Tarp garsių moterų įsiplieskė karas: Monika Ra paviešino Marinos Bui prašymus, o ši ketina kreiptis į teismą

„Jai teks atsakyti už melą, mane apdergė prieš visą Lietuvą“, – lrytas.lt supykusi pareiškė kadaise grupėje „Olialia pupytės“ išgarsėjusi Marina Bui. Tarp jos ir rinkodaros specialistės Monikos Sesickaitės, geriau žinomos Monikos Ra slapyvardžiu, užsiplieskė žodžių karas. Marina dėl šmeižto ketina kreiptis į teismą, o Monika atrėžia, kad visa ši situacija – M.Bui kerštas už tai, kad ši neatrado laiko su ja dirbti instagramo klausimais.

 Monika Ra teigia, kad prašymų iš Marinos Bui sulaukia nuo 2020 metų.<br> lrytas.lt koliažas. 
 Monika Ra teigia, kad prašymų iš Marinos Bui sulaukia nuo 2020 metų.<br> lrytas.lt koliažas. 
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui.
 Marina Bui paviešino ir Monikos Ra siųstas žinutes, kuriose rinkodaros specialistė prašo pagalbos.
 Marina Bui paviešino ir Monikos Ra siųstas žinutes, kuriose rinkodaros specialistė prašo pagalbos.
Liepsnose paskendo prabangus Marinos Bui BMW automobilis.<br>Instagramo istorijų stopkadras.
Liepsnose paskendo prabangus Marinos Bui BMW automobilis.<br>Instagramo istorijų stopkadras.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>LNK nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>LNK nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Monika Sesickaitė.<br>J.Lukaitytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

Nov 27, 2023, 2:14 PM, atnaujinta Nov 28, 2023, 9:16 PM

Viskas prasidėjo, kai Marina išvydo praėjusį penktadienį rodytą LNK laidą „KK2 penktadienis“. Čia žinomi žmonės diskutavo apie viešą reklamą, norą tapti dar populiaresniems. Savo patirtimi dalijosi ir laidos viešnia tapusi Monika Ra, kuri prisiminė visai neseniai įvykusį skandalą: M.Bui su vaikais atostogaujant Latvijoje, liepsnose sudegė jos 40 tūkst. eurų vertės BMW automobilis.

Tuomet Marina instagramo istorijose viešino kraupius vaizdo įrašus, nuotraukas ir teigė, kad šis įvykis – specialus užsakymas. Netrukus po to, Marina paviešino savo sąskaitos numerį prašydama paaukoti pinigų geriems darbams. Apie visa tai galite skaityti čia.

„Dauguma žinomų influencerių yra užaugę per skandalus. Dažnai gaunu tokių skambučių, kaip ir, pavyzdžiui, Marinos Bui automobilis. Kai įvyksta kažkoks įvykis, tada sulaukiu skambučio su klausimu, kaip padaryti strategiškai, kad kuo ilgiau išlaikyti auditorijos dėmesį, kuo labiau išpūsti tą burbulą. Nes aš visada sakau: tu turi situaciją, kaip ir, pavyzdžiui, mano skyrybos. Aš turiu pasirinkimą – arba daryti skandalą ir prisirinkti sekėjų, arba nutylėti“, – laidoje kalbėjo Monika Ra.

Ji įvardijo ir žinomus asmenis, kurie į ją kreipėsi pagalbos. Tarp jų – „Shop by Siegel“ įkūrėja Viktorija Siegel, Marina Bui.

„Marinai patariau neišduoti visos informacijos, kad viskas vyktų po truputį. Kaip vyksta? Jei tai vienkartinis skandalas, tai tampa neįdomu. Kai kažkiek paverki į kamerą, kitą dieną dar kažką – tai yra tikras serialas. Būna, žmonės išeina į instagramą, susako, tu nesupratai, kas įvyko ir kitą dieną jis jau šypsosi, eina kažkur. Tai nebėra įdomu. Reikia žinoti, kad visiems įdomu intriga, smalsumas ir pagal tai dėlioti strategiją“, – kalbėjo ji.

Monika užsiminė, kad po įvykusios dramos M.Bui jau važinėja su nauju automobiliu.

„Po visos dramos ji rinko pinigus naujam automobiliui ir surinko. Vieni per populiarumą gauna apsaugą, kiti kažkokios finansinės, buitiškos naudos“, – prasitarė Monika.

Naujienų portalui lrytas.lt M.Bui pasakojo, kad labiausiai ją įžeidė laidos metu išsakytas melas ir jos vardo bei pavardės naudojimas.

„Niekada gyvenime nedirbau su Monika ir neprašiau jos, ypatingai pjaro, paslaugų po mašinos padegimo. Man tai amoralu. Iš nelaimės daryti papildomą skandalą tam, kad labiau išpopuliarėt? Po mašinos padegimo jokio skambučio iš mano pusės nebuvo. Tai yra melas!

