L. Suodaitis neslepia nusivylimo V. Siegel elgesiu: „Atostogos staiga tapo verslo kelione“

Konfliktas tarp „Shop by Siegel“ įkūrėjos Viktorijos Siegel (28 m.) ir verslininko Lauryno Suodaičio (32 m.) vis dar tęsiasi.

L. Suodaitis neslepia nusivylimo V. Siegel elgesiu: „Atostogos staiga tapo verslo kelione“.<br>Lrytas.lt koliažas.
L. Suodaitis neslepia nusivylimo V. Siegel elgesiu: „Atostogos staiga tapo verslo kelione“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Suodaitis gatvės muzikos diena<br>T.Bauro nuotr.
Suodaitis gatvės muzikos diena<br>T.Bauro nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R. Danisevičius nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R. Danisevičius nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 27, 2023, 1:02 PM, atnaujinta Jul 27, 2023, 1:04 PM

Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje prabilo L.Suodaitis ir pasidalijo apie liepos 26-ąją vykusį teismą ir naujas konflikto detales.

„Šią savaitę buvo du posėdžiai. Pirmadienį parengiamasis, o kitas buvo šiandien ryte. Tai nieko ten naujo. Pirmadienį buvo prašyta teismą perkelti į kitą miestą, bet prašymas buvo atmestas, o šiandien buvo prašyta tvarką išaiškinti, nes kai kam buvo neaišku dar dėl bendravimo su vaiku.

Bet prašymas išaiškinimo irgi buvo atmestas. Nors praeitą savaitę buvo mūsų šlapių marškinėlių šou ir pažymos žadėtos, bet nei teismas, nei mes, nei jūs tų pažymų nematėme dar, nors žadėjo per dvi dienas, tai tų argumentų paaiškinimų dėl maitinimo mamos pienu nelabai pasirodė.

Teismas pasisakė, jeigu labai norisi maitinti, tai galima pieną ir tėvui atvežti, kai būna su vaiku. Tai turbūt neatsirado tas kamikadzė, kuris tas pažymas rašytų savo licenciją aukodamas.

Kadangi čia tokie rezultatai teismo posėdžių vakar gavom laišką, kad prasitęsia mano sūnui atostogos, staiga tapusios jau verslo kelione. Visokių sandorių ir reikalų, tai, turbūt, beveik iki rugpjūčio vidurio nepasimatysime.

Šiandien jau pirma diena, kai pažeidžiamos teismo nutartys. Vėl daug bereikšmės audros vandens stiklinėje. Viena, ką čia pasakoji, o kita, ką į dokumentus dedi – du skirtingi dalykai“, – socialiniame tinkle sekėjams pasakojo L. Suodaitis.

Laurynas taip pat užsiminė, kad sekantis teismo posėdis bus tik rugsėjo gale.

„Pasiilgau sūnaus, nes mačiau tik dvi dienas per šį mėnesį ir matysiu turbūt dar labai negreitai, bet tokie tie keliai į tiesą“, – pasakojo vyras.

„Labai jau norisi užraukt visas šitas temas. Turbūt su šituo ir baigsis, nes nebėra jau ką daugiau. Nebent pagimdyti vaiką atgal arba negrįžti, apie ką jau girdėjome Yra dalykų, kurie neišvengiami ten, kur gyvename“, – baigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?