S. Stavickis-Stano antrą kartą oficialiai išsiskyrė su ta pačia žmona

Kompozitorius, prodiuseris bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano (41 m.) jau oficialiai laisvas. Atlikėjo ir jo žmonos Indrės skyrybų byloje sausio 9 d. padėtas taškas – teisme, santuoka oficialiai nutraukta.

Stanislavo Stavickio-Stano oficialiai išsiskyrė su žmona Indre.<br>lrytas.lt koliažas.
Stanislavo Stavickio-Stano oficialiai išsiskyrė su žmona Indre.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-09 14:18

Antradienį Vilniaus miesto apylinkės teisme vyko Stanislavo Stavickio ir jo žmonos Indrės Stavickienės skyrybų bylos nagrinėjimas, po kurio santuoka oficialiai nutraukta jau antrąjį kartą.

Pranešama, kad dėl santuokos nutraukimo į teismą buvo kreiptasi 2023 metų lapkričio 30 dieną abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad po 15 metų drauge pora nutarė sukti skirtingais keliais kompozitorius socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė praėjusių metų rugpjūtį.

„Aš ir Indrė skiriamės. Kaip jūs ten sakote tokiais atvejais: „Šiandien labai liūdna diena mūsų gyvenime“. „Mudu nusprendėme pasukti skirtingais keliais“. „Esu dėkingas už kiekvieną kartu praleistą akimirką“. „Gražiausią, ką sukūrėme kartu – mūsų trys nuostabūs vaikai“.

Bet bus kitokie žodžiai: Šiandien nuostabiausia diena mūsų gyvenime! Nebereikia atsakinėti į kvailus klausimus – „Kodėl pusę metų jau negyvenat kartu“. Ir dar galiu kabinti dvigubai jaunesnes merginas. Delfinų laikais tai buvo neįmanoma. Mudu negalėjome pasukti skirtingais keliais, nes visą laiką važiavome bekele. Automobilio vairuotojas ir keleivis buvo užrištomis akimis ir ne visai blaivūs, o atsimerkus paaiškėjo, kad ir automobilis ne automobilis, o žoliapjovė.

Esu dėkingas už kiekvieną kartu praleistą akimirką ir noriu padėką išreikšti gyvo klasiko žodžiais – „Ačiū tau už tavo meilę, ačiū tau, kad tu esi, aš žinau dabar troškimai išsipildys man visi“. Gražiausia ką sukūrėme kartu – trys nuostabūs mūsų vaikai. Vienu mūsų santuokos momentu mane taip gerai atmaitinai, kad žiūrėdamas į savo pilvą galvojau, kad vaikų bus keturi.

Bet vėžys greitai pakoregavo svorį. O kalbant rimtai – kartu nebegyvename jau senokai. Nebuvo jokių išdavysčių, meilės trikampių ar panašiai. Vienas kitą gerbiame ir vertiname, vaikus mylime ir prižiūrime po lygiai. Dokumentai paruošti oficialioms skyryboms ir be jokių pykčių.

P. S. Su Indre esam susituokę jau antrą kartą. Antrą kartą vedžiau tą pačią. Antrą kartą su ta pačia skiriuosi. Todėl draugai klausia, ar bus trečias. Atsakau – nebus. Trečią kartą vesiu Deivydas Zvonkus“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.