Komunikacijos profesionalės Indrės Trakimaitės-Šeškuvienės karjeroje – pokyčiai

Prie didžiausios ir ilgiausią patirtį šalyje turinčios draudimo bendrovės „Lietuvos draudimas“ komandos jungiasi komunikacijos profesionalė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė. Šią savaitę ji pradėjo darbą įmonės Strategijos, klientų ir marketingo departamente, sakoma pranešime.

Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė su vyru Laurynu ir vaikais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė su vyru Laurynu ir vaikais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė ir Rasa Jakilaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė ir Rasa Jakilaitienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.<br>T.Bauro nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė ir Olga Malaškevičienė.<br>T.Bauro nuotr.
Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė ir Olga Malaškevičienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2022-03-26 12:03

Naujoji komunikacijos vadovė į „Lietuvos draudimą“ atsineša daugiau nei dvidešimties metų darbo patirtį ryšiuose su visuomene, tarptautinėje komunikacijoje ir rinkodaroje, produktų formavime, vartotojų patirties dizaine, krizių ir pokyčių valdyme, žiniasklaidoje ir kitose srityse.

„Neslėpsiu, jog man visada darė įspūdį, kiek daug dėmesio „Lietuvos draudimas“ skiria aplinkai ir visuomenei, kurioje veikia bei socialinės atsakomybės projektams, tokiems kaip „Apsaugok mane“, „Įsijunk šypseną“ arba „Pirmosios pagalbos“ su Lietuvos Raudonuoju Kryžiumi, pastarasis itin aktualus šiandienos situacijoje. Pirmosiomis Putino karo prieš Ukrainą dienomis bendrovė iš karto priėmė sprendimą visus į Lietuvą iš Ukrainos atvykstančius vaikus apdrausti nuo nelaimingų atsitikimų, o šiuo metu jau baigiame derinti nemokamo draudimo galimybes kitiems nuo karo bėgantiems žmonėms, tad man labai svarbu, jog pradedu dirbti įmonėje, kurios vertybės visiškai sutampa su manosiomis, džiaugiuosi, kad galėsiu tęsti šią kryptį ir turėsiu laisvę veikti“, – sako I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Naujausias „Lietuvos draudimo“ prekės ženklo tyrimas rodo, kad Lietuvos gyventojai jį laiko pačiu patikimiausiu draudimo prekės ženklu Lietuvoje, ypač daug balų apklaustieji bendrovei skiria už tai, jog ji objektyviai vertina klientui padarytos žalos nuostolį, paprastai ir sklandžiai jas tvarko bei greitai sureguliuoja (KOG apklausa, 2021 m. gruodis, 18–74 metų amžiaus Lietuvos gyventojai).

Savo draudimą apskritai bendrovei patiki kas trečias besidraudžiantis šalies pilietis. 2021 metų pabaigoje AB „Lietuvos draudimas“ turėjo 597 234 unikalius klientus.

Iki šiol I.Trakimaitė-Šeškuvienė Komunikacijos vadove dirbo AB Vilniaus šilumos tinklai, prieš tai vadovavo nacionalinės turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ produktų ir rinkodaros padaliniui, nuo 2015-ųjų vietinio turizmo skatinimo kampanijas ir projektus plėtojo Valstybiniame turizmo departamente, o nuo 2017 m. laikinai ėjo Valstybinio turizmo departamento direktorės pareigas ir vėliau vadovavo šios įstaigos likvidavimui.

2006–2008 metais ji vadovavo Lietuvos turizmo informacijos centrui Londone, dar anksčiau dirbo tuometės socialinės apsaugos ir darbo ministrės Vilijos Blinkevičiūtės patarėja ryšiams su visuomene.

Vilniaus universitete I.Trakimaitė-Šeškuvienė yra baigusi žurnalistikos bakalauro ir ryšių su visuomene magistro studijas, šiuo metu studijuoja Vadybos ir ekonomikos universitete (ISM) Vadovų magistrantūroje, yra dirbusi naujienų reportere LRT naujienų tarnyboje, rašiusi įvairiems leidiniams, o 2021 m. Lietuvos radijui kūrė tinklalaidę apie keliones po Lietuvą.

„Lietuvos draudimas“ ne kartą yra pelnęs geriausio Lietuvos darbdavio titulą, ir mes tikrai sugebame pritraukti talentingus ir stiprius žmones į savo komandą. Mums labai svarbus ne tik kiekvienas mūsų klientas, bet ir vertę jiems kuriantys mūsų žmonės. Tikime, kad nauja komunikacijos vadovė ir toliau stiprins mūsų prekės ženklo reputaciją, darbdavio įvaizdį, vystys socialinės atsakomybės, paramos ir tvarumo kryptis. Nuo pat pandemijos pradžios ir ypač dabar itin daug dėmesio skiriame vidinei komunikacijai – atmosferai, darbuotojų įsitraukimui ir emocinei sveikatai, su išore nuolat dalinamės savo patirtimi ir pasiteisinusia programa „Jaučiuosi gerai“, kitomis naudų programomis, kurias mūsų darbuotojai itin vertina“, – sako Strategijos, marketingo ir klientų departamento direktorė Aurelija Kazlauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.