S. Vaitulionis pasisakė apie audringame vakarėlyje šėlusią Suomijos premjerę: „Reikėtų peržiūrėti draugų sąrašą“

Prieš kelias dienas 36 metų Suomijos premjerė Sanna Marin atsidūrė dėmesio ir nemalonių apkalbų centre. Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašų, kuriuose ji audringai linksminasi su šalies garsenybėmis, šoka ir dainuoja.

 Sanna Marin ir Saugirdas Vaitulionis.<br> Scanpix ir A.Katausko nuotr.
 Sanna Marin ir Saugirdas Vaitulionis.<br> Scanpix ir A.Katausko nuotr.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.
Saugirdas Vaitulionis.<br>kiti
Saugirdas Vaitulionis.<br>kiti
Saugirdas Vaitulionis by Arijus Katauskas<br>A.Katausko nuotr.
Saugirdas Vaitulionis by Arijus Katauskas<br>A.Katausko nuotr.
 Sanna Marin.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Sanna Marin.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Sanna Marin.<br> AP/scanpix nuotr.
 Sanna Marin.<br> AP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 20, 2022, 2:12 PM

„Tai asmeninio pobūdžio vaizdo įrašai, filmuoti privačiose patalpose. Aš apgailestauju, kad jie pasirodė viešumoje“, – pareiškė S. Marin per spaudos konferenciją. Vakarėlis su draugais buvo surengtas prieš kelias savaites.

Įrašuose girdėti žodis „jauhojengi“. Kasdienėje kalboje žodžiu „jaugo“, reiškiančiu „miltai“ arba „milteliai“, kartais vadinami narkotikai. S. Marin teko atlikti narkotikų testą. Anot premjerės, ji vakarėlio metu gėrė lengvus alkoholinius gėrimus, bet narkotikų nevartojo.

Apie tai feisbuke pasisakė žinomas komunikacijos specialistas, nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis.

„Ir pasaulis nustebo, kad trim kelių metų jauna moteris po darbo gali būti linksma ir atsipalaiduoti! Dievaži, kalbant apie man labai patinkančios Suomijos premjerės tūsą... Gal galit man pasakyti, kur čia bėda ir skandalas?

Linksminasi? Nematau bėdos, visi tą daro. Penktadienį Invino dar ne tą pamatysi. Išgėrė? Nes jūs tai negeriat. Mane nenustoja stebinti tie dvigubi standartėliai.

Pvz. Legendinės Brazo ar kitų valdžios vyrų medžioklės, kurios baigdavosi be plionkės ar hardcore pjankės sodybose niekam niekada nekliuvo ir nekliūva. Nu gi vyrai atsipalaiduoja po darbų! Normalu!

O va jauna moteris patūsina su draugais – pasaulinis skandalas! O jei jau labai atvirai, tai visoje šitoje situacijoje prasčiausiai atrodo tas lodarius, kuris nutekino tą vaizdo įrašą iš privataus baliaus.

Vienintelis dalykas, kuo galima apkaltinti Suomijos premjerę yra tai, kad su prasta chebra tūsino ir reikėtų peržiūrėti draugų sąrašą. Tik tiek“, – rašė Saugirdas.

S. Marin jau ne pirmą kartą įsivelia į skandalą dėl vakarėlių. Praėjusių metų gruodį ji lankėsi naktiniame klube, palikusi namuose tarnybinį telefoną. Dėl šios priežasties premjerė negavo pranešimų, jog gali būti užsikrėtusi koronavirusu, kadangi prieš tai ji buvo vienoje patalpoje su Covid-19 užsikrėtusiu Suomijos užsienio reikalų ministru Pekka Haavistu.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.