Pinigus, kuriuos paaukojo žmonės, juos panaudosiu kilniam tikslui. Jokios mašinos iš jų nepirkau. Iki šiol važinėju su nuomota mašina“, – kalbėjo Marina.

Moteris teigė, kad su Monika jos nėra draugės. Tačiau ją ir sesę Marina pažįsta nuo senų laikų. M.Bui nepatiko, jog laidoje M.Sesickaitė kalbėjo lyg būtų jos vadybininkė, kuruojanti jos veiksmus instagrame. Be to, Anot Marinos, Monika yra prašiusi jos pagalbos. Ji pasidalijo žinutėmis.

„Ji prašė manęs pareklamuoti savo kursus. Viską, ką Monika sako, yra deizinformacija ir visiškas melas. Monika darėsi mano vardu sau reklamą, siekdama finansinės naudos! Mane tai įžeidė, nes toje laidoje ji mane apdergė prieš visą Lietuvą! Tad jai teks atsakyti už melą! Kreipsiuosi į teismą!

Pirmas dalykas, kad naudojo vardą, pavardę ir kalbėjo melagienas. Antras dalykas, kad melavo ir pateikė, neva, aš jai skambinau po mašinos padegimo, kaip labiau išpjarinti šį reikalą ir trečias dalykas tai, kad ji teigia, kad iš surinktų pinigų nusipirkau naują automobilį! Teks įrodyti teisme faktais! Norėsiu viešo atsiprašymo toje pačioje laidoje prieš visą Lietuvą, kad kitą kartą nekrautų sau laurų mano vardu!“ – piktinosi M.Bui.

Tuo tarpu Monika Ra turi savo poziciją ir siūlo Marinai dar kartą peržiūrėti laidą. Be to, Marinos grasinimų kreiptis į teismą ji sakė nebijanti.

„Nenorėčiau aišku daryti jai reklamos ar leistis iki jos lygio. Tiksliai supratau su kokiais žmonėmis man nereikia bendrauti, tuo labiau reaguoti į prašymus patarti ar padeti. Džiaugiuosi šia situacija, nereiks eikvoti laiko veltui, tokio tipo žmonėms. Girdėjau labai garsius pareiškimus apie teismą, tai labai jo laukiu, nes susides visi taškai ant i.

Turiu pakankamai informacijos ir liudininkų, pakeliui pakalbėsime apie šmeižtą ant manęs. Suprantu, kad kai kuriems žmonėms iš prigimties norisi skandalų ir dėmesio, bet tai ne apie mane ir aš nesivelsiu. Visų pirma, Marinai patarčiau, dar kartą peržiūrėti laidą ir pasidaryti analizę, ką sakiau, o ko ne. 

Tikrai nesiūliau rinkti pinigų ant mašinos, ar kaip nors prie to prisidėjau. Atsakiau į konkretų klausimą, kaip dabar pasielgti ar šnekėti viešai viską, kaip yra ar ne? Patarimas buvo duotas toks: duok informacija dalimis! Ką ir įgarsinau laidoje. Sąžiningai to žmogaus nestebiu ir nesidomiu, atsakau tik į jos žinutes“, – lrytas.lt kalbėjo Monika.

Rinkodaros specialistė mąstė, kodėl Marinai užkliuvo jos žodžiai.

„Cituoju savo žodžius, istartus laidoje, kurie taip užgavo Marina: „Gavo mašiną, kiek mačiau“. Galima tik susimąstyti, kodel ją taip kabina žodžiai apie masiną ir kas čia yra negerai.

Ne kartą sakiau apie instagrame netikrus žmones ir tokį jų elgesį. Kai skiri jiems savo laiką, atsakai į prašymus, žinutes ir t.t. Vėliau, kai pasirodo jiems reikalinga ar naudinga, jie tau kanda į ranką. Bet mano darbas yra padėti žmonėms ir atsiliepti į jų prašymus, paklausimus, todėl aš visiškai to nepykstu. Bet šioje situacijoje aš priėmiau sprendimą nereguoti“, – sakė Monika Ra.

Ji instagrame paviešino susirašinėjimus su Marina. Anot rinkodaros specialistės, prašymų iš Marinos ji sulaukti pradėjo nuo 2020-ųjų.

„Ji labai dažnai man rašydavo, norėjo, kad padėčiau jai su instagramu arba ištikus kokiai instagramo bėdai. Taip pat ir keliais asmeniniais klausimais“, – sakė moteris.

Po laidos Marina piktinosi instagrame ir negailėjo Monikai Ra kandžių žodžių.

„Ir ji tada užsisukus pradėjo mane visaip vadinti ir šmeižti viešoje erdvėje. Nors tas žmogus net nesupranta, ką jis šneka. Aš net pradedu galvoti, gal tai jos kerštas už tai, kad neatradau laiko jai su ją dirbti“, – svarstė M.Sesickaitė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.