Donata Gutauskienė-Laisva su mylimuoju leidosi į nuotykius svetur: „Ar gali būti geriau?“

Dainininkė ir TV laidų vedėja Donata Gutauskienė-Laisva savo vasarą pradėjo įspūdingomis atostogomis. Žymi moteris su sutuoktiniu Rolandu Gutausku ir sūnumi Roku išvyko mėgautis saulėtomis dienomis į Turkiją.

Donata Gutauskienė-Laisva su vyru Rolandu Gutausku.<br>Lrytas.lt koliažas.
Donata Gutauskienė-Laisva su vyru Rolandu Gutausku.<br>Lrytas.lt koliažas.
Donata Gutauskienė-Laisva.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Donata Gutauskienė-Laisva.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Donata Gutauskienė-Laisva su vyru Rolandu Gutausku.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Donata Gutauskienė-Laisva su vyru Rolandu Gutausku.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 11, 2023, 12:38 PM

D.Gutauskienė nuo pat pirmų akimirkų po atvykimo į Turkijos viešbutį savo socialiniame tinkle pasirodė prie baseino ir pasakojo pirmuosius įspūdžius sekėjams. Dainininkė sutiko pasidalyti jais bei nuotraukomis ir su lrytas.lt skaitytojais.

„Pagaliau patekome į savo kambarį, pasidėjome daiktus, staigiai persirengėme ir atskubėjom prie baseino, nes oras tiesiog fantastinis, nu labai gerai. Baseiniukas, saulutė šviečia, ar gali būti geriau? Šiuo momentu abejoju“ – džiaugėsi prasidėjusiomis atostogomis Donata.

Moteris prasitarė, kad vienas pagrindinių šios kelionės tikslų – įdegti.

„O aš kadangi noriu per dieną įgauti spalvos, tai pasilikau dar degintis, nors jaučiu, kad žiauriai degu. Čia vienas geresnių tokių įdegio reikaliukų, nes keletą minučių ant saulės, atrodo ir tepiausi kremu, bet degu kaip niekad. Tai, žodžiu, vau!“, – pasakojo D.Gutauskienė.

Savo sekėjams dainininkė aprodė visą viešbučio teritoriją, įkėlė vaizdo įrašus ir iš savo kambario.

„Tai kadangi mano vyrai nuėjo ilsėtis, aš atsisėdau šiek tiek atokiau, radau dar vieną vietelę prie baseiniuko. Čia matosi mūsų „titanikas“, štai dėl ko šis viešbutis vadinasi „Titanic Deluxe Lara“ nes jis primena titaniką. Nu ir va, eisiu šiek tiek susišlapinsiu ir dar pasideginsiu, nes man, žinokit, šitas poilsis yra kažkas tokio, nieko daugiau nereikia – guliu, deginuosi, geriu kokteiliuką ir vau!“, – transliavo socialiniame tinkle Donata.

Pirmąjį vakarą D. Gutauskienė spėjo ne tik pasideginti ir pagulėti prie baseino, bet vakare su šeima nuėjo prie jūros, kur galėjo jaukiai pasibūti visi kartu. Taip pat pasidalijo pamąstymais, kad tokio gero poilsio Palangoje nebūtų.

„Atvarėm romantiškai prie jūros, vėjo visiškai visiškai nėra ir labai keista, nes Palangoj jaučiu būtų ohoho koks vėjas, o čia visiškai jo nėra“, – teigė ji.

O po pasibuvimo su šeima, sutuoktiniai dar atrado jėgų pašėlti specialiame vakarėlyje „white party“, kur visi žmonės rinkosi su baltais drabužiais.

„Šiandien kadangi vyksta viešbučio teritorijoje baltas vakarėlis, tai varom bent šiek tiek baltai pasidabinę, pažiūrėt kas ten vyks, pažiūrėsim ar fainai“, – pasakojo vakaro planus moteris.

Kitą rytą, vos prabudus, Donata skubėjo pranešti savo sekėjams pirmos nakties įspūdžius.

„Iš veido tai atrodau tokia, nu toks jausmas, kad nemiegojus, nors išsimiegojau tai šiaip labai gerai. Tai eisim papusryčiausim ir tada vėl degintis, nes kaip matot, vakar jau pagavau įdegį, kai kur jau įdegiau, kai kur dar baltos vietos, tai šiandien reikės spalvytę pavienodinti, O šiaip nuotaikos puikios, superinės, vaizdelis ir oras šiandieną kaip suprantu bus lygiai toks pat tobulas. Jūs tik pažiūrėkit“, – dalinosi džiaugsmais D.Gutauskienė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.