Dėl Petro Gražulio veiksmų Birutė Navickaitė kreipėsi į policiją: „Jam absoliučiai viskas leidžiama“

Seimo nariui Petrui Gražuliui (62 m.) gali tekti vėl prisiminti Kelių eismo taisykles.

Birutė Navickaitė ir Petras Gražulis.<br>lrytas.lt montažas.
Birutė Navickaitė ir Petras Gražulis.<br>lrytas.lt montažas.
Petras Gražulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis.<br>T.Bauro nuotr.
Petras Gražulis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 21, 2021, 6:14 PM, atnaujinta Oct 21, 2021, 6:16 PM

Politiko dukters motina Birutė Navickaitė (35 m.) supyko – jųdviejų atžalą seimūnas, moters žodžiais, buvo įpratęs vežioti ne vaikiškoje automobilinėje kėdutėje. Negana to, mažylė būdavo neprisegama saugos diržu.

„Štai taip jau kone treji metai yra vežiojamas mūsų vaikutis – be diržų, be kėdučių, palaidomis mašinoje. Kiek esu įbrukusi kėdutę, tiek ir su ja vaikutis parvažiuodavo – taip, lyg kėdutės nei nebūtų.

Sulaukusi eilinio P. G. pareiškimo vaiko teisėse, iškviesta „pasiaiškinti“, kaip tyčia, užsiminiau ir apie tai. Žinote, ką išgirdau? Ogi tai, kad toks dalykas yra ne jų reikalas, o policijos. Na, mano akimis, viskas kas yra prieš jį (Petrą Gražulį, Red.), tai jau ne jų reikalas.

Suraizgiau pranešimą į policiją, laukiu atsakymo. Kad jūs žinotumėt, kaip aš norėčiau nebaudžiamą nors kartą pamatyti nubaustą. Svajoti yra gerai, bet nenustebčiau, jei eilinį kartą jis liktų neliečiamas. Nenustebčiau ir jei eilinį kartą kalta likčiau aš. Vienintelė.“ – pasidalijusi vaizdo įrašu mintis išliejo Birutė.

Susisiekus su P.Gražulio vaiko motina, ši tik pakartojo, kad Seimo narys elgiasi kaip panorėjęs.

„Aš jam ne vieną kartą esu davusi kėdutę, vos ne per jėgą vieną kartą įkišusi. Dar, jeigu aš prisegu, tai jis parveža vistiek palaidą, neprisega jos. Jis kažkur nuvažiuoja, išlipa iš mašinos ir paskui nepriseginėja jos. Aišku, baisu ir į Vilnių paskui jį išleisti – vaikas yra atsegiojamas ir priekinėje sėdynėje vežamas“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo B.Navickaitė.

Dukters saugumu besirūpinanti moters dėl vaiko tėvo veiksmų kreipėsi į policiją – ketvirtadienio rytą pateikė pranešimą per e-policija.lt.

Su dukters tėvu Birutei nepavyksta atrasti bendros kalbos.

„Matote, jis niekada nesiteisina. Aš nesu girdėjus jo, kad jis kada nors teisintųsi, ar bandytų save pateisinti. Jis Monikutei viską leidžia, absoliučiai viską. Jis jos nedrausmina, viską perka jai, ką jinai tik nori. Aišku, tokių dalykų kaip kramtoma guma negalima vaikui, bet jis perka viską iš eilės. Viską leidžia. Jeigu vaikas nori palaidas po mašiną lakstyti, jisai leidžia jai“, – prisiminė Birutė.

Mažąją Monikutę Petras myli, bet nederėtų pamiršti ir saugumo.

„Meilė neturėtų būti taip rodoma – palaidas vaikas vežiojamas, jam absoliučiai viskas leidžiama. Čia nėra meilės išraiška, galima labai smarkiai vaikui pakenkti“, – portalui lrytas.lt sakė vienturtę dukrelę auginanti B.Navickaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.