Keitė Arai KK2 vedėja tapo netikėtu būdu: „Buvo daug nerimo“

„Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad būsiu laidų vedėja“, – šypsosi Keitė Arai (22 m.). Ji yra dar naujas, tačiau išties įsimintinas veidas televizijoje. Prieš trejus metus prie LNK komandos KK2 prisijungusi Keitė tvirtina, kad darbas televizijoje jai suteikė daug svarbių gyvenimo pamokų.

 Tomas Ališauskas ir Keitė Arai.<br> LNK ir G.Žilinsko nuotr.
 Tomas Ališauskas ir Keitė Arai.<br> LNK ir G.Žilinsko nuotr.
 Keitė Arai.<br> G.Žilinsko nuotr.
 Keitė Arai.<br> G.Žilinsko nuotr.
 Keitė Arai.<br> G.Žilnsko nuotr.
 Keitė Arai.<br> G.Žilnsko nuotr.
 Keitė Arai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Keitė Arai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Keitė Arai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Keitė Arai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Tomas Ališauskas ir Keitė Arai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Tomas Ališauskas ir Keitė Arai.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Keitė Arai.<br>LNK nuotr.
 Keitė Arai.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 15, 2021, 7:00 PM

Tuomet, kai K.Arai sulaukė pasiūlymo dirbti televizijoje, jai buvo vos 19-iolika. Mergina kūrė dainas ir kaip tik sulaukė pasiūlymo padainuoti pokalbių laidoje „KK2 penktadienis“. Viskas išsirutuliojo labai greitai, netikėtai – Keitę iškart pastebėjo laidos komanda ir po kelių dienų jai pasiūlė susitikti aptarti darbo pasiūlymo.

„Man buvo sėkmingi metai su muzika. Ten mane pamatė laidos kūrėjai: po kelių dienų paskambino ir paklausė, ar norėčiau dirbti LNK. Nieko tiksliai nepasakė, bet atvykusi į pokalbį, viską išsiaiškinau. Tai buvo sėkmės reikalas. Dabar galiu pasakyti, kad gyvenimas tikrai nenuspėjamas“, – kalbėjo Keitė.

Ji prisiminė, kad pirmieji žingsniai šiame darbe buvo labai sunkūs, lydimi daug jaudulio.

„Buvo daug nerimo. Buvau neprofesionali, reikėjo daug kur tobulėti. Buvo baisu, kad atėjau be jokios patirties, vis galvodavau, ką pasakys kiti, ką pakomentuos, kaip į mane pažiūrės. O sunkiausia buvo susitaikyti su ta mintimi, kad jau nebepasislėpsiu“, – juokėsi K.Arai.

K. Arai tėvai – lietuvė ir japonas. Ji gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose, o nuo dviejų metukų gyvena Lietuvoje. Nors pagal specialybe Keitė yra kūrybinių projektų organizatorė, tačiau ji džiaugiasi, kad šiuo sunkiu pandemijos metu ji turi darbą televizijoje.

„Galvojau, kad daugiau dirbsiu prie renginių, bet dabar, galima sakyti, kad KK2 mane ir išgelbėjo. Jeigu reikėtų suktis tik iš renginių, būtų sunku“, – svarstė televizijos veidas.

Dirbdama televizijoje ji suprato, kad vieną dieną tu gali būti įdomus, o jau kitą – nebe.

„Visi esame pakeičiami, tad reikia imti šansą ir tobulėti, kai tik gali. Taip pat reikia viskuo domėtis, būti įdomus televizijoje – neišsemiamas“.

KK2 Keitė veda kartu su kolega Tomu Ališausku, kurį vadina tikru savo mokymu šioje nelengvoje srityje. 

„Pačiom pirmom dienom jis buvo mano vedlys ir mokytojas numeris vienas. Visada pataiso, jei kas nors negerai, padeda suprasti tekstus. Tomą kaip kolegą labai myliu ir gerbiu jį kaip žmogų. Esu patenkinta ir jaučiuosi apdovanota, kad su tokiu žmogumi galiu dirbti. Mūsų santykiai išties labai geri.

Tomas – savotiškas. Kiekvieną dieną gali ateiti su kitokia nuotaika, tad jis kasdien – stebinantis, todėl ir dirbti smagu“, – juokėsi Keitė.

Žiūrovai mato blizgančius vedėjus, gerai parengtas istorijas. O ko jie nemato?

„Visokių dienų būna: ir liūdnų, ir stresinių, ir linksmų. Tačiau mūsų komandinis darbas ir tarpusavio santykis labai geras. Tad mano darbe užkulisiai yra labai geri. Visi stengiamės, kad žiūrovai pamatytų puikų rezultatą“, – sakė Keitė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.