Danties netekusio ežiuko nuotrauka išlydė milijonus širdžių

Jei per nelaimingą atsitikimą netektumėte danties - tai jums būtų tarsi pasaulio pabaiga. Nepaisant klaikaus skausmo ir apgailėtinos išvaizdos, anksčiau ar vėliau dar tektų ir piniginę paploninti, kad šypsena ir vėl puoštų veidą. Panašiai nutiko ir vienam nedideliam ežiukui, kuris vieną dieną neteko savo iltinio danties. Apie tai socialiniame tinkle „Reddit“ pranešęs ir augintinio nuotrauka pasidalinęs ežiuko šeimininkas nė nenutuokė, kaip greitai spygliuotasis keturkojis, vardu Normanas, taps tikra įžymybe.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 5:14 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:06 AM

Itin miela afrikinio keturpirščio ežiuko nuotrauka, kurioje matosi likęs tik vienas iltinis jo dantis, vos per keletą dienų internetu apskriejo pasaulį ir sukėlė milžinišką susižavėjimo bangą. Kentukio valstijoje (JAV) gyvenantis Normano šeimininkas Jessie Brettas gyvūną prisiėmė auginti po to, kai jo draugas nebeįstengė rūpintis spygliuotu padarėliu.

Anksčiau auginęs katę, šunį, driežą ir žuvytes, Jessie neatsisakė į savo namus priimti ir ežiuką.

Iš pradžių pasidalinęs keliomis augintinio nuotraukomis, didžiulio aplinkinių dėmesio nesulaukė. Tačiau Normano portretas be danties tapo netikėta sensacija - jo nuotrauka ėmė plisti žaibišku greičiu, o J.Bretto socialinio tinklo „Reddit“ asmeninę paskyrą ėmė sekti šimtai interneto vartotojų.

„Maniau, kad ežiukui sunku be danties, tačiau pasiteiravau veterinarijos gydytojo ir jis mane nuramino“, - sakė J.Brettas. Anot gydytojo, prarastas dantis ežiukui nesukelia jokio diskomforto, tad gali ir toliau gardžiai kramsnoti taip mėgiamas musių lervas ar sausą kačių ėdalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.