Negrįžus vaikui, V. Siegel prašo sekėjų pagalbos: „Jei matysite mieste mano vaikelį su vyru, prašau, fiksuokite“

Trečiadienį prasidėjusi verslininkų Viktorijos Siegel (28 m.) ir Lauryno Suodaičio (33 m.) skyrybų drama vis dar tęsiasi. Ketvirtadienio rytą nuomonės formuotoja socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje į sekėjus kreipėsi prašydama pagalbos, nes net su policijos pagalba, L.Suodaitis vis dar negrąžino jai sūnaus.

 V. Siegel.<br> lrytas.lt koliažas.
 V. Siegel.<br> lrytas.lt koliažas.
 V. Siegel.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 V. Siegel.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 9, 2023, 11:12 AM, atnaujinta Nov 9, 2023, 11:17 AM

Žinoma moteris pranešė, kad L.Suodaitis negrąžino judviejų sūnaus Lauryno sutartu laiku. Maža to, iš anksto neįspėjęs vyras per advokatę pranešė, jog ketina vaiką dviems savaitėms pasiimti atostogų. Dėl tokio L.Suodaičio elgesio V.Siegel kreipėsi į policiją. „Jaučiuosi lyg iš manęs pagrobė vaiką“, – su ašaromis akyse teigė moteris.

Ketvirtadienio rytą socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje V. Siegel pranešė, kad sūnaus atgauti nepavyko. Moteris pabrėžė, kad verslininkas nesilaiko teismo nutarties, be to, kelia nerimą ne tik jai, bet ir jos dukrai Nicolei

„Deja, vaiko pasiimti nepavyko. Norisi rėkti, verkti iš skausmo ir iš to, koks beširdis mano buvęs vyras. Kaip šlykščiai elgiasi ir kaip nori, kad jo paties vaiko motina būtų nelaiminga. Juk vaikas viską jaučia, kai mamai bloga. Normalus ir protingas vyras nenorėtų savo paties vaiko motinai blogo, vien vardan vaiko, nes vaikas, ypač toks mažiukas, kuriam vos metukai, yra labai stipriai surištas su mama“, – rašė V.Siegel.

V.Siegel pasakoja, kad pastaruoju metu jaučia didžiulę įtampą, visgi, ji pabrėžia, kad ją suprasti gali tik mamos, auginančios panašaus amžiaus vaikus. Moteris atkreipia dėmesį, kad prieš kelionę į Dubajų, su L.Suodaičiu bandė susitarti taikiai: kalbėjosi dėl dienų, kuriomis jis po V. Siegel kelionės į Dubajų norės pasiimti vaiką, taip pat siūlė lapkričio mėnesį sūnų pasiimti savaitei.

„Naktis šiandien praktiškai nemiegota. Nuėjau po 4 val., atsikėliau 6 val. be žadintuvo. Akys stačios, negaliu užmigti, minčių galvoje – milijonas. Dar reikėjo nemažai padirbėti su Nicole, kad išvažiuotų į darželį, nes nuo vakar vakaro ji klausia: „Kur brolis, kodėl brolio neatvežė“. Vaikas žino, kad tėtis pasiima 13 val. dienos, gražina 19 val., kadangi tokia yra teismo nutartis. Aš nedraudžiu vaikui bendrauti su tėčiu, nenoriu jų išskirti. Tiesiog jis pats kreipėsi į teismą, nustatė tokią bendravimo tvarką, kurios jis pats nusprendė nuo vakar nesilaikyti ir susigalvoti savo taisykles. Nicolei labai didelė trauma, tokie jau ne pirmi dalykai su broliu. Po ilgų kalbų išprašiau važiuoti jos į mokykla, nes nenoriu kad būtų namuose ir matytų, kas vyksta. Ji labai tikisi, kad grįžusi iš mokyklos ras broliuką namuose“, – socialiniuose tinkluose kalbėjo V.Siegel.

V.Siegel pabrėžia, kad pagal teismo nutarimą, L.Suodaitis privalėjo atostogas susiderinti iš anksto.

„Teismas nakvynių jam net nepriskyrė, vaikas dar mažas ir tai yra psichologų išvados. Noriu padėkoti pareigūnams, kurie viską fiksavo, visus pažeidimus, vaikų teisių tarnybai, kurie taip greitai sureagavo. Deja, kol viską supildėme ir užfiksavome, jau buvo po 24 val. nakties. Vakar pas jį apsilankė pareigūnai ir vaikų teisės specialistai ir bandė kalbėtis, tačiau buvo labai vėlu. Žinoma, Laurynas savo dainelę dainavo, kad kasmetinės atostogos, nėra jokių vasaros atostogų, nežinau, kokia jis nutartimi vadovaujasi. Aš vadovaujuosi rugpjūčio 24 d. nutartimi. Kadangi turiu didelį sekėjų skaičių, labai daug moterų ir mamų, šiandien jaučiuosi labai bejėgė, iš kurios tėtis pagrobė, be jokio susitarimo paėmė, iš anksto neplanavo atostogų, nusprendė vaiko nebegražinti 13 dienų. Labai jūsų prašau pagalbos ir kreipiuosi visų jūsų pagalbos. Jei matysite mieste mano vaikelį su vyru, labai noriu susigrąžinti savo mažiuką, prašau, fiksuokite, man atsiųskite. Labai padėsite man susigrąžinti vmažiuką“, – pagalbos socialiniuose tinkluose prašė V.Siegel.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.