L. Suodaitis prabilo apie sūnaus ligą: „Būklė negerėja, panašu, kad mankštelės neišėjo į naudą“

„Jeigu nesigauna susišnekėt normaliai, padės institucijos“, – į instagramo sekėjus kreipėsi verslininkas Laurynas Suodaitis (32 m.). Jau mėnesį tarp jo ir „Shop by Siegel“ įkūrėjos Viktorijos Siegel-Suodaitės (28 m.) vyksta žodžių karas. Visi šeimos skalbiniai, regis, pasiekė viešumą, o dauguma šį konfliktą jau spėjo praminti serialu.

 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br> lrytas.lt koliažas.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br> lrytas.lt koliažas.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Soc. tinklo nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Viktorija Siegel.
 Viktorija Siegel.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 9, 2023, 4:17 PM, atnaujinta May 9, 2023, 4:22 PM

Tačiau svarbiausias šioje dramoje žmogus – rugsėjį gimęs Lauryno ir Viktorijos sūnus Laurynas. Dėl jo labiausiai nerimauja ir L.Suodaitis. Vyras taip pat neneigė ir to, kad dėl sūnaus gerovės susisiekė su tarnybomis. 

„Smagu matyti, kad jau drama slopsta po truputį ir tas skandalas daug kam darosi mažiau įdomus, tai tuo galiu ir pasidžiaugti. Memams kontento bus daug, šiaip medžiagos kitiems dalykams. Kas spėjo tas paskutines sultis išsispaust iš viso šito reikalo, tas spėjo, bet panašu, kad jau pereisim į kitą stadiją ir spręsimės klausimus iš esmės.

Nepaisant to, kad savaitė dar prikimšta susitikimų, bet į savaitės pabaigą laukia dar vienas įdomus susitikimas, kuris, tikiuosi, įvyks. Šiaip žiūriu, šiandien vėl tokia emocijų banga instagrame“, – pasakojo L.Suodaitis.

Pasak jo, vakar L.Suodaitis sulaukė paaiškinimo iš V.Siegel-Suodaitės advokatės, kad L.Suodaičio ir V.Siegel sūnus vis dar serga. Visgi vyras sako abejojantis kai kuriais gydymo metodais, kadangi sūnaus būklė – negerėja.

„Vakar sulaukėme iš kitos pusės advokatės paaiškinimo, kad Laurynukas vis dar serga, tai pagal išrašus – ūmus bronchitas ir ūmus nazofaringitas. Panašu, kad pagal pirmines diagnozes, kurios buvo pačioje pradžioje, prieš 10 dienų, būklė negerėja ir tos visos mankštelės, panašu, kad neišėjo labai į naudą.

Matau, kiek čia šiandien emocijų įvairiausių, bet, žinot, visada sakau, kad jeigu žinai, kad elgiesi teisingai, jokių nervų tau nekyla iš visų šitų reikalų. Jeigu neina susišnekėt ir susitart normaliai, padės institucijos, kaip ir esu minėjęs.

Su gydytojais savo kiek pasikonsultavome, panašu, kad arba gydymas nelabai tinka, arba tos diagnozės turbūt ne tokios, kokios čia yra surašytos, bet tai, kas popieriuje, irgi nedega.

Padės, tikiuosi, institucijos išsiaiškinti, kokia ta situacija, nes labai rūpi, kaip sūnaus sveikata ir tuos reikalus kažkaip susitvarkysime. Smagu, kad kineziterapeutas pataria ligos metu mankštintis, bet turbūt kineziterapeutė apie streptokoką nieko neminėjo.

Nežinau, ar ji tą savaitę dar klientų turėjo, bet labai reikėtų filtruoti tai, ką prisišneki ir paskui kaip viską išvartai, kad nebūtų išvartymų, kaip aš, turbūt, teisingai paminėjau, nebūtų tų trigerinimų ir žaidimukų, kad nebūtų ir čia tų visų reikalų, bet toks jau tas kelias, kurį turėsime nueiti, ir manau, kad tai tik pradžia“, – socialiniame tinkle „Instagram“ kalbėjo L.Suodaitis.

Primename, kad antradienio rytą V.Siegel-Suodaitė pranešė, kad jos vyras L.Suodaitis kreipėsi į Valstybės vaiko teisių apsaugos tarnybą. Verslininkė neslėpė nusivylimo tokiu L.Suodaičio poelgiu ir sakė, kad pati negalėjo patikėti tuo, ką girdi.

„Kartais, kai atrodo, kad dugnas jau pasiektas, tai tave nustebina ir tu pagalvoji, oho, kokius dar kelius mes eisime, kad tik bandyti įskaudinti vis dar esamą žmoną ir savo bendro vaiko mamą.

Šian gaunu skambutį iš vaikų teisių ir šįkart pareiškimą parašė ne anonimas, kaip mes su Lauryne esam turėję situaciją, šį kartą pareiškimą parašė pats mano vis dar esamas vyras. Žinot, už ką ir dėl ko? Dėl kineziterapeutės, dėl mankštelių“, – nusivylimo vyro elgesiu neslėpė moteris.

„Sekundei net neturėjau, ką atsakyti, nes tikrai ir juokinga, ir graudu, ir gėda. Toks gėdos jausmas apėmė. Kažkaip nusprendžiau su jumis tikrai pasidalinti, nes tikrai dar darbuotoja patvirtino. Sakau, Laurynas Suodaitis parašė? Sako taip, jūsų vyras, Laurynas Suodaitis. Laikau tą telefoną ir negaliu patikėti tuo, ką girdžiu.

 

O pareiškime Laurynas Suodaitis parašė, kad mama, Viktorija Siegel, vos ne kankina vaiką ir daro mankšteles bei kviečia į namus kineziterapeutę, kai vaikas serga. Visų pirma, nu nereikia taip nuvertinti... Aš suprantu, kad mano vyras mane laiko labai kvaila, bet nereikia manęs ant tiek nuvertinti, kad aš, prieš pakviečiant į namus kineziterapeutę, nepasitariau su šeimos gydytoju, prižiūrinčiu Laurynuką.

Dėl to ir nusprendėm, kad ne mes pas ją važiuosim, o kadangi, kol vaikas kosti ir sloguoja – ji pas mus atvažiuos. Kadangi nėra temperatūros, tai mankšteles galima daryti“, – socialiniame tinkle „Instagram“ kalbėjo V.Siegel.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.