino patarė nebijoti pripažinti sau, kad meilė yra skirta ne tik išrinktajam, bet ir artimiausiems žmonėms – tėvams.

„Nors vasario 14 – oji istoriškai yra įsimylėjusių diena, bet paskutiniu metu vis dažniau minima kaip meilės diena. O pati tauriausia ir nuoširdžiausia meilė, kurią galima jausti ir būtina puoselėti yra savo mamai. Ji labiausiai aukojasi, rūpinasi ir labiausiai skauda, kai ateina laikas išeiti jai į kitą pasaulį. Mano mama – nuostabus žmogus, įveikusi ligas, buvusi greta ir kai man sekėsi, ir kai buvo sunku“, – sakė Mino.

„Mes turime tiek daug ką mylėti, todėl nereikia jaustis vienišiems. Juk tikrai neretai yra tokių situacijų, kai geriau būti vienam nei su bet kuo“, – jam pritarė ir dainininkė Mia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.