Su vėžiu kovojanti I. Burlinskaitė pasidalijo sentimentaliu įrašu: „Viskas, ką turime, yra ši akimirka“

Kraujo vėžiu serganti socialinių tinklų žvaigždė ir sporto trenerė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta (36 m.). Šeštadienio rytą savo socialiniame tinkle pasidalijo sentimentaliu, tačiau pozityviu ir kviečiančiu džiaugtis gyvenimu įrašu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2023, 11:38 AM

Moteris kviečia nepamiršti džiaugtis gyvenimu.

„Kad sergu, dar nereiškia, jog praleisiu progą pasidžiaugti nuostabiu savaitgaliu! To palinkėsiu visiems, esantiems mano kelyje ir ne tik!“ – rašė Indrė.

Tokiomis nuotaikomis dalinosi Indrė. Nesvarbu ar taip pat kovojate su sunkia liga, nereikia pamiršti gyventi ir eiti pirmyn.

„Džiaukitės tiek, kiek leidžia sveikata ir nori širdis! Apsirenkite ryškesnį drabužį, kelkite galvas į viršų ir eikite drąsiai. Gyvenkite! Viskas, ką turime, yra ŠI AKIMIRKA!“ – skatino savo sekėjus moteris.

Lrytas.lt primena, kad pirmąjį chemoterapijos kursą baigusi moteris, prieš kelias dienas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame sportuoja. Socialiniuose tinkluose Indrė teigė, jog jos kūnas yra nusilpęs.

„Vakar padariau kelis pritupimus. Šiandien – pabandžiau kiek daugiau. Turiu sustiprėti fiziškai. Gydytojai ne tik leido, bet ir liepė daryti mankštas.

Visai neseniai dar ir svarmenis kilnojau. O Dabar mano kojos tokios silpnos, kaip tą tik gimusio stirniuko. Eini ir linksta“, – atvirai teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.