Erika Purauskytė ragina vakcinuotis: visiškai pasiskiepijusioms įmonėms renginius režisuos nemokamai

Garsi renginių organizatorė ir režisierė Erika Purauskytė ne kartą viešai ragino skiepytis ir taip užkirsti kelią plintančiam virusui.

Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Erika Purauskytė.<br>G.Klimaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 6, 2021, 11:51 AM

Moteris dėl pandemijos pati asmeniškai patyrė didžiulių nuostolių, nes abiejų karantinų metu jos verslas buvo uždarytas.

Renginių organizavimo įmonės „Menai renginiai“ vadovė nusprendė imtis veiksmų ir dar labiau paskatinti šalies verslininkus motyvuoti savo darbuotojus skiepytis – ji siūlo organizuoti renginius įmonėms ir už tai pati asmeniškai neimti jokio honoraro.

Su viena sąlyga – visi įmonės darbuotojai turi būti pasiskiepiję.

„Manau, kad skiepai yra vienintelis būdas ištrūkti iš šios pandemijos gniaužtų. Tam, kad mūsų šalies žmonės būtų motyvuoti eiti skiepytis, mums visiems reikia paskatinimo priemonių ir pozityvių žinučių, kurios parodytų aiškią ir suprantamą naudą ir vertę saugoti save ir kitus. Gąsdinimais ir grasinimais toli nenueisime. Reikia ir pozityvaus paskatinimo“, – mano E.Purauskytė.

Ilgametės patirties turinti renginių režisierė neslepia, kad ilgai svarstė, kaip galėtų paskatinti žmones skiepytis ir asmeniškai prisidėti prie pandemijos atsitraukimo.

„Sakoma, kad pasaulį reikia pradėti keisti nuo savęs, tad pati savęs paklausiau: ką aš, Erika, galiu padaryti, kad jis taptų saugesnis?

Jau daugiau nei dešimt metų su savo komanda organizuoju verslo renginius ir juos režisuoju didžiausioms bei žinomiausioms Lietuvos ir pasaulio įmonėms.

Neslėpsiu, iki pandemijos mano honorarai už renginių režisūrą buvo vieni didžiausių rinkoje, o per dešimtmetį įgavome pasitikėjimo ir gerą vardą, tad galėjome džiaugtis ne tik įspūdingais ir įdomiais suorganizuotais renginiais, bet ir mums lojaliais užsakovais bei metus į priekį užpildytu verslo renginių kalendoriumi. O per pandemiją renginių verslas beveik pražuvo. Nenoriu, kad vėl taip nutiktų, todėl siekiu padaryti viską, kad mums nebetektų užsidaryti.

Tad, vos tik paskutinis jūsų kolega gaus skiepą, drąsiai galite organizuoti įmonės vasaros festivalį, „team building’ą“, konferenciją, gimtadienį ar net kalėdinį vakarėlį, o už savo darbą neimsiu jokio honoraro, jei visas jūsų įmonės kolektyvas bus pasirūpinęs vienas kito saugumu ir pasiskiepijęs“, – sakė renginių organizavimo įmonės vadovė.

E.Purauskytė atvira – pastarieji metai visam renginių organizavimo verslui buvo ypač sunkūs, tačiau moteris teigia, kad kiekvienas turi būti suinteresuotas, jog pandemija baigtųsi ir vėl netektų pajusti karantino siaubo.

„Dabar dirbsiu nemokamai tam, kad vėliau vėl visi galėtume laisvai dirbti ir užsidirbti, nebijodami gresiančių karantinų. Manau, kad kiekvienas mūsų turime prisidėti prie šalies gerovės. Ne tik reikalauti iš jos kažko patiekto ant lėkštelės. Mes ir patys galime bei privalome vienas kitam padėti, paskatinti, paremti, būti visuomeniški ir socialiai atsakingi bei vieningi. Juk kiekvienas turime bendrą tikslą – įveikti pandemiją“, – savo apsisprendimą paaiškina garsi renginių organizatorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.