Po susitikimo su sūnumi V. Siegel pasipiktino L. Suodaičio elgesiu: „Mano auklė grįžo su ašaromis akyse“

Penktadienį įvyko ilgai lauktas Lauryno Suodaičio (32 m.) susitikimas su sūnumi. Deja, šįkart ir vėl neapsieta be nesusipratimų – baigiantis jųdviejų susitikimo laikui Viktorija Siegel-Suodaitė (28 m.) viešai pasipiktino savo sutuoktinio elgesiu.

Sostinės cerkvėje susituokė Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sostinės cerkvėje susituokė Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Siegel.
Viktorija Siegel.
Viktorija Siegel.
Viktorija Siegel.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 12, 2023, 10:28 PM, atnaujinta May 12, 2023, 10:29 PM

Žinoma moteris savo socialinio tinklo „Instagram“ sekėjams pasakojo, jog L.Suodaitis ignoravo jos advokatės laiškus ir atsisakė grąžinti vaiką į nurodytą vietą.

„Kaip mano esamas vyras mėgsta pasakyti „Gerą vakarą“. Deja, šiandien mano vakaras nėra toks ir geras. Dabar kol teismas nenuspręs, tol vaikas bus pas mane. Papasakosiu jums, kas šiandien nutiko. Mano auklytė parašė Laurynui, kad gali pasiimti vaiką tokią valandą, kokią esame sutarę visą laiką. O jis atsakė, kad negali, kadangi dirba, gali tik nuo 17 val. Man tas laikas netiko, bet tebūnie – sutikau. Dar bandėme skambinti per advokatę, gal visgi būtų galima kažkaip tą laiką pakeisti, bet jis kategoriškai atsisakė.

Šiandienos susitikime dalyvavo ir auklė. Jis pasiėmė vaiką, viskas tvarkoje. Tuomet mano advokatė jam į elektroninį paštą, per kur mes ir bendraujame, parašė, kad vaiką reikia grąžinti į Labdarių gatvę, vietą, kur dabar aš ir esu. Šis adresas jam dar ir patogesnis, kadangi vaiko nereikia vežti į kitą miesto galą. Jis į šį laišką nieko neatrašė ir ignoravo mano advokatę.

Galiausiai, kai mano auklytė pasakė, kad jau laikas vežti vaiką nurodytu adresu, jis tai padaryti atsisakė. Tuomet jam paskambino mano advokatė ir jis teigė, jog vaiką pristatys į mano namus ir į Labdarių gatvę jo tikrai neveš, kol grąžinimo vieta nebus iš anksto suderinta. Gerai, ne problema. Sakau, jeigu jis neatveš vaiko, atvažiuosiu mažylį ir auklę pasiimti pati. O jis atsakė, kad niekas vaiko nepasiims ir jis jį veš į mano namus, kur šiuo metu nieko nėra, o mano auklė neturi namų raktų.

Jis nesutiko atvežti vaiko į mano esamą vietą, nesutiko, jog aš atvažiuosiu pasiimti jo pati ir tiesiog įgrūdo vaiką į mašiną ir nevežė jokiu kitu adresu. Tai va, atvažiavau pavalgyti, metu patiekalus ir važiuoju iki namų pasiimti vaikelio. Nes gal Laurynas ir leido, kad auklytė su vaiku stovėtų lauke prie vartų, bet aš to tikrai neleisiu“, – kalbėjo Viktorija.

Praėjusius kuriam laikui Viktorija sekėjams pranešė, kad galiausiai Laurynas sutiko vaiką grąžinti ten, kur šiuo metu ji yra: „Nežinau, ar čia storiai taip greitai suveikė, bet mano auklė atėjo su ašaromis akyse ir šiaip ne taip išsikovojo, kad jis nuvežtų vaiką mano adresu. Man yra gėda prieš auklę ir skaudu, jog moteris amžiuje, kuri nori gero, turi tokių dalykų klausyti. Tai yra baisu. Bet džiaugiuosi, kad instagramas visagalis ir taip greitai suveikė mano storiukai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.