Asta Muralytė papasakojo, kur geriausia pirkti maudymosi kostiumėlius ir kodėl jai nereikia vargti pliaže

„Vasara man – kaip Jazzu dainoje. Vasaros dangus kaip pasaka, aš bėgu kopom basa, basa...“, – šypsojosi Mados terapijos butiko įkūrėja, konkurso „Mis Vilnius 1995“ grožio karalienės karūną laimėjusi Asta Muralytė (47 m.). Ji įsitikinusi, kad šiuose dainininkės Justės Arlauskaitės sukurtuose žodžiuose telpa daug istorijų apie meilę vasarai.

 Asta Muralytė.<br> R.Andre nuotr.
 Asta Muralytė.<br> R.Andre nuotr.
 Asta Muralytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Asta Muralytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Asta Muralytė.<br> R.Andre nuotr.
 Asta Muralytė.<br> R.Andre nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 28, 2022, 6:27 PM

Su metais A.Muralytės požiūris pasikeitė. Dar visai neseniai ji galvojo, kad yra vasaros žmogus, o dabar ją džiugina visi metų laikai.

„Ir net ūkanotas lietus visą savaitę. Man gerai ten, kur esu. Noriu nerti į akimirkos amžinybę ir mėgautis tuo, ką gyvenimas dovanoja čia ir dabar. Todėl nebeverkšlenu, kad lietuviška vasara trumpa. Vasara – ar jos lauksi, ar ne, vistiek ateis... ir išeis. Geriau gyventi gyvenimą, nei kažko amžinai laukti.

Aš mėgstu susikurti komfortą, kai saulė žydrame danguje ryškiai šviečia, o aš skėčio šešėlyje, ir šiltas, lengvas vėjelis gaivina, jūra, ar vandenynas ošia“, – kalbėjo Asta.

Didžiają gamtos vasaros magiją ji atranda tekant saulei, ar jai lendžiantis.

„Šešeliu teatras, aplinkos virsmas – tai mano laikas“, – tarstelėjo gražuolė.

Jai labai gražu įdegęs kūnas, kuris primena vaikystę iš Palangos.

„Kai įdegusios, pasipuošusios, gražios moterys, lydimos elegantiškų viriškių, išeidavo pasivaikščioti Basanavičiaus alėja. Aš ir pati mėgstu rudą įdegį. Man nereikia „vargti“ pliaže, nes oda turi rudo pigmento. Todėl greitai ir lengvai ruduoju vos tik prisilietūs saulės spinduliams“, – sakė Asta.

Ji nenaudoja kremų nuo saulės – dažniausiai pati susikuria komfortišką pavėsį.

„Nesinori tepti chemijos ant viso kūno. Bet veidui visai kas kitą. Klausau savo dermatologės Astos Dumbiauskienės, ar „Beža familia“ savininkės Erikos, ir tepu tai, ką jos man rekomenduoja. Nesiginčiju. O kūną dažnai lepinu drėkinančiais kremais“, – apie deginimosi įpročius pasakojo A.Muralytė.

Maudymosi kostiumėliai – neatsiejamas drabužis vasariškoje spintoje. Astai vasarą gražiausiai atrodo balti drabužiai, tad tos pačios spalvos maudymosi kostiumėliai – nėra išimtis.

„Jis gražiai pabrėžia vasaros prabangų rudumą. Na, o kitas maudymosi kostiumėlis - tai jau duoklė madai. Žalia spalva, augaliniai motyvai. Čia kaip danguje, taip ir žemėje. Kaip interjere, taip ir rūbuose – jau kelintą sezoną sklando ryški augalinė kryptis“, – dalijosi moteris.

Ji patarė pirkti maudymosi kostiumėlius ten, kur vasaros sezonas ilgas – kur nors pietuose.

„Pasirinkimas ten gausesnis. Nes maudymosi kostiumėlis šiltuose kraštuose, kaip pas mus vasaros suknelė“, – šypsojosi gražuolė.

Ši vasara Astai – darbinga. Tačiau tarp kūrybinių darbų, mados terapijos, juvelyrikos, organizuojamų renginių moterims ji nepamirš pasidžiaugti vasaros teikiamais malonumais.

„Noriu pakeliauti po Lietuvos dvarus, su žirgais apjoti dalį Žemaitijos. Visada man polėkio suteikia laikas prie jūros ir Platelių ežero. Ir dar tūkstantis planų. Bet aš pasiduodu vasaros tėkmei ir nežinia, kur susitiksime rudenį“, – pasakojo A.Muralytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?