Irūna Puzaraitė-Čepononienė apie Anapilin išėjusį Donatą Čižauską: „Mes dar dainuosime“

Plungėje esančiuose laidojimo namuose paskutinis „sudie“ tariamas dainininkui, grupės „2 Donatai“ nariui Donatui Čižauskui. Atsisveikinti su atlikėju atvyko jo artimieji, bendražygiai bei gerbėjai, tarp kurių – ir dainininkė Irūna Puzaraitė-Čepononienė.

  Irūna Puzaraitė-Žvagulienė ir Donatas Čižauskas.<br>Tomo Bauro nuotr.
  Irūna Puzaraitė-Žvagulienė ir Donatas Čižauskas.<br>Tomo Bauro nuotr.
 Atsisveikinama su Donatu Čižausku.<br> Tomo Bauro nuotr.
 Atsisveikinama su Donatu Čižausku.<br> Tomo Bauro nuotr.
 Atsisveikinama su Donatu Čižausku.<br> Tomo Bauro nuotr.
 Atsisveikinama su Donatu Čižausku.<br> Tomo Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 5, 2023, 4:06 PM, atnaujinta Jan 5, 2023, 4:48 PM

Žinoma moteris pasidalijo paskutiniu pokalbiu su Anapilin išėjusiu D.Čižausku, apie bendrus jų planus bei teigė, jog ši netektis jai yra labai skaudi.

„Donatas buvo žmogus, kuriam aš patikėjau savo svarbiausią gyvenimo įvykį, tai – mano ir mano vyro vestuvės. Jis buvo mūsų visos šventės vadas. Sakiau, kad daugiau niekam kitam, tik jam patikėsiu mūsų šventę. Prisiminsiu jį tik pačiais gražiausiais atsiminimais. Labai gaila ir labai sunku šnekėti, nes viskas labai netikėta. Paskutinį kartą Donatą mačiau gruodžio 10 dieną. Mes tiek ilgai abu kalbėjome apie bendrus planus, apie tai, kad dar kartu sudainuosime... Bet mes dar dainuosime“, – sakė ji.

Išreikšti pagarbą velioniui atvyko ir atlikėjas Rytis Cicinas, artimas bičiulis Karolis Akulavičius, humoristai Mantas Katleris ir Mantas Stonkus. Kaip ir buvo prašyta, susirinkę pagerbė velionį baltais gėlių žiedais, kuriuose paskendusi stovi D.Čižausko urna. 

D.Čižauskas  bus laidojamas rytoj, sausio 6 dieną, Plungės Jovaišiškės kaimo kapinėse.

Žinia apie vyro netektį visuomenę pasiekė pirmadienį, kuomet artimas Donato bičiulis bei grupės „2 Donatai“ narys Karolis Akulavičius apie tai pranešė savo socialinio tinklo paskyroje.

„Noriu pranešti labai liūdną žinią. Mus paliko talentingas, nuostabus tėtis, vyras, mano kolega Donatas Čižauskas… Išliksi mano atmintyje, kaip talentingas kūrėjas ir dainininkas. Tavo dainos išliks mūsų visų širdyse. Ilsėkis ramybėje, mano mielas Drauge“, – šalia jųdviejų nuotraukos jautriai rašė jis.

Donatas Čižauskas išgarsėjo 2013-aisiais, po pasirodymo „Lietuvos balso“ projekte. Vėliau į LNK projekto sceną jis lipo su bičiuliu Donatu Balvočiumi. Jiedu prisistatė kaip grupės „2 Donatai“ nariai. Po sėkmingo pasirodymo projekte ši grupė tapo populiari visoje Lietuvoje. Tačiau 2016-aisiais, norėdamas skirti daugiau laiko šeimai, Donatas Balvočius paliko grupę. Prie Donato Čižausko prisijungė Karolis Akulavičius ir grupė tęsė savo koncertus.

2016-aisiais Donatas Čižauskas susituokė. Žinomas vyras vedė mylimąją odontologę Ievą Šakinytę. Pora šeimą sukūrė po dvejų metų draugystės. 2017-ųjų gruodį jiems gimė dukra.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.