L. Suodaičio atsakas dėl kaltinimų sūnaus pagrobimu: „Pareiškimai ne apie sūnų, o apie įžeistą mamytę“

Socialiniame tinkle nuskambėjus Viktorijos Siegel kaltinimams dėl savavališko Lauryno Suodaičio elgesio – sūnaus pasiėmimo 13 dienų atostogų, žinomas vyras taip pat rėžė atsaką. L. Suodaitis papasakojo savo istorijos pusę ir prakalbo apie melagingus kaltinimus. Tuo pačiu metu su ašaromis akyse toliau kaltinimus buvusiam vyrui žėrė V. Siegel.

 V. Siegel ir L. Suodaitis.<br> lrytas.lt koliažas.
 V. Siegel ir L. Suodaitis.<br> lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2023, 1:30 PM, atnaujinta Nov 9, 2023, 1:32 PM

„33 metai šitos šalies nepriklausomybei ir dagyvenom iki to, kad kažkas sau leidžia garsiai per „Instagram“ persekiojimus užsakinėt, nebaudžiamumo jausmas aukštas“, – po tylos socialiniame tinkle prabilo L.Suodaitis. – Sakau, išlysiu kol mažiukas miega pasirodyt, kad gyvi sveiki, kas rašinėjat nesąmones galite nerašinėti. Gaila man tik tarnybų atstovų, kuriuos advokatai padirbėjo ir prispaudė važiuoti, nes du kartus atsakymus gavo telefonu, tai paskui ant galo parašė pareiškimą, kad galimai apsvaigęs esu. Atvažiavo ir patikrino, kad ne, 15 min. pašnekėjome, kad pareiškimai ne apie sūnų, o apie įžeistą mamytę ir visi išsiskirstėme neribotam laikui“, – pasakojo L.Suodaitis.

Verslininkas patikino, kad ruošiasi atostogauti su sūnumi kaip ir buvo planuota.

Tuo pačiu metu savo „Intagram“ paskyroje vėl prabilo verkdama V. Siegel.

„Atsiprašau, kad viešinu visa tai, bet tiesiog – mano vienintelis kelias yra viešumas. Per viešumą kažkaip bandysiu susigrąžinti vaiką. Jūs neįsivaizduojate, su kokiu žmogumi aš turiu reikalų. Dabar pakėliau visą informaciją, viską. Aš paskambinau Lauryno tėčiui, paprašiau, kad bent per mano gimtadienį vaiką bent kelioms valandoms man atvežtų, nes birželio 14-ąją, net kai nebuvo jokio teismo, aš jam leidau, ir jis buvo per savo gimtadienį su vaiku. Toliau vakar jis vaikų teisėms pamelavo, kad leis man matytis per kamerą ir siųs nuotraukas. Paprašiau įjungti kamerą, nes norėjau, kad mane vaikas pamatytų bent per kamerą. Tačiau jam sunku net kamerą įjungti ir vaikui mamą parodyti“, – verkdama pasakojo V.Siegel.

Taip pat V.Siegel pabrėžė prašiusi atvežti sūnų ir leisti jam pasimatyti su seserimi Nicole. Visgi, pasak moters, bet kokiems prašymams L.Suodaitis yra abejingas.

„Tai yra ne žmogus. Tiesiog aš neturiu žodžių, iš kur tiek neapykantos, pykčio, noro kenkti ir vaikui, ir man. Tiesiog bent per kamerą parodytų vaiką, jei jau negrąžina jo! Jis net to nesugeba padaryti! Prašau su sese susitikimą suorganizuoti, nežinau, vaikų aikštelėje, bet kur – sesė nori brolį pamatyti, tai yra normalu“, – išsakė savo prašymą V.Siegel.

V.Siegel teigimu, L.Suodaitis nesistengia ieškoti kompromisų dėl kilusio konflikto ir jo vienintelis atsakymas į moters prašymus: „Rašyk per advokatus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.