Paneigimas

Vykdant 2021 metų gegužės 6 dienos Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybos (ŽEIT) priimtą sprendimą, pranešame, kad publikacijose „V.Jakučinskaitė nėščia nuo kitą šeimą turinčio vyro? Palikta žmona klausia, kur tėtis“ ir „Su Viktorija Jakučinskaite peršamo vyro istorijoje – netikėtas posūkis: vadinkite mane meiluže“ paskelbtos žinios, jog:

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2021, 10:56 AM

„Laiške pranešama, kad moteris galimai laukiasi kūdikio. <...> nuo verslininko Mariaus Stonio“, „<...> vyras paliko savo šeimos narius – du vaikus ir žmoną – persikėlė gyventi su žinoma dizainere“, „Susisiekus su moterimi socialinėje erdvėje ji <...> sutiko įsileisti į savo šeimos santykių dramą“, „Nesakė, kiek ilgai. Tiesiog pasakė, kad ta moteris laukiasi ir kad jis turi atlikti vyrišką pareigą, tad jie nuo sekmadienio išeina gyventi kartu“, „Kristina pasakojo, kad vyras prisipažino jau kurį laiką susitikinėjantis su salono „Tiulio fėja“ įkūrėja, jis neslėpė, kad apie tai žino ir V.Jakučinskaitės vyras. Neva jų namuose – taip pat chaosas“, „Žinau, kad jis prašė jos neišeiti, aš taip pat prašiau, kad nepaliktų šeimos. Kiek žinau, jie gerokai prieš tai buvo išsinuomoję butą ir sutarę būti kartu, esu tuo įsitikinusi, vyro nėra namuose, jis neatsiliepia į skambučius“, „Sekmadienį po jo išvšykimo gavau žinutę, kurioje jis man parašė: „Kristina, aš labai prašau, kad viskas, ką pasakiau, liktų tik tarp mūsų“. Bet jūs pagalvokit, kad esu palikta mele“, „Mano vyras pradėjo naują gyvybę. Kaip galiu nereaguoti į tai?“, „Aš žinau, kad jos vyras irgi verkė, prašė neišeiti“, „Vaikai laukia tėčio, klausia, kur yra tėvelis. Aš sakau, kad tėvelis dabar išvažiavo“, „Kažkam čia žaidimas, kažkam – gyvenimas. Man čia – perkūnas iš giedro dangaus. Įsivaizduokite, tiek mano vyras, tiek Viktorija savo šeimose gyveno žinodami, kad ji laukiasi“, „Klausiau jo, kodėl būtent dabar jis bėga iš namų, o ne prieš tris mėnesius. Atsakė: todėl, kad jos vyras be galo ją myli ir labai prašė, kad liktų namuose. Net siūlė kartu užauginti šį vaikelį“, „Išduota dviejų vaikų mama sakė, kad pati pirma pateiks skyrybų dokumentus. Kristiną taip pat įskaudino vyro pareiškimas, kad jai jis žada nupirkti butą, o į judviejų namą gyventi kelsis su nauja širdies drauge Viktorija“, „Tuo tarpu jau meiluže prisistatanti Kristina teigė, kad „apie vyrišką pareigą kalbėjęs verslininkas neatliko jos teisingai nei su sugyventine, nei su savo meilužėmis“, neatitinka tikrovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.